Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Bajki dla dorosłych

Polecane posty

Gość Houston mamy problem z łączem
Poczytałam trochę In Spe i powiem tak. Dla mnie to nie jest normalne co ten człowiek pisze. I nie jest normalne że prawie nikt nie zwraca mu uwagi , tylko niuansuje jego dziwne wpisy Al e co się dziwic. Dla Kuszy , Imperium i paru innych Petrov nie był zły , to In będzie? Wolne żarty. Nie jestem ciotką.

Gość Najszybszy w mieście
Ja jestem wujkiem 😴 Musiałem aż zapuścic brode żeby trochę na tego wuja wyglądać 😴

Gość gość
Nie jesteś ciotkąjesteś wypi/er/dkiem z ich ptaka. 🖐️

Gość gość
Nie ma co zbytnio analizować, ten debil sam nie wie o co mu chodzi. A jeśli ktoś twierdzi, że rozumie jego przekaz, to jest to zwyczajne mitomanienie.

Gość gość
to była niezła pipa ugotowana

Gość gość
Pamiętajże ci którzy się w życiu więcej uśmiechająwięcej szczytów zdobywają. :)

Gość gość
Mucha tępa dzidonapisz bajkęalbo wy/pier/dalaj do Evkize swoimi karteluszkami. 🖐️

Gość gość
A chcesz pantofelkiem po dóópie? czy z liścia? ;)

Gość do Kuszy
No to zniż się nie tyle do poziomu pantofelka , tylko do mojego prostego poziomu i wytlumacz mo. Jak analizujesz słowa Ina " moja córcia ma słodką cipcię " Tak wiesz, wytłumacz mi to łopatologicznie. Bo Ina nie pytam.Pisze co mi ślina na język przyniesie. Ciebie jednak zapytam. Czemu to tolerujesz.

Gość gość
Wiesz co tygryski lubią ;)

Gość gość
Zakładając że ten skoorwiel jest trollem a ty trollicą z jego stajni. Córeczką trolla. To weż mi kobieto wytłumacz , czemu nie masz odruchu wymiotnego, kiedy twój tate pisze o cipci córeczki , jej cycuszkach i pupci i ubiera to w formę zawoalowanego kazirodztwa, mrugając okiem do gawiedzi. Ooo i jeszcze ten jego avatar z buzią dziecka. Kur wa co za ludzie.

Gość gość
Masz zryta psychike gosciu.

Gość gość
Ja mam zrytą psychikę? Bardzo mi się nie podoba co ten człowiek pisze. Bo naprawdę to nie są teksty które można nazwać naturalnymi pieszczotliwymi słowami w stosunku do córki. No, mój tata tak nie mówił. Znajomi , którzy mają już dzieci nie recytują tekstu w stylu "córeczka ma pachnącą cipcię w bawełnianych majteczkach" " córeczka przytuliła się do mnie słodkimi piersiątkami" Wyobraź sobie teraz usera , który pierwszy raz zagląda dziś na forum. Czyta taki tekst. Czyta waszą obronę. Ja nie wiem , jak można tego nie czuć. Tej dychotomii.

Gość gość
Córcia moja to mój sen i jawamarzenieczęsto ukojenie myślii czółko na pocieszeniecycuszki coraz większe :)🖐️

Gość gość
Dobry pedofil? Ja prdl.

Gość gość
Nie zauważyłaś zryta banio że s p ejs to pisze żeby ciebie wkur wic i tobie podobnych?

Gość gość
Kusza wybawiłem Cię z kłopotu? :)chciałbym mieć jeszcze jedną taką słodziutką ci/pe/czkęzapomniałem jaki ma być wtedy księżyc? 😴

Gość gość
Przecież ci piszę że ja znam, rozumiem mechanikę forum. Czas jaki tu jestem, pozwala mi na rozkminy. Ja mówię o ludziach którzy tu przyszli wczoraj. Przeczytali wywody In Spe. Przeczytali "adwokatów diabła" Co oni mogą pomyśleć o nim? O takiej Kuszy czy Hajabuzie. Wy nie czujecie żadnej odpowiedzialności za słowo. Zresztą. To jest jak uderzenie glową w ścianę. Nie ma sensu tlumaczyć bo wy na wszystko macie gotowe odpowiedzi.

Gość gość ma rację
Hmm... Najgorsi są właśnie ludzie typu Kusza. Nie moje, nic mnie nie obchodzi, to tylko forume. Tacy przezroczyści.

Gość gość
No widzęuwielbiam parafrazując;z wierzchu baranicaa pod spodem smokiuwielbiam takie kobiety, które umieją to odczytać i wykorzystać dla siebie. 🖐️

Gość gość
przyjaciel in spe dziś Mucha tępa dzido napisz bajkę albo wy/pier/dalaj do Evki ze swoimi karteluszkami. to była niezła pi/pa ugotowana x Czego sie prujesz zwłaszcza do Eve. Nie wart jesteś obok Eve stanąć. Trącając o pedofilie nisko upadłeś, bo można wywnioskować, że gdybyś miał syna to jarałbyś sie tym jak cie fiutem dotyka. Ogarnij sie chłopie. Poezje pisałeś, jakieś łamigłówki słowne, a to nawet gra psychodeliczna nie jest tylko bełkot na nawozie (pochodna amfy) Kto to kupi. Odbij od Eve i wykąp sie.

Gość gość
Cały ten konflikt opiera się na innych filozofiach , jakie wcielamy w życie. Ty Kuszo, sorry, prezentujesz skrajny nihilizm. Twoje motto -Życie to życie a forum to forum. Można niby i tak. Ale ja uważam że to co myślę i mówię w życiu realnym, stanowi jedność z tym co deklaruję( tym upierdliwym według was czepialstwem ) na forum. Pozdrawiam.

Gość gość
in to prowokator

Gość gość
kusza pisała o swoim dziecku "bachor" to czego Ty sie spodziewasz gościu po niej...