Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moja chwila

Najskrytsze myśli i wyznania

Polecane posty

Gość gość
padły jakieś imiona, brawo dla odważnego

Gość gość
zawsze jest jakas pogoda :O

Witajcie. Buziak przedłikendowy wystarczy?Bo z tymi najskrytszymi to nawet dla mnie za duży hardcore. Asnyk pierwsza klasa za to.:-) 👄

Gość gość
Dzień dobry🖐️piątkowa medytacja?uważam że to dobre przed napiętą sobotą :)Errato, proszę Cię tylko nie w kącieChwila chyba jest na czerwono. 😴

Czerwony szlafroczek, kubek kawy i moja miłość Preisner. Dziś zapisuję kartki piórem... taki prywatny weekendowy przegryw :)

Gość gość
Bardzo bobrze że piórem 👄Moja najskrytsza myśl:zachłysnąć się żywą wodąi zdobyć odpowiedź na wszystkie pytanianp. dlaczego szybko mi się myśli gubiągdy widzę następną jedwabną sukienkę? to co, pomożecie? 😴

Chwilo czy Ty wiesz kto nas czyta? :-)A w życiu! Natomiast hasło "lincz" za moje wypowiedzi tutaj, poruszyło moją wyobraźnię wizją okrutną...big helga ze sparciałym pejczem.:-D

Strach nie towarzyszy mi w życiu realnym.Czasem się pojawia owszem, choć to raczej rodzaj respektu.Tutaj bawię się znakomicie, czytając i pisząc.To czasem naprawdy dobry sposób, jeśli nie można się z posterunku ruszyć.Czyż nie? :-)

Gość gość
Dzięki za upiora Chwilo 🌻gość D, jesteś jej nie wart, chyba już Ci to mówiłem, może trochę inaczejalbo prostuj swoje życie, tak jak ja :pHaja, a Ty co przeżywasz, jakieś stare skóry?

To była wizja linczu na mnie :-D Ale nie kontynuuj bo skończy się jak zawsze. Twoje najskrytsze? :-)

Gość gość
Hehe, Piotruś Pan w wersji dla zdobywających na chwilę szczytyi szybko z nich spadającychto tamto😴a to z balonikiem, to pięknewezmę sobie na wieczór ;)

Gość gość
Piotruś to jest tamten od Szekspiraczy ja wyglądam na jakiegoś ptaka z XLIX sonetu?dawaj mi dużo buziek :);):D

Gość gość
No nie bredzą 👄👄 Errato 👄 ale studiują. 😴

Gość gość
Zbigniew akurat działa odwrotnie Chwilo. :o

No co tam?Mam jeszcze trochę greckiej "służbowej" czyli bez czosnku :-) i gryz grahamki.Komu komu zamiast wyznań?:-) Poza tym mam jęczącą już za uchem ochotę na weekend.

Podstępna miłość milczący pająk snuła w mroku poplątaną nić w zakątkach jej duszy. W objęciach wina w kielichach jak w kuli czarodzieja by milczeć. Gna piorunami wylewa rzekę i jesień rani. Lecz gdy zaiskrzy zapach wrzosów zagra sonatę...

Gość gość
Cześć 👄 edytuj i pająka zamień na prząśniczkęzrób to dla mnie. :)

Gość gość
Nie chceszno okszepnijmy zatem słowa spijane językiememocji uczucia zaklęte w perłowe kropleniech wnętrze Twe wypełni mgła rozkoszydobra czy zła lecz niech targnie całym ciałem. 😴

Gość gość
Ten już zaczyna swoje sranie:D

Gość gość
Jest ptaszek od wysokolotnych:D