Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
wczoraj bardzo mądre rady.. to prawda wszystkie moje problemy z kobietami spowodowany były tym że byłem dla nich zbyt miły. Szkoda że wcześniej tego nie widziałem

Gość gość
Pan KRzysio jest mondry

Gość gość
Co do mnie to wiem, że będzie dobrze x mam inne przeczucie

Gość gość
Tu ktoś mądrze napisał: gość 2016.09.17 "to mit. Ładna kobieta zawsze kogoś ma. Jak jest ładna i fajna to NIEMOŻLIWE żeby była wolna" <<<<<<<<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<<<<& lt;<<<<<<<<<<<<<<& lt;<<<<<<<<< Niekażda taka wchodzi w związek z braku laku z najlepszym aktualnie dostępnym dla siebie towarem tylko po to, by nie być samą, więc pudło. Myślenie zakompleksionych ludzi. Kobiety pragną miłości, a nie bylejakości. Mało który mężczyzna potrafi kochać kobietę, każdy za to umie pożądać, a potem krzywdzić.

Gość gość
Myślenie zakompleksionych ludzi. Kobiety pragną miłości, a nie bylejakości. Mało który mężczyzna potrafi kochać kobietę, każdy za to umie pożądać, a potem krzywdzić. x :O x kobieta musi miec mase mase seksu a atrakcyjna okolo 2-5x wiecej seksu niz przecietna, bez seksu kobieta sie nie zakocha

Gość gość
8:06 Przed napisaniem czegokolwiek na tym forum każdy powinien rozwiązać test na inteligencję. Bez sensu jak wypowiedzi ludzi inteligentnych mieszają się z innymi.

Gość gość
dokladnie, dlatego tylko osoby majace pojecie o nałuce moga sie wypowiadac. Jesli nie wiesz czego pragnie kobieta tzn ze jestes malo wyedukowana. Tylko seks tworzy wieź miedzy ludzmi

Gość gość
12:18 O tym czego pragnie kobieta nie czyta się w książkach tylko się czuje, będąc kobietą. Ale tak tak, masz rację, naŁUka to potęgi klucz.

Gość gość
takk takk wysmiewaj sie dalej nałuki, tak tak tylko ze wlasnie nałuka zbudowała cały nowoczyny świat.... kobiety chyba inaczej pojumja zycie

Gość gość
Tak tak naŁUka zbudowała świat więc idź daj swojej kobiecie całą noc seksu

Gość gość
:D Tylko że Twoja naŁuka nie ma nic wspolnego z nauką

Gość gość
to zafałszowana informacja,nigdy nie zdarzyło się żebym zakochała się wskutek seksu,wręcz przeciwnie ,jeśli popełnię błąd i bez uczuć pójdę do łózka to już taka osoba zupełnie mnie nie interesuje i kombinuje jak się go pozbyć,jeśli pójdę z uczuciami to seks zbliża wiadomo,nikt nie zakocha się w gwałcicielu ,droga do miłości jest całkiem inna ,i właściwie od razu wiadomo czy dana osoba wzbudza dużo emocji czy jest bo jest

Gość gość
a jakby seks sam w sobie tworzył więzi to d****arze byliby na okrągło zakochani :-) nie?

Gość gość
nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina

Gość gość
nie będzie o moim mózgu wypowiadać się ktoś z muzgiem :-) tłumacze ci osiołku że jak facet nie wzbudza we mnie większych uczuć to seks tylko to pogłębi że chce mieć spokój od niego ,bo interesuje mnie to co porywa ,sam fiutek to naprawdę za mało,przynajmniej dla mnie

Gość gość
sssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość gość
czy ty myslisz ze ludzie zyja tylko seksem?

Gość gość
ale jednak zwykle musi byc jakis "haczyk" bo jak wszystko odpowiada nam w danej osobie to z reguły chcemy z nią sie spotykać czy byc w związku