Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
hahaha depesz jakie dziubki robi , co za łoś

Gość gość
tylko że ja mam obcięte paznokcie i w przeciwieństwie do Was zmieniam koszulki codziennie....jeszcze cos??...przecież musicie sie kogoś uczepić prawda??.....tacy odważni jesteście napiszcie mi to pod kam

Gość gość
chłopy jak chleja to jeszcze ujdzie ale ja tu widzę jak bbby pijane są częściej niż faceci.To obrzydliwe.zreszta ****ają się potem grupowo.jak można się ****ać po alkoholu z takimi śmierdzącymi babami!

Gość gość
po pierwsze nic takiego nie powiedziałem a dwa pokażcie sie sami na kam...zobaczymy jacy z Was łosie...

Gość gość
no kupuje laptopa...i co w tym złego??...się grzecznie pytam??....w sumie raczej nie powinno Was to obchodzić prawda?? nie stać Was na to co ja mam i co moge załatwic i za ile....za chudzi w uszach jesteście do mnie

Gość gość
Ahahaha Co to jest tutaj hahahahaha jajca normalnie

Gość gość
Sebakowa masz juz swoj caly fanclub na kamerce jeszcze Arkaw brakuje aby sie pozalic. w dodatku obiad wczorajszy wpierniczasz

Gość gość
oho depesz przeczytał forum bo się wkurwił

Gość gość
Ahahaha Co to jest tutaj hahahahaha jajca normalnie

Gość klepioncy konia konrat
1111 odcinek książki "Szlaban mój to jest to kocham go" autor nieznany książka wydana nakładem wydawnictwa klepanie konia tylko mnie zadawala. Pewnego sierpniowego poranka żądny przygód właściciel wielkiego parkingu w centrum miasta spakował swój ukochany telewizor wsiadł do wynajętej przez siebie limuzyny której to kierowca co kilka kilometrów zatrzymywał się aby wymienić choinki zapachowe albowiem zapach cygar z przemytu był nie do zniesienia. Po wielu godzinach jazdy ów jegomość w skórzanej kamizelce dojechał w końcu na lotnisko by wsiąść w najbliższy samolot do Niemiec skąd udał się w dalszą podróż. Oczywiście odbyło sie to z opóżnieniem albowiem większość pasażerów zrezygnowała z lotu z nim z powodów o których autorowi nie wypada pisać ponieważ są to tylko plotki. W końcu jednak wylądowął na lotnisku w Nanibii skąd udał się do wioski Himba aby odpocząć od hejterów. Tam wreszcie nikt mu ie dokuczał z powodu jego problemów. Kilka dni po przyjeździe z budki przy drodze zadzwonił aby zerwać ze swoją lubą w Polsce kiedy ta po raz kolejny odmówiła przyjazdu do niego tym razem argumentując to chorobą lokomocyjną i panicznym strachem przed wściekłymi krowami. Nasz główny bohater nie smucił się długo gdyż miał jeszcze całą zgrzewkę polskiego piwa którą ukrył przed wyjazdem w telewizorze. Tymczasem na pewnym portalu kamerkowym jego była wyprawiła mu wielką imprezę pożegnalną. Nasz bohater szybko się zadomowił w tamtejszej społeczności wspólnym mianownikiem z nią był sposób zachowania higieny. Miejscowi szybko nauczyli się od niego że najlepiej płukać ciało od środka wtedy bowiem wszystkie efekty przemiany materii wychodząc razem z potem niszczą całą niechcianą florę bakteryjną. c.d.n.

Gość gość
władca szlabanu (depesz) żyłka Ci zaraz pęknie:))

Gość gość
Frania_pl. Kto" wpada na privka" hehe

Gość gość
nie_twoja to prawda że zostałaś babcią?

Gość gość
depesza stać nawet na laptopa dla wiewiory

Gość gość
Ale chyba najśmiesznejsze to są te Waldki,on koczkodan handluje gdzies na targu starymi szmatami,a ona gruba i brzydka i szczęka sztuczna sie jej rusza ,chcieli by zabłysnąć ale im sie nie udaje,robili imprezy ale po kazdej imprezie obgadywali gości, a to,że za mało przynieśli, za mało postawili,więc wszyscy ich olali,a teraz na siłę zapraszają np.taką BMG jakas Basia z rudym partnerem tez gruba i bez przerwy je na kamerkach taki tłuscioch ma taka uposledzona koleżanke Lale.

Gość gość
O jejauuuuuuu hehehehe to coś pięknego pisz dalej proszę to opowiadanie o Depeszu jest cudowne ale.ale jak ty ładnie piszesz .pozdrawiam i czekam na c.d

Gość gość
Frania .pl musi zarobic na su,bo jak nie to wp*****l od leszka.

Gość gość
wiewiora ma cie gleboko w d***e, wymysla co raz to nowe argumenty żeby do ciebie nie przyjechać, najpierw rzygające psy, potem okres, teraz rozwalony telefon i laptop a ty durniu w to wierzysz

Gość gość
na pierwszym miejscu brudasa stoi Rysiek a drugie ma depesz a na trzecim to ta kobita z parawarsawa heheh muzeum Smrodu i Brudu

Gość gość
Ciiii depesz was znajdzie po ip hahahaha zaraz jebne....

Gość klepioncy konia konrat
koloidalny a w cale że nie Depesz nie mówi prawdy bo ja np . jestem dno i jeszcze 10 metrów mułu. A cisz jest albowiem myślę nad nowym odcinkiem mojej powieści. pozdrawiam bardzo serdecznie

Gość gość
Heheh jak znajdziesz jak ja piszę z domu studenta bo w nim zamieszkuje i kilkanaście osób tu mieszka i korzysta z tego samego IP????

Gość gość
Depesz gada ,że niebywała ma 2 fakultety, i co z tego??? Znam babę z 4 i debil jakich mało, biedna niebanalna po ćmoku już siedzi, garba chowa he he

Gość gość
Depeszu? Podmywales się dzisiaj już po kupce?

Gość gość
gdzie jest Lostra ???? Lofciam

Gość gość
depesz nie chwal sie tak majątkiem bo cie okradną

Klepioncy konia konrat......rozwaliles system,masz zajefajnie poczucie humoru,Nasz Wladca Szlabanu ujawnia swoj majatek hahah....wylot do GB tez mi koszty haha zenujacy Depesz przestan sie kompromitowac bo juz ze smiech tu umieramy

Gość gość
Coooo go Depeszowi wyszedł rysik i krecha będzie na majtach

Gość gość
Wyszedł mu rysik i zaraz będzie krecha na majtkach tzw smuga cienia