Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xollxd

musze oddac psa do schroniska

Polecane posty

Gość gość
k***o nie blokuj moich postów ty d***** z dworca

Gość gość
Kontaktowałaś się ? Może mogą kogoś polecić, może Ty tam dojedziesz ?

Gość gość
Jesli to prawda co piszesz zostaw tu namiary na siebie, przyjade po psa i go zabiore.

Po normalnym jedzeniu pies ma straszliwe biegunki, cały czas mógłby się załatwiać, i jest strasznie wymarniały, dlatego niestety musi być na takiej karmie. Je tak dużo ponieważ nie przyswaja tych składników odzywczych i jest cały czas głodna, bo wszystko jakby przez nią przelatuje. Ja już nie mam na to wszystko sił.

Gość gość
zablokuj tą kurwę co wyzywa autorkę a nie normalnych ludzi blokujesz

Gość gość
zostaw namiary na siebie. Ktoś oferuje swoją pomoc

notwendiges_ubel małpa wp.pl proszę o kontakt jednak, jakoś w to nie potrafie uwierzyc, że to nie fake. Mimo to zostawiam maila.

Gość gość
Cisza... Przenieśli się na maila ?

Gość gość
Jak na razie brak odp ze strony autorki.

Gość gość
Napisz jeszcze jaka to fundacja. Każdy kto przeczyta ominie ich szerokim łukiem. Fundacja zbiera kase na leczenie psów i daje do adopcji ciężko chore, w stanie opłakanym i jeszcze kity ciska ludziom, że pies przez półtora rok może srać dalej niż widzieć. Kpiny normalnie

Gość gość
Autorka niestety niechce udokumtowac istnienie jakiegokolwiek psa. Pomimo moiç najszczerszych checi nie jestem w stanie jeçac z Suwałk do Poznania czy gdzieś po psa ktory tak naprawde nigdy nie istnial.

Gość xollxd
Widzę, że Pan/Pani jednak rzuciła słowa na wiatr. Szkoda. Myślałam, że jednak uzyskam jakąś pomoc, a tu brak odpowiedzi na moje maile.

Gość gość
Tak jak sadzilam - autorka histore całą wymyslila. Psa nie odda i nie udostepni dokumentow na istnienie zwierzecia.

Gość gość
Jak ktos zainteresowany korespondencja to zapraszam tocotygrysli@poczta.fm -pomagam chorym zwierzętom. Prawdziwym. Nie wymyślonym na potrzeby prowokacji.

Chyba jednak się nie dogadałyśmy, bo właśnie wysłaam Pani/Panu zdjęcia psa jak i dokument potwierdzający czyli umowę adopcyjną. Jednak mimo wszystko, w życiu nie zgodzę się by oddać psa komuś tak zapalczywemu. Na 5 maili otrzymałam 3 odpowiedzi, i to jeszcze z wielką łaską? Dziękuję bardzo za taką pomoc, wolę jednak odać sunię do schronu niż w takie niepewne ręce.

Gość gość
Najpierw pani znajdzie jakiegos psa. Psa widma nikt nie przyjmie...

Gość gość
Ja pierniczę jaka chudzina. Ta fundacja to faktycznie jacyś debile

Gość gość
Autorko która fundacja dała ci tego psa?

Sfora husky - Pani co zaoferowała pomoc niedawno, zrobiła to jak widać tylko pod publikę niestety. Oskarżając mnie o pomówienia.

Był z niej grubcio, ale tylko przez zimowy puch, a naprawdę to cały czas taka chudziutka jest ;( Ja już nie wiem, co robić. Z jednej strony chcę ją mieć bo no kocham ją przecież jak można nie kochać, z drugiej strony nie stać mnie na leczenie ;( Nie wiem. Z ludźmi jakoś wszystko łatwiej przychodzi, a z takimi dzieciaczkami nie ;(

Gość gość
Autorko - kłamczucho, zadeklarowalam, że po psa moge byc nawet i jutro ale ze względu na moje paroletnie doświadczenia bez udokumentowania istnienia psa - nigdzie nie jadę. Tym bardziej że to jest kawał drogi a to co mam wydać na podróż do zwierzęcia które nieistnieje i jest wymysłem chorej psychicznie osoby, wolę wydać na potrzeby moich podopiecznych. Bardzo długi czas wierzyłam ludziom na słowo honoru co kończyło się tym, że jeździłam po polsce na daremno. Zamiast okazać dokumenty np z ostatniego leczenia czy ksiażeczke zdrowia psa ty wysyłasz mi maila z takimi treściami: "właśnie, ja mam takie same obawy, szczególnie po adresie maila. Nie wiem czy potrafie wydać psa komuś kogo nie znam i nigdy nie widzialam na oczy. " Pani práownikow schroniska takze na oczy nie widziala a jednak ze spokojem psa oda tam gdzie zostanie po miesiacu uśpiony bo jest chory. Pani Aleksandra Mikulska całą historie z psem wymyśliła. Ito jest wstyd bo serio, są ludzie którzy sa gotowi pomóc bezinteresownie a marnują czas na prowokacje znidzonych życiem ludzi.

Gość gość
Pomóc ci? Odezwij się do mnie na maila: xxx.jaxxx@vp.pl i napisz mi jakie leki dostawała. Tylko wszystkie, te odrobaczające też.

Droga Pani jak mogłam wymyślić psa? Jak mogę zaufać komuś w SIECI, skoro mimo wysłanych zdjęć i umowy z fundacją gdzie wszystko jest napisane czarno na białym - z wykreślonym adresem i numerem telefonu do mnie jest KŁAMSTWEM? Czy Pani się słyszy? Poprosiłam także o jakiś dokument zdjęcie cokolwiek co udokumetowałoby to, że Pani nie jest pscychiczna i nie skrzywdzi psa który i tak jest juz wystarczająco chory. Dziwi mi się Pani dlaczego także tego wymagam? W końcu kocham tego psa do cholery jasnej! Nie oddam go pierwszej lepszej 'fundacji' a skoro zajmuje się pani tym tyle lat powinna byc pani tego swiadoma a najwyrazniej nie jest. Psa mam takze z fundacji i co z nim jest? Tragedia, bo taka jest prawda, wiec niech mi sie pani nie dziwi ze wole oddac psa do schroniska do którego mogę podjechać i sprawdzić jak pies się miewa, czy wszystko jest z nim wporządku niż oddać psa co Bóg wie co się z nim stanie!

Gość gość
autorko k***a d***** j****a, to masz tego psa jak tak to dawaj dokumenty i jazda na co czekasz pezdo

Gość gość
jezeli autorka wyslala dokument to co cie plujesz kobieto, masz dokumnty wiec jedziesz po psa sama sie zadeklarowalas a moz email sprawdz. Bo co teraz sie chce wymigac zwalajac winę na autorkę.

Poza tym gdybym chciała oddać psa do fundacji zrobiłabym to tutaj w Poznaniu. Jednak nie mam żadnego zaufania do takich nędzych organizacji, po tym własnie jak potraktowano chociażby mojego biednego psa. Też miałam doczynienia z taką kobiętą jak Pani, i proszę też była taka chętna, a psa wydała bez wizyty u weterynarza szczepień niczego, ściągając go komuś z podwórka. I Pani mi się dziwi dlaczego nie mogę uwierzyć że ktoś przyjedzie po psa z tak daleka? Mi kazała Pani udowadniać, że pies istnieje a Pani nic ,ale to nić nie udowodniła, więc niech Pani mnie nie nazywa kłamczuchą, i jak Pani chce dysponować NAZWISKAMI to proszę także podać swoje, a nie zrobiła pani tego do tej pory mimo tego że prosiłam by się Pani przedstawiła. To Pani brak wiarygodności.

Gość gość
gość dziś autorko k***a d***** j****a, to masz tego psa jak tak to dawaj dokumenty i jazda na co czekasz pezdo x morda w kubeł k***o j****a oszustko pezdo