Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się ten 57 latek z nowej edycji rolnik szuka żony

Polecane posty

Gość gość

mój typ dojrzałego, tak powinien wygladac kazdy facet po 50 a nie dziady pierdolone

Gość gość
a jak wyglada ?

Gość gość
jest bardzo podobny do mojego teścia, trochę pomieszany z lepperem

Gość gość
siwy dziadek,ja w nim nic nie widze ciekawego.

Gość gość
siwy dziadek,ja w nim nic nie widze ciekawego. x za tobą to nawet pies z kulawą nogą się nie obejrzy :D starosc przyjdzie szybciej niz ci sie wydaje

Gość gość
On zdaje się szuka kobiety dużo poniżej swoich mozliwości - podobają mu się zniszczone pijaczki z zepsutymi zębami.

Gość gość
autrko a sama ile masz lat

Gość gość
Mnie sie podoba ten 44latek. Jest wściekle przystojny. Nie chce mi sie wierzyć, że to rolnik. Chyba podstawiają tam mało znanych aktorów.

Gość gość
Ten 44 latek to syfiarz, zyje w syfie i brudzie, a dotego dzieci niewychowane bo nie sprzataja. Baba co tam pojdzie bedzie miec p********e.

Gość gość
Grzesiek z poprzedniej edycji byl przystojny megaaaa, a wzial takiego dzikiego karakana Anie. W tej edycji nikt ciekawy.

Gość gość
Marek? Który to?

Gość gość
Ja się do niego nie wybieram, nie chcę rolnika, oni raczej do filharmonii i teatru nie chadzają tylko siedzą na gumnie i pilnują zwierząt (o ile to jest rolnik). Piszę tylko, że jest obiektywnie przystojny. W ogóle nie odpowiada mi idea programu, gdzie kilka (naście?) bab rywalizuje o 1 chłopa ze wsi. A że ma nieposprzątane - nie mój cyrk.

Gość gość
na początku byc może ten Marek mi sie podobał ale jak zobaczyłam najpierw syf na podwórzu to pomyślałam, ok można oporządzić ale jak zobaczyłam że w domu nie ma łazienki tylko jakieś pomieszczenie nieotynkowane, w rogu kabina a na ziemi walają sie narzędzia, stare nocniki, worki z czymś to juz mi zbrzydł , sorry nie jestem jakąs paniusią ale zwykła łazienka, niekoniecznie nowoczesna i stylowa to podstawa każdego domu w dzisiejszych czasach syfiarz , ja bym popadła w depresje w takim domu remonty zrobic to nie tak łatwo , jako kobieta musisz wszystko zorganizować włącznie z zaprojektowaniem oświetlenia, robienia ścian od podstaw , samo sprzątanie wew domu to miesiąc horror

Gość gość
Ten 57 latek jest brzydki co w nim widzisz??

Gość gość
ten 57-latek wyglada fajnie, przystojny... zadbany... Niektórzy faceci gdy dbaja o siebie prowadza zdrowy styl zycia maja dobre geny fajnie wygladaja..... on 57 lat a postawcie sobie kobite w jego wieku 57 lat....