Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rak piersi

Polecane posty

Gość gość

Witajcie 10lat temu wykryto w mojej piersi gruczolakowlokniaka.zlecono badać się co pół roku.olałam sprawę. I teraz się boję ze to mogło się przeobrazic w coś złośliwego.W poniedz zapiszę się na usg piersi.Ale czy któraś z Was gruczolakowlokniaka i okazał się złośliwy? Boję się strasznie:(

Gość gość
Ja tez mam juz od 10 lat I nic sie z nim nie dzieje, zbadaj sie I nie panikuj , pozdrawiam

Gość gość
A miałaś robiona biopsje czy to nie rak złośliwy czy tylko usg?

Gość gość
u mnie torbielowlokniaki na obu piersiach mam 28 lat i męża i małe dziecko :-( 17 jade takze na kontrolę ,ostatnio bylam pol roku temu.Bola was piersi? bo mi dają popalic...

Gość gość
Tu autorką Mnie nie bolą Ale 3 lata temu zachorowalam I musiałam brać lęk który podwyszal mi prolaktyne. Nie miałam 3 lata miesiączki A w piersiach miałam mleko. Teraz ten lęk odstawiłam i mleko zniknęło Ale nie wiem czy te hormony nie miały wpływu na

Gość gość
Na tego guzka :(

Jestem położną i studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Piszę pracę magisterską na temat powstawania nowotworów u kobiet. Temat jest ważny, ale także delikatny. Aby moja praca miała jak największą wartość naukową, zwracam się do Pań obecnych na tej grupie, które chorują lub przebyły chorobę nowotworową, o wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmuje ok 10 min. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Link do ankiety: profitest.pl/s/6993/HDyNzXwcfybSclPF