Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćola

jak spedzac czas z 3 miesiecznym niemowleciem?

Polecane posty

Gość gośćola

hej mamusie :) Chcialabym abyscie powiedzialy mi jak spedzacie czas ze swoimi maluchami? bo ja gdy nie spi leze z nim i do niego mowie, przemyslalam to i uwazam ze to za malo, bo chcialabym miec wplyw na jego rozwój a leżąc i mówiąc to niewiele dzialam w dobrym kierunku. wiec prosze piszcie co robic zeby ten cudowny czas nie byl zmarnowany?

Gość Mama małej Kasi
Dziecko ma zabawki przy łóżeczku, albo przy bujaczku i samo się bawi.Ja w tym czasie zajmowałam się gotowaniem, praniem, sprzątaniem itp.

Gość gość
Z 3-miesięczniakiem chcesz się bawić? moje dzieci, jak były w tym wieku, leżały sobie w bujaczku, zeby wszystko widzieć, jak starsze to na macie, wokół zabawki, a ja w tym czasie w kuchni, sprzatanie, pranie itd. Dzieci same się rozwijają:) w tym wieku to najszczęśliwsze będą jak dostana do zabawy drewnianą łyżkę, a nie najbardziej wypasną, grajaco-swiecącą zabawkę:-D

Gość gość
A ja sie bawie w akuku i on sie smieje w glos w nosie mam gary i pranie wtedy

Gość gość
Z takim maluchem to za dużo nie da się robić ;) Moje były w tym wieku najszczęścliwsze, kiedy ja w kuchni gotowałam obiad a one mi towarzyszyły i dostawały nieotwartą paczkę makaronu do zabawy :D (kiedy już potrafiły chwytać przedmioty)

Gość gość
głównie to dom i spacery. Na wiosnę może zaczniemy gdzieś wyjeżdzać. Mi się marzy wycieczka po polskich skansenach. Często zaglądam na stronę www.e-muzeum.eu i szukam ciekawych miejsc i w PL jest ich bardzo dużo.

Gość gość
Spacery, rozmowy, basen, mozesz tez puszczac bajki po angielsku na przyklad.