Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
"Z_wami_zawsze: ja k***a mac tam nie pisze wam udostepnilam link od kogos k***a a wy sobie tam piszcie" buahahahaha nie rob z siebie jeszcze wiekszej idiotki niz jestes prostaku! wszyscy wiedza ze ty to znalazlas i zaczelas atakowac wiolke bo zazdrosna jestes ze to ona sie p******ila u 5 a nie ty hahaha

Gość gość
z przykrością stwierdzam, że potwierdziła się śmierć beti67 ....jestem w szoku i nie mogę w to uwierzyć

Gość gość
na profilu Beti67 ktoś się aktywnie loguje, może mąż w żałobie nieutulony a może to ściema ze śmiercią? zresztą ktoś pisał, że Sławek dziad też nie żyje, a na profilu Beti jest fotka jak dziad robi jej minetę, przeznaczenie?

Gość gość
posnęli ze nie piszą

Gość gość
Radek

Gość gość
A wiecie ludziska ze mariola w smierdzacej pisdzie ma potwora ,ona sama jak potwor

Gość 79sebak
Dzień dobry piszcie sobie co chcecie o nas mamy wyj****e na takich ludzi którzy potrafią tylko wyzywać obrażać dla nas to dziecinada co robicie tu tacy z was bohaterzy bohaterki anonimowo ale żadne z was nie ma odwagi tego pisać pod kamerami, mogę być da niektórych kaczora paskudna kobieta ale wali mnie to wolę być naturalną a nie tona tapety i sztuczne cycka,taka bez makijażu nie wyjdzie z domu ą nawet w nim śpi,są faceci co bardziej im się kobiety podobają z całkiem jest co popieścić,piszcie sobie co chcecie i jak chcecie wyssane z palca informacje i co z tego macie?każdy jest inny gruby czy chudy mały wielki ważne co człowiek ma w sobie,nawet niech zakładają clubfany,a co do pisania o mieszkaniach domach,każdy ma jak uważa,co z tego że mają fury super sprzęty ale jak ludzi obgaduja, co z tego że ma stary telewizor ważne że chodzi ,ja wolę żyć skromnie i mieć kochającego męża,niż pijana który bije itp.niech sobie te osoby co piszą takie bzdury zastanawia się bo kiedyś ktoś coś może na nich powiedzieć nie doceniają ludzi są samymi ciałami.pozdrawiam miłej lektury przy kawce

Gość gość
gdzie łódzki boss zaginął nie mam z kogo się pośmiac?

Gość klapioncy konia konrat
Odcinek 1114 powieści "szlaban mój to jest to kocham go" Jak zwykle rano bohater naszej opowieści wstał z łóżka opierdzielił wszystkie swoje murzyńskie żony za to że znów połknął muchę pijąc sfermentowane mleko z bukłaka leżącego koło jego posłania (wypożyczył bukłak w zamian za telewizor na tydzień od jakiejś staruchy). Narzekając przy tym na miejscowych celników którzy to chodzili ciągle narąbani jak nigdy przedtem (a właściwie leżeli trzy dni) za każdym razem gdy przejmowali paczkę z Polski. Że znów nie może niczego konkretnego się przez nich napić. Posiedział pomyślał i stwierdził. Już wiem zrobię sobie parking przed domem z jeszcze lepszym szlabanem i będę brał od każdego turysty po flaszce zamiast pieniędzy. Niestety jak już jego żony wydeptały miejsce pod parking a deptaly go dwa tygodnie gdy tymczasem jaśnie pan siedział i nadzorował czy aby każdy metr piachu dobrze wydeptany. Bo przecież biały człowiek nie może skalać się niższym stanowiskiem niż nadzorcy i inżyniera w jednej osobie. Cały czas jednak brakowało szlabanu bo szlaban miał być perfekcyjny nie za lekki nie za ciężki cicho się podnosić. O dziwo zrobił go w końcu sam bo zirytowany na żony że tak ważną rzecz musi sam robić. Niestety jak już nasz kochany bohater idealny szlaban zrobił zawistny sąsiad którego żonę ten tego nasz władca parkingu gdy tamten był w delegacji poza wioską, zrujnował wraz z całym parkingiem wpuszczając na niego stado swoich krów. Uściślijmy że ta jego żona była już po 40 i urodziła 10 dzieci. Sprawa może by się nie sypnęła gdyby nie to że jedenaste urodziło się białe a mąż tej pani nie uwierzył że taki kolor to przez to że czarnych prezerwatyw tym razem wolontariusze nie rozdawali. Po tej tragedii nasz bohater znów prawie się załamał. Miał on bowiem w planach na lewo podłączyć się do linii telefonicznej i za pomocą swojego telefonu do którego nie pytajcie mnie jak ten kabel podłączyć miał zamiar bo ja ciemny jestem chciał zrobić wielkie otwarcie transmitowane na cały zbiornik. Takie z przecinaniem wstążki i zastawionym stołem po środku którego siedziałby on z naczelnikiem wioski a żony zapierdzielały by przy garach. A podczas tej uczty opowiadał by o łosiowym interesie. O tym jak to na pierwszym łosiu zarobił w przeczytasz w kolejnym odcinku superszmatławej powieści.

Gość gość
Radoslaw

Gość gość
plotkara m.....lka tylko wkleja kto ja oglada to po co odpala kam idiotka

Gość gość
muszelka jaka zaczytana w forum ciekawe czy już swoje 5 groszy tu napisała?

Gość gość
ale pepesz z wiolką by pasowali do siebie obydwoje mają braki tu i ówdzie

Gość gość
jestescie wszyscy pustakami piszecie i bawicie sie jak kiedys z goscia a wypoccie sie niech wam lekka dusza bedzie a tak naprawde jestescie nikim ponizacie sie sami nawzajem tutaj!!!!

Gość gość
Para9824 ta to dopiero ku..iszon.lepiej żeby się to nie rozmnażalo

Gość gość
para8924- postoj na parkingu, zona szkarada lata nagolasa miedzy ciezarowkami,geba szkaradna , cycki do kolan . . kilku kierowcow sie przyglada a ona robi loda mezusiowi wsrod tej widowni . . . . . . Jak to nazwac ? Wszystko oczywiscie na kamerce bo jak mozna inaczej :)

Gość gość
Sebakowa skoro Cię to tak nie obchodzi to na UJ to wszystko śledzisz.Jednak cię obchodzi i bardzo boli.kochajacego męża? A ja wiem coś innego :)))))weź się za siebie to chłop na boki nie bydzie łaził.....

Gość gość
hahahaha normalnie kabaret telewizora nie trzeba odpalać

Gość gość
bercie ogląda 50 osób a ona wkleja ciągle nicki 6 osób

Gość gość
@gość dziś Napisała ;-))))

Gość gość
olejnikowa matko polko szczegolnie c***a wiesz o zyciu a sie udzielasz !!! k***isko najgorsze jakie poznalam za miekka w uszach jestes atwoje teksty kazdy zna

Gość gość
czy depesz ma fejsbuka?

Gość gość
ma ktoś jakieś info o kryspinie i niepełnosprawnej agnieszce?

Gość gość
poważnie ta ruda zwiewna ma zakład ??? może warto się koło niej zakręcić hie hie

Gość gość
ty olejowa oddaj 300o bodemu bo ci ten blond leb rozk***i jak cie dorwie a juz byl na chacie nie raz u szwagra ja na twoim miejscu bym sie w kanalach chowala

Gość gość
krystyna_tv troche za dużo pudru na twarz nałożyła, klata biała a gęba brązowa

Gość gość
ale olejnikowa ma d**e jak by jej popcorn wystrzelił :))

Gość gość
SEBAKOWA maz cie zdradza o rety kabarety .....A tak ogolnie to iecie jak sebaki maja na nazwisko ???

Gość klepioncy konia konrat
Calaprawdacaladobe Dobre z tym telewizorem nie mogę ze śmiechu. Ktoś pytał czy pan D. ma facebooka. Myślę że jest za piękny i mlody żeby mieć. Raczej ma instagrama a na nim tysiące fotek z parkingu przy szlabanie i w domu koło telewizora. Nie jedna pani ze zbiornika mu zazdrości takich zdjęć