Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
wole byc tlusta lochą niz taka pomarszczona stara baba jak chilli , mloda jestem i jeszcze schudne a ona juz sie nie wyprasuje :)

Gość gość
godzina 9:40 a depesz władca szlabanu już naje***ny jak giełda w łodzi

Gość gość
wy mi tu lepiej mówcie co dziadem z Legionowa :) nuda bez Niego :)

Gość gość
Wyśmiewać głupotę -ok,wyśmiewać k******o-ok,ale wypominanie komus wieku jest słabe.Każdy z nas się zestarzeje.I to nie te czasy,ze 50 latka zakładał chustkę na głowe i siedziała w pierwszym rzędzie w kościele.W tym wieku też ludzie mają seksualność.

Gość gość
nie wiem co myśleć o was odwiedzających kamerki-jestescie pustymi ludżmi nie znając nikogo tak oczerniac każdy co chce to robi wolny kraj -chceliście wolności to ją macie a nie komuś dupę obrabiacie ..mydliny .....

Gość gość
Jacek_1929 pięknie Ci w tej koszulce.mrrrrrrrrrrr

Gość gość
Body poklocil sie z olejnikowa i ma wywalone na ten syf.Super ludzie on i jego partnerka ruda,pozytywnie zakreceni

Gość gość
heh Pan Depesz powinien na oględziny się podmyć .Michę z wodą postawić i przepłukać kuperek z pędzelkiem.Tak obrazowo wszytsko opowiada powinien to wizualnie pokazać ludziom.Korzysci by były obustronne hehehhe

Gość gość
heh Pan Depesz powinien na oględziny się podmyć .Michę z wodą postawić i przepłukać kuperek z pędzelkiem.Tak obrazowo wszytsko opowiada powinien to wizualnie pokazać ludziom.Korzysci by były obustronne hehehhe

Gość gość
depesz prowadzi wywód na temat swojego tv hehe

Gość gość
Jacek ja nic od Ciebie nie chce,jeden orgazm i do domu;) Więc?

Gość gość
ktoś ma pampersy ??? bo depesza słucham hahahahaha

Gość gość
Hahaha ale jajca

Gość gość
wolę być tłustą lochą , niż pomarszczoną starą babą jak Chilli :) jestem młoda i schudnę , mam na to dużo czasu ... a ona nie ma już ani czasu , ani tego że kiedyś się wyprasuje z tych zmarszczek :)

Gość klepioncy konia konrat
Ja nic nie mam do depesza, nic a nic ja tylko głośno myślę nad tym o czym tu ludzie piszą. Zaciekawił mnie pomysł z biografią i filmem opartym na nim. Ten pomysł jest fascynujący chyaba najlepszy ze wszystkich. Obuża mnie fakt że ludzie się śmieją z brudnych pazurów. Przecież po tym widać że człowiek ciężko pracuje na tym parkingu. Odczepta się od Depesza paluchów po prostu szlaban jest brudny i nie nadanża myć. Ja proponuje jakiś uniform kupić i rękawiczki. Czytam że jego pani zwiała. Mam pomysł może by go tak wysłać do Nanibii tam mieszkają Himba. Nikogo tam nie rażą brudne pazury i te panie chodzą w skórach i są bardzo ładne. Wracając do wątku telewizora. Proponuję w ramach zadośćuczynienia akcję wspieramy Depesza jak on wyjdzie z pokoju to wejdźmy do niego wszyscy będzie stu ludzi Depesz dostanie kredyty.

Gość gość
gość dziś też kiedyś będziesz " stara" powiadasz schudniesz ?? hm a co zrobisz z obwisłą skórą ?? schowasz na kamerce ??? jesteście okropne z tymi wpisami, nie pozdrawiam

Gość gość
Chilli siedzi na tych kamerkach , obwiesi sie zlotem na tym pomarszczonym dekoldzie , ponaklada te zloto wszedzie , w p*****e Chilli jeszcze sobie wsadz :) to chyba twoj caly majatek co masz na sobie , spodnie z dziurami poubiera i malolate udaje , nie te latka chilli , nie te latka :) spodnie z dziurami nie ujmą tobie wieku , niech to do ciebie w końcu dotrze

Gość gość
Wiewiora z okresem hahahha czyli znowu przez tydzień do depesza nie przyjedzie........a taką aferę zrobił depesz, że przez tydzie u niego będzie. A śmierć beti67 to niech glorian77 potwierdzi, on ma z nią kontakt.

Chilli i Ssepa sa bardzo pozytywne,maja fajne poczucie humoeu,nikomu nie dowalaja i nie obrazaja,lubie pisac z nimi.Zreszta u nich na kamerkach pisza ludzie ogarnieci,nigdy tam patologi typu Depesz,Muszelka,Olejnikowa cz AdrianMagda albo BMG nie widzialam.Margolka tez tam nie pisze ani Wiola

Gość gość
gość dziś mam pytanie, co Wam zrobiła ta chili ? czy kogoś obraziła ??? obgadała?? chyba nie, siedzi na kam bo siedzi jak inne, zawsze uśmiechnięta , wesoła, a że kiedyś tam pokaz jakiś był ?? tak był ale erotyczny nie ginekologiczny, to jest portal erotyczny a nie radio maryja :) chociaż pomału to plotkarski się robi, ehhhh kobiety wezcie ochłońcie z tej nienawiści, lepiej się czujecie jak dowalicie komuś ???

Gość gość
Depesz właśnie cie oglądam, jak można z samego rana już być naebanym????

Gość gość
zaśmierdziało mi tutaj jagodową zmorą :)

Gość gość
dzieki sslepej to chilli tutaj zaistniala , przedtem nikt o niej nawet nie slyszal:) chilli nie obgaduje? obgaduje! siedzi opowiada jakie kto ma majtki czy brudne czy czyste. a ona co k***a? stra baba w stringach k***a hahaha

Gość gość
dlaczego się powiesiła???

Gość gość
gość dziś ty pustaku chilli jest na zbiorniku jak ty srałaś w pieluchy hahha miała inne nicki, a jakie to huj cie to obchodzi, oj oj coś zazdrość się wp*****la :) ale widać że gapisz jej się w krok bo majty widzisz hehe żenuła podniecta to cię suko !

Gość gość
chilli sama masz tłuste kolezanki betinku69 i zwiewnaa a sslepa tez ostatnio przybrala i co? im tez mowisz ze sa grube foki? ale to dziewczyny ktore nie zajmuja sie plotami a ty stare pr***no zeby nie spodnie to bys sie rozsypala jak mumia egipska :) i nie chodzi tutaj o wyglad czy wiek tylko o zachowanie twoje wzgledem innych osob plotkaro