Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemcy uczą uchodzcow podrywać miejscowe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
ciekawe na czym polega taka szkoła uwodzenia ?

Gość gość
gość 12:09 takie pierdoły. Uczą ich co można czego nie można. Uczą ich na przykład ze uśmiech nie jest zachęta do stosunku itp. Trener doradzą im jak można poznać dziewczynę np na aplikacjach randkowych

Gość gość
ja osobiście jakoś tego nie widzę w praktyce

Gość gość
gość 12:40 dlaczego ?

Gość gość
12:45 wiesz niby to dobry pomysł ale to są ludzie z całkiem innej kultury. Mają inny stosunek do kobiet. Pozatym słyszałam ze tacy arabowie są dobrzy i słodcy do ślubu. Potem zmieniają się w tyranow

Gość gość
12:55 niestety zdarzają się takie sytuację ale zobacz ze w Polsce też jest patologia a przecież nie znaczy to ze każdy Polak to pijak i brutal. Jeśli Niemcy i Niemki całkowicie odwrócą się od imigrantów to wtedy stana się oni niebezpiecznym marginesem. Ktoś zresztą na tym forum o tym wspominał. Dlatego właśnie władze szukają różnych sposobów asymilacji takich właśnie jak szkoła podrywu. Wszystkim będzie na rękę integracja imigrantów. Zarówno Niemcom jak i właśnie uchodzcom. Dodatkowo wielkim problemem Niemiec jest dramatycznie niski wskaźnik urodzeń. A jak wiadomo Arabowie na pewno będą chcieli mieć dzieci więc Niemka będąca w takim związku urodzi więcej dzieci. Tak więc to wszystko jest bardzo przemyślane

Gość gość
13:14 bardzo ciekawie to wszystko opisałeś/aś. Nie wiem jakiej płci jesteś :p ogólnie to ja interesuje się tym tematem

Gość gość
13:21 jestem facetem :) ja też chętnie zaglądam na takie strony jak mam czas. Podchodze do tego z dystansem a niestety większość komentarzy jest małoobiektywna

Gość gość
13:24 przeważnie faceci dość krytycznie podchodza do takich tematów wzywając ich od najgorszych. Widać Ty to inny poziom :) wpadnę tu może wieczorem. Musze lecieć pa

Gość msalice17
13:14 Wrzucanie wszystkich do jednego worka nie jest dobre, ale jednak nie można porównywać Polaków z nimi, ponieważ, u nas jednak tych złych facetów jest zdecydowanie mniej. Po drugie w Polsce mamy jako takie prawo i w razie czego kobieta może walczyć o swoje prawa. Imigranci zostali wychowani inaczej i czy jakimś kursem można zmienić ich światopogląd, coś co mieli wbijane do głów przez lata? Inna sprawa, nie wiem tego, bo nie zaglębiałam się w ten temat, czy imigrant przebywający w Niemczech automatycznie podlega niemieckiemu prawu? Jeśli tak to dlaczego nie ma prawa na doroslych facetów chodzących za ręke z 13-14 letnimi dziewczynkami. I nie chodzi mi o relacje ojciec -córka. Jeszcze inna sprawa, skąd w ich rękach drogie, markowe telefony, kto im opłaca przejazdy do Europy - w jakimś programie czytałam, że nierzadko jest to pare tys euro. Przeciętnego czlowieka na to nie stać, a co dopiero biednego imigranta. Ktos to sponsoruje, opłaca, i wysyła ich całymi falami do europy. Kolejna rzecz jak imigrant może opanować europę? Otóż oni uwielbiają się rozmnażać. Poszukajcie sobie średnią ilość urodzeń u nich a w innych krajach europy. U nich jest najwięcej. A ja po prostu nie chcę za x lat być mniejszością w swoim kraju. Popieranie niemców to powolna droga do przyjmowania ich dużych ilościach do nas.

Gość gość
Szkolenie : - Niemra kładzie się na stole , wokół wianuszek kolorowych , oglądają jej wygoloną cipę i porównują do takiej u kozy , którą do tej pory ruchali , dyskutują a potem po kolei posuwają. Po 30 kliencie Niemra mówi stop , zakłada gacie i idzie do kasy po wypłatę.

Gość gość
wkońcu niemry będą miały powodzenie :D

Gość gość
tam w arabii to się myśli właśnie ze tu wszystko leci z nieba a laski są łatwe i zawsze mają ochotę jak widać wszystko się sprawdza

Gość gość
a tak się śmiejecie z niemek ze brzydkie a teraz patrzcie jakie powodzenie mają !

Gość gość
powinno się zdecydowanie walczyć z pedofilia o czym autorka wcześniej wspomniała. Niedopuszczalne żeby w Europie 13 latki brały śluby ze starymi bykami. Myślę ze mogli by cos z tym zrobić ale pewnie poprawność blokuje im wszystkie działania

Gość gość
normalnie lewacka propaganda

Gość gość
gdyby Po wygralo to w Pl tez bylyby takie kursy :)

Gość gość
słyszałam ze oni najbardziej blondyny lubią

Gość gość
uchodzcy w niemczech są na skraju zagłady ! Jaja są już tak spuchnięte ze zaraz eksplodują. Będzie to gorsze niż atak terrorystyczny. To pewnie dlatego taka akcja

Gość gość
gorzej będzie jeśli to Niemki będąc w takim związku będą zmuszane do przyjęcia islamu. Wtedy efekt będzie odwrotny od zamierzonego. A niestety zdarza się tak ze zaślepiona dziewczyna zrobi wszystko dla ukochanego

Gość gość
na deutsche welle był kiedyś artykuł i jedna laska stwierdziła ze "każdy uchodzca powinien mieć niemiecka dziewczynę ponieważ ułatwi to integrację "

Gość gość
roochanie to najlepsza integracja

Gość gość
Niech im pokupują dmuchane lalki do seksu. W końcu wsadzać kozie czy takiej lalce to żadna różnica.

Gość gość
po co im lale skoro moga miec zywe laski?

Gość gość
ciekawe czy rzeczywiscie sytuacja w RFN jest tak fatalna jak podaja media i portale?

Gość gośćads
jak myślicie czy Niemki chętnie dają ?

Gość gość
Zalezy komu.

Gość gość
no takim kolorowym ?

Gość gość
Daja bo sa ciekawe.

Gość gość
skad wiesz?