Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość prawikzewsi
Czy spotykasz wielu takich wzbudzających pożądanie?

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie, więcej widuję takich co się podobają wizualnie ale nie mam z nimi takich bliskich sytuacji jak np rozmowa, randka, aby poczuć pożądanie lub sprawdzić czy w ogóle będzie.

Gość prawikzewsi
Dlaczego twój były był nie przystojny? Był niski, gruby, nie miał szerokiej klaty, był niumięśniony?

Gość gość
12:07 - mowisz o przypadku Taodtrzeciejrandki

Gość prawikzewsi
Wiecie co robi inteligentny, wykształcony, przystojny i samotny facet? Nie płacze że kobiety się go boją tylko je roocha na tuziny a po przekroczeniu 45 lat związuje się z 20 parolatką i ma dzieci.

Gość gość
Ty nie jesteś złym człowiekiem, ty jesteś arogancka. Taka trochę przemądrzała kujonka ze szkoły, z którą się rozmawia, ale specjalnie nie lubi. Zmieniłaś swoją powierzchowność, masz uśmiech na twarzy, ale po czasie i bliższym poznaniu wychodzi ta mała zarozumiała z ciebie. No i w sumie tyle.

Gość gość
14 08 -dokladnie i to tak delikatnie

Gość gość
Taodtrzeciejrandki czy ty myslisz ze jestes nadal cudowna?

Gość Taodtrzeciejrandki
13:55 nie będę publicznie pisać o wadach wyglądu mojego byłego 14:08 nie uważam cię za osobę która mnie zna dłużej i bliżej więc wybacz ale twoja opinia na mój temat niewiele dla mnie znaczy, moje długoletnie ciepłe przyjaźnie z osobami ze szkoły i studiów mówią więcej niż anonimowa opinia gościa który patrzy na mnie przez pryzmat tytułu tematu na kafeterii 14:21 ani razu nie użyłam w odniesieniu do siebie przymiotnika cudowna. Wiem że jestem serdeczna, ciepła, atrakcyjna fizycznie, inteligentna, uczciwa, pogodna. Może dla kogoś to być cudowne.

Gość gość
musisz sie nauczyc oceniac siebie realnie

Gość Taodtrzeciejrandki
15:06 tzn że realnie wg ciebie ludzie ładni i serdeczni i inteligentni po prostu nie istnieją? Hahahahhahahaha hahahahhahahaha Najdłuższe

Gość Taodtrzeciejrandki
Boże już naprawdę nie wiecie, co wymyślać. Xxx Musisz się nauczyc oceniać siebie realnie. Jesteś zła. Nie, nie jesteś zła tylko arogancka, zarozumiała. Wywyzszasz się i gardzisz ludźmi. Nikt nie moze sam siebie ocenić. Ale na jakiej podstawie uwazasz że jesteś taka i taka. Czy dalej uwazasz że jesteś cudowna. Musisz zejść na ziemię. Jestes księżniczką a takich nikt nie lubi. Jesteś co najwyżej przeciętna. Xxx Hahahahhahahah Takie małe podsumowanie waszych wypowiedzi. Aint't it funny :-D

Gość Taodtrzeciejrandki
A i jeszcze był jeden hit, "jeśli nie skonczylas kierunku ścisłego, to jesteś zwykłym szarakiem"hahahhahahha

Gość gość
idz do McDonalda i sprawdz czy cie tam nie ma

Gość gość
A i jeszcze był jeden hit, "jeśli nie skonczylas kierunku ścisłego, to jesteś zwykłym szarakiem"hahahhahahha x ludzie nie scisli sa tempi raczej

Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie.Lata mijają a księcia wymarzonego nie ma. Możesz temu zaradzić. Polecam: Dziewczyny weźcie się w końcu do działania, facet z nieba Wam nie spadnie, czasy należą do aktywnych - dzięki tym warsztatom a rusza kolejna edycja mam super faceta w końcu - Warsztaty super!!! Chodzimy nawet do disco, pubów i ćwiczymy uwodzenie itd- porady jak pisać smsa, jak po rozwodzie i po stracie sobie poradzić - po prostu prawda o nas i o facetach!. Trzeba się otworzyć i nie bać odrzucenia! WARSZTATY - początek 22 października 2016 sobota, godz. 11.00 – 16.00, cena: 100 zł za 1 cykl, za 4 – 300 zł, za cały pakiet 8 cykli – 500 zł (możliwość 2-ch rat). Zapisy i informacje: klubrozwojuosobistego@gmail.com tel. 518 297 444 Uwaga! Ruszają zapisy na niezwykle skuteczne i fascynujące warsztaty – pierwsze na rynku polskim, stosujące metody światowej klasy trenera związków, odważne, skuteczne – prowadzone przez trenerkę, która wykorzystała te metody w swoich licznych związkach z mężczyznami! SZTUKA UWODZENIA ,KOMUNIKACJI I RADZENIA SOBIE Z MĘŻCZYZNAMI Jak znaleźć, zdobyć i utrzymać faceta Oraz uwaga!: Jak spowodować aby facet wrócił do Ciebie! Jak spowodować aby chciał z Tobą związku! Jak zapomnieć mężczyznę! W programie także: - Trudne typy mężczyzn- Piotruś Pan, Pan Kawaler, Pan Niezaangażowany, Narcyz. - Toksyczni mężczyźni- rozpoznanie i radzenie sobie z nimi Zapraszamy na warsztaty z tematyki: Sztuka uwodzenia mężczyzn. Jest to cykl warsztatów rozpoczynających się w dniu 22 października 2016 i kontynuowanych co sobotę. Na warsztatach dowiesz się o praktycznych metodach znalezienia, uwiedzenia, uwodzenia, zdobycia i utrzymania mężczyzn a także spowodowania aby mężczyzna chciał być z Tobą w związku. Dla kogo:- dla wszystkich kobiet samotnych i w związkach, którym marzy się długotrwała i satysfakcjonująca relacja z mężczyzną.

Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie.Lata mijają a księcia wymarzonego nie ma. Możesz temu zaradzić. Polecam: Dziewczyny weźcie się w końcu do działania, facet z nieba Wam nie spadnie, czasy należą do aktywnych - dzięki tym warsztatom a rusza kolejna edycja mam super faceta w końcu - Warsztaty super!!! Chodzimy nawet do disco, pubów i ćwiczymy uwodzenie itd- porady jak pisać smsa, jak po rozwodzie i po stracie sobie poradzić - po prostu prawda o nas i o facetach!. Trzeba się otworzyć i nie bać odrzucenia! Szczegóły: piszcie na email: klubrozwojuosobistego@gmail.com. Porady na forach służą tylko wygadaniu się i są niefachowe. Pomogę!

Gość gość
Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie.Lata mijają a księcia wymarzonego nie ma. Możesz temu zaradzić. Polecam: Dziewczyny weźcie się w końcu do działania, facet z nieba Wam nie spadnie, czasy należą do aktywnych - dzięki tym warsztatom a rusza kolejna edycja mam super faceta w końcu - Warsztaty super!!! Chodzimy nawet do disco, pubów i ćwiczymy uwodzenie itd- porady jak pisać smsa, jak po rozwodzie i po stracie sobie poradzić - po prostu prawda o nas i o facetach!. Trzeba się otworzyć i nie bać odrzucenia! Szczegóły: piszcie na email: klubrozwojuosobistego@gmail.com. Porady na forach służą tylko wygadaniu się i są niefachowe. Pomogę!

Gość gość
Miałam podobne problemy. Poradziłam sobie i zaczęłam pomagać innym w postaci warsztatów . Samo nie przejdzie. Możesz temu zaradzić. otworzyć i nie bać odrzucenia! Szczegóły: na email: klubrozwojuosobistego@gmail.com. Porady na forach służą tylko wygadaniu się i są niefachowe. Pomogę!

Gość gość
zabieracje sie stad z tymi reklamami

Gość Taodtrzeciejrandki
16:03 zejdź na ziemię, nie wywyższaj się nade mnie!