Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda baba powyżej L, to już KLOC!! I nie oszukujcie się, ze jest inaczej.

Polecane posty

Gość gość
A i nie wszystkie klientki są bee tylko pojedyncze przypadki. Zdarzają się 2 3 razy w tygodniu czasem częściej. Na ileś tam klientek, które wchodzą to bardzo mały procent :) i mogę sobie na nie ponarzekać i sobie je komentować na anonimowym forum jak chcę. Jakbyś nie doczytała to powtarzam mam butik z odzieżą dla kobiet małych i dużych dla dzieci oraz z butami i innymi dodatkami.

Gość gość
a ja jako facet powiem wam że nie ma nic bardziej obrzydliwego niż filigranowa kobieta i wolę normalną babkę o wzroście ok 165cm niż szczupłą karlicę jakoś mi się taki widok z kaleką kojarzy. 150 cm i rozmiar dziecięcy? fuj :o To już niech nawet ma parę kilo nadwagi ale wygląda jak człowiek a nie jak hobbit a w ogóle babka od 165 wzwyż nigdy nie będzie filigranowa

Gość gość
Rozmiar rozmiarowi nierówny, 150 mając L wygląda inaczej niż 175 mając L, ale to chyba się dla nikogo nie liczy :P x Ale ja nawet noszę czasami 32 i co? I mogę sobie być wychudzoną szkapą. Kto mi zabroni? :D Skoro faceci wolą grubsze to tym lepiej dla grubszych, ze są takie szkapy porównawcze. Co do tematu - Raz jeden mi się zdarzyło, ze jak weszłam do pewnej sieciówki na samym poczatku baba mi powiedziała, że "powinnam iść do młodzieżowego bo tu na mnie nic nie będzie". A akurat mam ciuchy z tego sklepu ;) Także ekspedientki są różne

Gość gość
Hmmm, mi większość ludzi mówi, ze jestem filigranowa. Mam jedne z najmniejszych dłoni i stóp wśród znajomych kobiet, mały obwód nadgarstka, szczuplejszą talię od większości, mały rozmiar pierścionków, ale widzę, że skoro mam 163 to już nie mam prawa mówić, ze jestem filigranowa (wg sjp filigranowy to"drobny, delikatny")? Czy te 2 cm mniej od normalnego wzrostu mnie jednak zbawiają? W ogóle podziwiam za posiadanie miarek w oczach, ja tam na ulicy nie wiem ile kto ma dokładnie wzrostu.

Gość gość
ja nie wiem, czemu szczupli ludzie tak bardzo przejmuja sie waga innych. przeciez kilogramy to nie ich problem. I bawi mnieta troska o zdrowie - ilu ludzi pali, pije ,je chinskie zupiki i pije kolę, siedzi godzinami przy kompie, zamiast isc na spacer, korzysta z solarium - i jakos sie nikt ich zdrowiem nie przejmuje

Gość gość
To zależy, bo kobieta ok 165 cm szczupła, rozmiar S/M przy mężczyźnie 180-190 będzie wyglądała bardzo filigranowo, no, ale przy takim 175 czy nawet trochę mniej (większość facetów :P) już będzie wyglądała normalnie, niekoniecznie na filigranową, po prostu.

Gość gość
No to po prostu taka laska 165 musi wziąć wysokiego faceta, a nie kurdupla :D Najlepiej 190 - wtedy nawet jak sie przytyje to przecież będzie się filigranową.

Gość gość
15:15 Twoja elokwencja, talent oratorski i mnogość argumentów mnie urzekły. Te elaboraty twojego autorstwa o kreatywnym prowadzeniu sklepu, zmienił spojrzenie społeczeństwa kafe na beznadziejność handlu i otworzył oczy na niski poziom kultury sprzedawcy takiego jak ty, oraz na kwestię konstruktywnej krytyki, a intensywny opis doznań twojej pracy rozgromił w pył nasz/mój punkt widzenia "miszczynio".

Gość gość
Jestem szczupłą kobieta, nosze rozmiar M dołu (spodnie,spódnice itp) L na górze z racji wielkich cyckow. Przez te cycki wyglądem w wielu ciuchach strasznie, jak bym ważyła 100 kilo a w rzeczywistości wazę 62 przy wzroście 174cm, ale kiedy mam na sobie dopasowana bluzkę wygladam ok. Powodzenie miałam zawsze, ale podejrzewam, ze to dzięki cyckom ;)

Gość gość
a w ogóle babka od 165 wzwyż nigdy nie będzie filigranowa - napisał kurd**el ;-)

Gość gość
15:50 Jeśli Ty myślałaś, że będę tutaj wypisywać argumenty i opisywać moją pracę od A do Z to upadłaś moja droga na głowę i to na prawdę mocno

Gość gość
gość dziś przecież ją opisywałaś soczyście przez 2 strony hahahahaha

Gość gość
15:59 Opisywałam problematyczne zapuszczone grube i roszczeniowe klientki tłuku a nie moją pracę :o a to, że się takie jak opisałam trafiają to jest kilka procent i nie wiem czy bardziej mnie śmieszą takie loszki czy wkurzają :) Z Tobą za to już skończyłam bo niestety, ale pływasz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym jak dla mnie i nie chcę wylądować na tych nizinach, które reprezentujesz :) Pozdrawiam wszystkie tłuściochy, żryjcie jeszcze więcej, może butiki na was nie zarobią, ale za to przemysł farmaceutyczny oraz producenci kiełbasy jak najbardziej :D

Gość gość
gość dziś brodzik intelektualny jest tak wyświechtany, że aż żal powtarzać. Wymyśl coś bardziej elokwentnego, bo na razie tylko wychodzą twoje braki wykształcenia oraz niski poziom kultury i intelektu, skoro swoje chlebodawczynie (bo dzięki tym"lochom" masz na chleb, nie inaczej). One bez ciebie się obejdą i twojego sklepiczku, ale ty bez tych klientek będziesz strzelisz bankruta. Szanuj dziecino swoich klientów, bo dzięki nim żyjesz.

Gość gość
Aha a to te moje loszki to są według Ciebie co? medium? I wiedzą co ja tam sobie o nich myślę, albo co o nich mówię do męża albo na śmiesznym ANONIMOWYM głupia istoto forum? Nawet nie wiesz z jakiego miasta ja piszę. I wybacz moja droga, ale kobiety, które tutaj wchodzą żeby se ponarzekać to ja mam głęboko w dopie bo z ich pitolenia i marudzenia i narzekania na ciuchy to ja nie mam zarobku tylko zatrute nerwy.

Gość gość
ale pływasz w zbyt płytkim brodziku intelektualnym x brodzik jest ZAWSZE płytki, więc masło maślane sklecić zdania nie potrafisz?

Gość gość
I nie zwracaj się do mnie "dziecino" bo obawiam się, że mogę być starsza od Ciebie. Mam niemal dorosłe dzieci więc może zastanów się smarkulo następnym razem zanim sklasyfikujesz kogoś jako młodszego od siebie. Co za naród :o

Gość gość
Tak, już dzięki grubasom żyjemy. Żyjemy dzięki zgrabnym klientkom, które biorą fajnie skrojone ciuszki w porządnych cenach

Gość gość
16:20 Widać mało uczęszczasz na kąpieliska bo brodziki są różne. Np. na jednym z kąpielisk w mojej okolicy jest metr wody w brodziku a więc zakryłoby spokojnie dziecko 3 4 letnie. Obok są jeszcze trzy brodziki co jeden to płytszy, ale każdy zwie się brodzikiem bo są to baseny dla dzieci większych i mniejszych.

Gość baba babska
Baby jak zwykle muszą się wytłumaczyć ze swojej urody tuszy i urządzać nagonki hahahaha ale wy jesteście debilki :P Już widzę jak faceci tak dyskutują hahahahaha! ten ma bebzor, ten 3 brody, tamten kaloryfer na brzuchu i ok wypiją razem piwo i każdy wie, że jest za/jebisty. Tylko baby sobie urządzają żmijowate eldorado na temat swoich talii, cycków, bioder i tyłków. BRAWO IDIOTKI! I właśnie dlatego byłyśmy tysiące lat pod męskim buciorem hahaha pozabijajta się

Gość gość
" BRAWO IDIOTKI!" Wiesz, jak nie chcesz by ktoś kogoś wyzywał i wyśmiewał to sama nie wyzywaj i nie wyśmiewaj, co? :D Brawo, zmienisz świat takim podejściem. Z tego co m.in mój mi opowiadał to faceci także ostro z powodu wyglądu sobie do******lali, tyle, że oni czasem dosłownie się o to bili to moze studziło emocje :D

Gość gość
"twoja" smarkula urodziła się w latach `70-tych ty możesz do mnie pisać tłuczku i wyzywać ludzi od "loch" ale za to paniusi nikt tknąć nie ma prawa? moralność Pani Dulskiej (przyp.mój) pisałam dziecino, bo było dla mnie nie do uwierzenia, że dorosła osoba wyraża się w ten sposób o innych ludziach. Do mnie też posłałaś wiązanke tłuczków i czego tam jeszcze? czasem piszę na forum, ale nigdy nie wyrażam się o drugim człowieku w ten sposób, nawet jak ci odpisywałam krytycznie to nie obrażając cię personalnie. Może tak mnie mama wychowała w szacunku do drugiego człowieka.

Gość gość
gość dziś brodzik jak sama nazwa wskazuje jest płytki i nie trzeba tego dopisywać to jakbyś mi pisała, że pływam w zbyt mokrej wodzie :D ty chyba nie rozumiesz prostych pojęć :O

Gość gość
Jak już damy się o jedno słowo kłócą brodzik 1. «płytki basen dla dzieci» 2. «obudowane miejsce pod natryskiem» x Więc jeśli idzie o pierwsze znaczenie "płytki brodzik" to istotnie masło maślane. Ale myślimy o drugim znaczeniu to wyrazenie "płytki brodzik" jest logiczne - są różne brodziki, ja miałam taki w którym mogłam się kąpać siedząc po turecku i to było kwalifikowane jako brodzik, nie wanna. A sa takie które są praktycznie płaskie.

Gość gość
16:37 Nie rozumiesz sensu tego zdania więc skończ dyskutować bo jesteś za mało bystra :)

Gość gość
gość dziś brodzik to brodzik, ten na basenie tez będzie płytki, bo jest dla dzieci i z racji ich małego wzrostu będzie płytki. masło maślane i nic tego nie zmieni.

Gość gość
" gość dziś gość dziś brodzik to brodzik, ten na basenie tez będzie płytki, bo jest dla dzieci i z racji ich małego wzrostu będzie płytki. masło maślane i nic tego nie zmieni. " Ty przeczytałaś definicję ze słownika i to co napisałam? Bo to "TEŻ" do czego się odnosi? Pani wyzej ma chyba rację - masz problem z rozumieniem prostych zdań (bynajmniej nie bronię innych jej wpisów, lubię słownikowe analizy). Są 2 znaczenia tego słowa.

Gość gość
Pleonazm to się nazywa. Sprawdź na Wikipedii to cię oświeci "bystrzaku".

Gość gość
Nie pier/d/o/l ić mi tu o brodzikach, tylko wypowiadać sie na temat. Baba L, to zawsze potężne monstrum i chooy

Gość gość
A JA SIĘ CIESZĘ .ZE JESTEM ZDROWA .