Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Niech zrobi teraz anal na ogole to ja dam 20kr

Gość gość
Kudowianie są fajni,chyba najlepsi na tym całym zbiorniku.

Gość gość
Jacek_1929 spoko,fajny,seksowny i naprawdę mądry facet toczył wojnę z adekwatnymi,ale miał rację,depesz mu do pięt nie dorasta. Szkoda,że zajęty mmmmmm...

Depesz zamiast laptopa kupowac to wstaw sobie zeba bo rece umyles ale szczerbaty nadal jestes....a to Wladcy szlabanu nie przystoi

Gość gość
Biska zaś w brudnej,przepoconej kiecy,bo innej nie ma.

Gość gość
Ahahahahhaha

Gość gość
Ahahahahhaha

Gość gość
Co tu taka cisza,Depesz postraszyl?

Gość klepioncy konia konrat
Odcinek 112 Niedzielny poranek kilka miesięcy później. W ciemnej chatce z krowiego łajna nagle ktoś przewrócił się na drugi bok i zaczął mamrotać coś przez sen "spadaj od mojego szlabanu on jest mój ja go dziś podnoszę" po czym obudził się z krzykiem cały zalany zimnym potem. Zaczął następnie szukać miski z sfermentowanym krowim mlekiem pociągnął łyka i wypluł jakby właśnie napił się czyich szczyn. Przeklął i zaczął wrzeszczeć na sprzątającą izbę cycatą murzynkę ubraną tylko w krótką spódniczkę ze skóry. Była to jego nowa żona jedna z pierwszych dwudziestu które jak mu się wydawało zbałamucił swoi urokiem osobistym i nadludzką dawką feromonów których zapachu nie było w stanie zabić nawet regularne odkażanie się od środka wszystkim co tylko w ręce wpadło i dało się wypić bez skutów ubocznych. Albowiem pomysł ze stworzeniem gorzelni na środku pustyni produkującej hektolitry gorzałki z krowiego (tu autor wolał pominąć szczeguły) nie powiodła się a paczka z piwskiem od mamy utknęła na granicy przejęta przez skorumpowanych celników którzy mieli co pić przez następne pół roku. Tak samo jak kolejna próba napisania autobiografii się nie powiodła. Wszystko przez to że nasz bohater za często przesiadywał u naczelnika wioski opowiadając mu o swoich przygodach. Naczelnik był lepszym słuchaczem niż ci cwaniacy co obgadywali naszego bohatera w internecie albowiem nie rozumiał z tego co on mówi ani jednego słowa i dlatego jeszcze go nie wywalił z wioski. Innym powodem dla którego tolerowano naszego bohatera było to że nagle populacja wioski wzrosła o 1000%. Bo tu trzeba naszemu bohaterowi oddać był bardzo jurny żadnej ze swoich 20 żon nie przepuścił tak że te cały czas musiał udawać że zajmują się dziećmi albo mają miesiączkę. Jeśli to nie pomagało korzystały z rady jego byłej i miały pod ręką chorego psa. Zastanawiacie się pewnie skąd znały jego byłą. No cóż przecież nasz bohater to postać legendarna. c.d.n jak tylko coś wymyślę

Gość gość
A mnie wczoraj chlop na sexik ciagnol a ja zmeczona na maxa,powiedzialam mu zeby na sebakowa79 popatrzyl byli cos kolo polnocy a ta maciora akurat w piz.... paluchem mieszala....ale skutecznie mego chlopa zniechecila a ja moglam pospac.Dzieki sebak79

Gość gość
lostra na odwyku ;p

Gość gość
ale paznokcie miał czyste....i co nie wstyd wam ci wszyscy co go oczerniali?!?!?

Gość gość
Proponuje zeby pan depesz ustawil soboe licznimk Gejgera tam na biurku ///

Gość gość
polecam profil pretyy ta to dopiero degeneratka, wali sie z kim popadnie biedne dziewcze ze wsi

Gość gość
i tak z wszystkich piszących pod kamerkami ludzi najgorsi są niejaka "poca" i ten jej arystokrata "vip - figo fago" czy jak on tam się nazywa. Większych chamów pośród wszystkich tam komentujących nie znajdziecie

Gość gość
najwieksi plotkarze....Jacek,Markus i pierr.....teoria Depesza

Gość gość
Pretty to paskudna wywloka.daje wszystkim zulom bo nikt normalny tego nie tknie.az sie dziwie ze szyszaczek to walil.....

Gość gość
magnat parkingowy co tak zamilkłeś , mów coś bo nie ma z czego się pośmiać :))

Gość gość
Depesz zeba sobie wstaw w swiecie lodzkiej finansjery wszyscy maja piekne zeby a Ty zes chlopino szczerbaty

Gość gość
jesteście walnięci, smutne to ale prawda, zajrzyjcie w wasze gary, nie jedna tu siedzi w tajemnicy przed mężem bo jak by się dowiedział to wp*****l, mądrzy jesteście z tzw gościa, masz coś do danej osoby ?? powiedz jej to na jej transmisji ale też odpal swoją aby było widać coś jest za gnida, bo chyba cię bardzo życie skrzywdziło że masz tyle jadu w sobie

Gość gość
Szkoda mi Was...ani opluć bo szkoda sliny ani moczu bo szkoda sikow....jacy Wy odwazni jesteście tutaj....a tak naprawde jesteście jak wspomniałem nieudacznicy zyciowi....bynajmniej jak dla mnie:)...piszcie sobie co chcecie...mam to gdzieś ....no pokażcie się łosie!! albo napiszcie coś u mnie pod kam...tacy odwazni jesteście...powiedziałem tchórze jesteście jakich mało

Gość gość
depesz to rekin łódzkiej finansjery

Gość gość
Poca to ta co tez kiedys Pepsiemu obciagala a potem jechala po nim?

Gość gość
ale ja mam bielutkie ząbki...a szczerba niech zostanie...hahahahaha pokażcie swoje cwaniaczki z pompka w nosie

Gość gość
najwiekszym nieudacznikiem jestes Ty Depesza.To,ze smierdzisz to wiadomo nie tylko od Adekwatnego ale i Body i Olejnikowa i Marzena mowili,ze smierdzisz nieludzko.Body po Twojej wizycie u nich nigdy wiecej sie do Ciebie nie odezwal

Gość gość
Depesz ze swoją urodą to możesz w kolejnej części agenta 007 zagrać, oddaj 20zł łosiu

Gość gość
fajni jesteście tylko szkoda ze tak mało inteligentni hahahahaha....leszczyki!!

Gość gość
Sztuczne szczeki te najtansze na Nfz a taka masz sa zawsze bielutkie pajacu

Gość gość
depesz ty marny brudasie ! markowi , piotrowi i innym ty huju do piet nie dorastasz ! nie stac cie na mydlo ! bylo widac jakis syfiarz jak szuje byl u ciebie ty p****ancu marny smieciu ty alfonsie zgorzknialy ! ktora z toba sie umówi ?? zadna ty brudasie !...sory ale musialam :)