Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Kur... motyw przewodni w książce depesza moja autobiografia , czyli jak siedzi i pije na zbiorniku całymi dniami hahaha

Gość gość
jacy wy jestecie puści troje spojrzcie sami w lustra k*********a czy macie cos sobie do zarzucenia nie oczerniac kogos piedolce

Gość gość
co tam za hipopotam taka czarna był na tej imprezie w tej gdyni w sylfka ze slepa i czili ?? znikla cos po tej imprezie ze zbiornika haha poznala sie

Gość klepioncy konia konrat
O kurde wszedłem do Depesza i też nie mogę. Depesz miał ciekawe życie przygody ale nie potrafi żadnej opowiedzieć. To lepsze niż walenie klepanie konia czy oglądanie National Geografic na zbiorniku.

Gość gość
beti67 niby zmarła a jej mąż co chwile loguje się na zbiorniku??? dobreeee

Gość gość
depesz napierdziela o pracy kobiet fagas złamany a sam siedzi w zapierdziałych ubraniach z piwskiem w łapie przed kompem biznesmen pierdzielony

Ale Depesz wali farmazony....kobieta ma pracowac a facet piwo pic dniami i nocami,on jest zenujacy a Depesz niektore kobiety maja pomoc domowa bo maja facetow,ktorych stac,zeby ich zona nie musiala w domu zasuwac...sexista na maxa

Gość gość
depesz kupuje wiewiórze laptopa hahahhahah

Gość gość
Juz sebakowa siedzi

Gość Upsspu
kurczaki ale komedia .. Dobrze że człowiek czasem sobie popatrzy na jakieś fajnie laski ale nie uczestniczy w tym całym cyrku pt.Zbiornik. Cały ten wątek przeczytałem z zaciekawieniem a ile się naśmiałem z tego wszystkiego ..

Gość gość
ale czego tobie chilli zazdroscic? zmarszczek i tej d**y obwislej i twojego wieku? no powiedz czego ? masz tez tłuste kolezanki betinku69 zwiewnaa i sslepej sie ostatnio przytyło i co? im tez mówisz że są wielorybami i innymi płazami? no z******ta kolezanka z ciebie , ja ciebie znam chilli nie z jednej wypowiedzi ******asz sie jak bloki w czeczeni , bierzesz wszystko co na drzewo nie ucieka i do wody nie s*******a :) ale ty juz musisz , a ja nadal moge wybierac :)

Gość gość
Ludzie opamintejta sie! kazdy z nas od urodzenia zaczyna się starzec.I nic w tym dziwnego bo każdy wiek w jakim jesteśmy jest piękny i do przyjęcie.A zestarzeć można się pięknie to ma swoje uroki i radości.Osoby które sobie nawzajem dokuczają nr urody i wyglądu są moim zdaniem niedorośli.moze nie wykształcenie źle wychowani? Może niedorozwinięci umysłowo.Najgorsze jest we wszystkim to , że panie właśnie te niby nieatrakcyjne podkręcają się ilością dostawa ych kredytów, żeby pokazać publiczności ile to dostają.A tak na chłopaki rozum kto daje takim pasztetów Kr? To jest właśnie ta ich brzydota to zachowanie głupota i jeszcze dumnie siedzą i kłamią oszukują a facet siedzi obok w pokoju i przewala te Kr z konta na konto i z tego trzeba się śmiać!

Gość gość
Dzisiaj Frania nie pracuje na na s.......ie

Gość gość
a ta beti67 to może kowalczyk nazwisko ???

Gość gość
Tak ma na FB

Gość gość
Loo k***a ale wątki ufff się naczytałem.A która to ta ola_sex27? To corka jakiegoś prominenta? To prawda? Bo ja to o uszy obilem już na Su kiedyś.A ten depesz to kto?

Gość gość
na fejsbuku jest pod takim nazwiskiem

Gość gość
Zadałem sobie trochę trudu aby przeczytać Wasze wpisy. Na niektóre, brak mi słów. Ta jest taka, ta inna, ta gruba, chuda, stara, młoda etc. Skoro chce Wam się rzygać na ich widok i nie oglądacie, więc skąd wiecie, która co pokazuje, która ile ma sukienek i jakie, która ile ma nadwagi, lat itp ? Skoro nikt nie ogląda, to skąd bierze się licznik oglądających, niejednokrotnie powyżej 500 osób?? Żal Wam, że ktoś jedzie spotkać się z kimś, że robi wycieczki. Tak, żal Wam, bo siedzicie w zaśmiergłych od potu i łojotoku fotelach. Opisujecie, że ta jest gruba - choć wcale nie jest grubsza od Was, ta kredyciara - mimo, że sami ciułacie kredyciki. Kudy Wam do tych Par, Pań z kamerek Zbiornika :) Skoro Zbiornik aż tak Was obrzydza i jest aż tak żenujący, to po jaki, ciężki "ch" macie tam profile, które zmieniacie wraz zbanowaniem Was przez tych, których wyśmiewacie?

Gość gość
depesz to pierwszy alkoholik na zbiorniku

Gość gość
Ola_sex27 to take Lolka że au .no podobna chyba ojciec marszałek czy coś a ich wie tak gadali z nazwiska podobno

Gość gość
Hehehehe ale komedia heheh marszałek seksu heheh

Gość gość
gość dziś brawo dobrze powiedziane

Gość gość
A drugi zaraz po depeszu , Ulubiony50(spytajcie Radka) ten to ma zryty beret.

Gość gość
O L_OLKA_ się rozchodzi? Pan ma tu konto ola_sex27? O ta że zbiornika z ola chodzi? Która to?

Gość gość
SEbakowa co tak lezysz do roboty sie wez.... Zasmierdzisz sie

Gość gość
Proponuję każdemu zrobić akta do wglądu i Eby każdy mógł tam życiorys każdemu układać idioci

Gość gość
Która to ta ola_sex27? Ona bywa na transmisję tutaj?

Gość gość
nie twoja ile ty masz lat? te paluchy jak krowie dojki wygladaja

Gość gość
Wszysczy tu co piszeczie jestescie siebie warci .dno umiecie kogos obrazac a sami to kim jestescie? niech ktos odpowie kim banda falszywych ludzi niki podajcie jak macie odwage ukrywac sie pod GOSCIEM