Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda baba powyżej L, to już KLOC!! I nie oszukujcie się, ze jest inaczej.

Polecane posty

Gość gość
Ale rozmiar rozmiarowi nierówny. Noszę L lub M, zależnie od firmy, ale mam 177 cm, więc logiczne jest, że nie będę nosić takiego rozmiaru jak kobieta o wzroście 150 cm. Mam płaski umięśniony brzuch, długie zgrabne nogi i nieco za mały biust, ale na to nie mam wpływu. Lubie mój wzrost i nie chciałabym byc niższa. Najwazniejsze to zaakceptować siebie, swój wzrost i wagę, nawet jeżeli odbiega od "wzorca". Oczywiście nie mówię, aby bez problemu pogodzić się z nadmiarem kg, który może prowadzić do otyłości i chorób.

Gość gość
Prowadzę butik odzieżowy i właśnie wprowadzam rozmiary od XL w górę bo na te XS S M L jest tak mały popyt, że mózg w poprzek staje :o po ulicach też chodzą prawie same grube kobiety. Jeśli mi do sklepu wchodzi kobieta wzrostu około 160 tak jak ja i wygląda jak ja razy 3 to sorry, ale jest po prostu otyła. Na oko taka waży z 80 90 kg to nie wygląda ani zdrowo ani ładnie ani apetycznie :o Większość kobiet nosi większy niż L rozmiar ubrań nie ma co się oszukiwać. Albo mają duże tyłki, albo ogromne biusty, które w nic się nie mieszczą. Ubrania w których ja tonę na moje klientki w większości przypadków są opięte bądź nie wejdą w nie...

Gość gość
13:17 nie ma to jak sobie samemu posłodzić:D hahaaaa wszyscy faceci skręcają sobie karki:D:D chyba skręcają się ze śmiechu widząc taka słonicę hahahahahah już widzę ten twój krągły tyłek i ten biust...powiedz jeszcze, ze jest jędrny i sterczący jak silikony Dody:D

Gość gość
gość dziś chwalisz się czy żalisz? :D

Gość gość
13:53 prawda? To jest jakis koszmar:O i jeszcze te teksty "pani chyba pod siebie zamawia takie małe ubrania". Chodziło o rozmiar 44! Mały:O no nie wytrzymam. Ja noszę xs/s, więc faktycznie ten 44 pode mnie:O

Gość gość
gość dziś noszę rozm.40-42, zalezy jaka firma tak jestem proporcjonalną klepsydrą, nic mi się nie wylewa. Ćwiczę i uprawiam wspinaczkę - coś co zapewne jest ci obce :) Ja po prostu doceniam siebie i znam swoją wartość, co dla ciebie jest zadziwiające, że ktoś kocha siebie i życie :)

Gość gość
Ta laska nosi rozmiar S. Faktycznie wychudzona, nieapetyczna, same kości i w ogóle fujjjj, prawda? Oj grubaski, grubaski, czego wy nie wymyślicie, aby tylko nie przyznać się jak bardzo jesteście obrzydliwe. https://web.facebook.com/pannaannaczylija/?fref=ts

Gość gość
14:05 Jak mi ktoś z wyrzutem i chamsko wali taki tekst to odpowiadam "ależ oczywiście, bo szafa w domu to mi było mało więc otworzyłam sklep żeby mieć cały dla siebie!" :D Albo takie agentki są co wchodzą popatrzą na mnie i stwierdzają "eee na mnie to tu nic nie ma" więc mówię grzecznie, że nie przejrzała jeszcze ani jednego wieszaka i pytam czego szuka bo rozmiary mam różne.

Gość gość
14:08 z pewnością. Biedna ja:(

Gość gość
14:13 ZAORANE :D

Gość gość
14:14 dokładnie. Nic nie przejrzą, a już zaczynają marudzić. No ale czy ja im ładuję na siłę jedzenie do ust? Nawet rozmiar 56 potrafiły skrytykować, ze "jakiś chyba mały wypada" :O

Gość gość
14:17 Ło matko to ja kończę na rozmiarze 48 50. 56 to już nie na moją kieszeń póki co. Najgorsze jest to, że rozmiarówki kończą się na L i nie lecą dalej po prostu nie ma. Czasem się zdarzy XL przynajmniej na ptaku gdzie robię zakupy...więc te powyżej L są po prostu inne niż te małe. No to się oburzają, że dlaczego dla tych małych takie ładne rzeczy a dla większych już inne? :o no ludzie a skąd ja mogę wiedzieć dlaczego producenci tak szyją, że rozmiarówka leci od XS do L bądź rzadko do XL ? No i kolejna sprawa to ceny...a czemu to takie drogie? a te małe takie tanie? No przykro mi bardzo, ale skoro ja płacę trzy razy więcej za ciuch w rozmiarze 48 niż za ciuch w rozmiarze L no to nie puszczę tego za bez cen. Dobrej jakości bluzka BIG w hurcie kosztuje koło 50 60 zł więc za ile mam to puścić jak nie za np. 100 zł? :o

Gość gość
gość dziś a ty widzę, ten butik prowadzisz w wielkich bólach z cierpieniem na ustach :D do tego masz tak full ludzi, że siedzisz sobie na kafe :classic_cool:

Gość gość
Butik to nie praca na produkcji:D klienci chodzą, mierzą, a ja mam czas na kafe I co, zazdroscisz? Ze szczupłymi nigdy nie ma problemu, tylko lochy zawsze się pompują:D

Gość gość
A jak kobieta nosi bluzki L, a spodnie M, to co wtedy?

Gość gość
co to znaczy lochy? bo do lochów wtrącało się takich niegrzecznych chłopców ,jak ty :D

Gość gość
gość dziś dziecko lochy? ty tak się wyrażasz o ludziach? i prowadzisz butik dla "loch"? :O ps. uprzedzając twoje pytanie, nie jestem "lochą", tylko nie pojmuje jak jednen człowiek może tak pisać o drugim człowieku?! z domu to wyniosłaś?

Gość gość
też się zastanawiam :D chyba ,że sama się pompuje ,bo jest lochą hahahahaha

Gość gość
Ja noszę rozmiar xs (50 kg/163 cm), mam małe cycki i doope a powodzenie mam wielkie :) Fakt, że nie mam chłopięcej figury bo w talii mam 60 cm a w biodrach 90 Tylko jakoś nie widzę tego powodzenia u grubych koleżanek i tego sławnego zamiłowania facetów do pelnych kształtów, nie wiem w jakim wy świecie iluzji żyjecie. Wszystkie albo miały duży problem z facetami albo poznawały takich, którzy po prostu brali to co jest, bez wybrzydzania.

Gość gość
Dokładnie butik to nie praca na produkcji ani też nie jest to warzywniak czy supermarket. Ja moją pracę uwielbiam bo jest masa przesympatycznych babeczek, które też mają zdrowe podejście do swojego wyglądu i wiedzą, że nie są miss polonia :P nie kupią ciucha dla siebie to kupią dla dziecka albo buty dla siebie, torebkę, portfel, biżuterię, którą sama robię i mam ją w sklepie po cenie hurtowej jeszcze ze 100% zyskiem :D tak po ogarnięciu wszelkich kwestii organizacyjnych i papierkowej roboty o 14 mam czas na odmóżdżenie się na kafeterii przed pójściem do domu gdzie też czekają obowiązki. A Ty pewnie jesteś zaplutą kurą domową bo w pracy zapewne nie mogłabyś wypisywać na kafe znakiem tego siedzisz na swej tłustej dupie w domu i jesz ciastka :P

Gość gość
Lochy,tuczniki. ..jesteście obrzydliwe i to pewnie Paniusie Wielkie takie mają słownictwo...tylko pogratulować i współczuć

Gość gość
gość dziś oj dziecinko dziecinko może tłustą znasz z autopsji? ja uprawiam sport :) mam swoją działalność i właśnie siedzę przy projekcie i mogę sobie zaglądać na kafe. Zatem coś chcesz dodać elokwentnego do dyskusji?

Gość gość
14:42 rozgryzłaś mnie. Cholera:classic_cool:

Gość gość
Jeśli tłusta dupa to rozmiar XS-S to tak znam z autopsji :)

Gość gość
Swoją drogą słaba z Ciebie projektantka skoro podczas robienia projektu nie skupiasz się na nim tylko wypisujesz p*****lety na kafe. Mało ambitny musi być ten projekt skoro masz czas na pierdoły :)

Gość gość
A ja mam 48 duży zgrabny tyłek ala afrykanka koleżanki mi zazdroszczą a faceci no nie nie będę się chwalić .

Gość gość
Coś co jest duże nie może być zgrabne. Jedno drugie wyklucza. Matko jakie kretynki tu siedzą. Wmawiajcie tak sobie i róbcie z siebie przy okazji niedouczone tłuki :o

Gość gość
15:03 twój butik dla "loch" jest za to mega kreatywnym zajęciem, skoro tak tu ujadasz jakie to klientki są bee :D Mam podzielną uwagę, ale cieszę się, że się o mnie martwisz :) pisz, pisz chociaż się pośmiejemy

Gość gość
Prawdziwe piękno człowieka jest w jego środku .

Gość gość
15:10 Moje prowadzenie butiku jest bardziej kreatywne niż Twoje jakieś tam projekty. Widzisz ja najpierw wypełniam swoje codzienne obowiązki a potem mogę siedzieć i odmóżdżać się na kafe co już z resztą napisałam powyżej :)