Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
Zakrec sie wezmie wymiary na trumne hehh

Gość gość
pani Monia Olejnik owa moim zdaniem to bardzo ładnie kobieta.Kiedy pierwszy raz ja zobaczyłem miała pokręcone loczki blond. Loczek na czole.Bardzo przypomina uroda Merlin Monroe.Gdyby chciała błyszczeć wystarczy że znów tak ustawi kamerkę na twarz jak wtedy i te loczki zrobi i brwi będzie miała duże oblężenie.A co do prywatności z kim co je to już nie moja sprawa.Wypowiadam się jedynie nr urody wyglądu pani

Gość gość
Oj zgadza się podobna do Merlin Monroe tylko szkoda że zadaje IE z tymi wiejskimi czupiradlami np ta w okularach sklepowa to jest analfabetką co słowo to błąd rażący

Gość gość
Hahahahaha ale jeblem ze śmiechu hehehehe heh kabaret

Gość gość
Taką heheh was to wszystkie na arenę cyrkowa wpuścić żebyś się pozagryxali wy paszczury po 40 stare kuźwa d**y co ****ać się chce a nie ma z kim heheheh

Gość gość
Para9824 serio ktoś to ****a?

Gość gość
najwiekasza plotkara wpada na zb prosto z pracy,zeby jej cos nie umknelo .nawet nie ma czasu zjesc biedulka.przeciez jakby jej cos umknelo ,to nie darowalaby sobie,zenada zycie prowadzi na zboku

Gość gość
Z_wami_zawsze, Mariola ty poj***e, lecz sie! Jeszcze w tamtym tygodniu smieciu udawalas na kam u parawarszawareal ze to nie ty. Do psychiatry sie udaj alkoholiczko.

Gość gość
Uuuuuuuu ryczę że smiechu

Gość gość
zwiewna samochód za 100 tysięcy ? hahahaha chyba nie widziałeś człowieku auta za 100 tysięcy :) tez się wylansowała przy sslepej jak chilli , auto to ona ma w lombardzie k***a :) długów więcej jak włosów na głowie , udaje świętą a z tym z wawy bzykała się jak każda tutaj , cnotka k***a niewydymka ! a potem płakała i toczyła wojny na kamerkach bo jej żal d**e ściskał że tamten się zakochał w innej :) tej blondynie :) no ale czego ona oczekiwała? że bedzie stare pr***no ****ał jak miał młodą piękną babe? hahaha wszystkie jestescie głupie i naiwne i dlatego kazdy moze was ****** hahaha

Gość gość
Beata za dobra jesteś i masz za to podziękowanie ,najlepiej nie zapraszaj nikogo do domu ,bo ci dupę obrabiają.

Gość certina
rzućmy tej mini_max1 jekieś kredyty bo kobiecina zastygła jak słup soli

Gość gość
kryspinki produkowali się niedawno z turnusu rehabilitacyjnego, to jest f**k przediębiorstwo k******a

Gość gość
Ze dwa tygodnie temu to te wszystkie sex grupowe się wyzywały od jakichtylko najgorszych.Bo te spotkania chyba się domyślam kończyły się jakimś chorobami.wyzywaly se i chłopy też że syfami się zarazili i jeden drugiego posądzał i ze teraz leczeniem będą w sądzie dochodzić.to się w głowie nie mieści!

Gość gość
gość dziś jesteś głupia /pi ,widuję ją codziennie bo mieszkam na jej osiedlu, można powiedzieć że obok, więc wiem czym jeżdżą ona i mąż, wez nie wal głupot ,a jak masz coś do niej to napisz jej to ,a nie obrażaj z gościa, żegnam lożę szyderców ps. zastanówcie się co wypisujecie, nie jedno małżeństwo tu przez Was się " rozwaliło" a teraz żegnam

Gość gość
ale szambo hehh

Gość gość
prawda w oczy kole

Gość gość
zaciekawieni jeszcze nie nadawaja zarobek im ucieka zara bedzie gonzo machal a ta jego naburmuszona lady debilizm normalnie

Gość gość
cos musza miec z deklem mlodzi ludzie a tak opinie sobie psuja beda mialy co dzieci ogladac net wszystko zachowa

Gość gość
zaciekawiecni - D'Artagnan i MałaMi :)

Gość gość
wiecie ludziska co z ta beti ?to ploty czy jak

Gość gość
coś Tobie się zajączkuje nie jestem tą osobą, kończę ten temat masz coś do niej napisz do niej na portalu lub zadzwoń do niej jak taki/ka jesteś zainteresowana/ny tą osobą, żegnam

Gość gość
gość dziś popieram, oj popieram :)

Gość gość
buhaha napisz to pod swoją kamerką na zb

Gość medmen_m
Mariolka się dobrze bzyka miałem przyjemność z******ta jest w tym

Gość gość
ja nie jestem zainteresowany zwiewna wiec ani nie bede do ciebie pisal ani dzwonił:) nie z tym ryjem :) przeciez ty zwiewna masz ryj jak kaczy kuper :) musiałabyś mi płacić żeby mnie dotknąć , jak bedziesz nastepnym razem na kamerce to trzymaj szczene zeby ci z ryja nie wypadla :)

Gość gość
haha oboncy sami siebie bronicie

Gość gość
Pekińczyk c***u

Gość gość
"...moja jest tylko racja i to święta racja... bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza... że właśnie moja racja jest racja najmojsza!!!" klasyk ;-))))))