Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xollxd

musze oddac psa do schroniska

Polecane posty

Gość gość
Autorko odezwij się do mnie na maila, podałam na 4 stronie i wymień leki jakie pies dostawał. Mam dobrego weta i skonsultuje wszystko z nim. Za nic nie zapłacisz nawet grosza i jest szansa, że będziesz miała w końcu psa zdiagnozowanego.

Gość gość
ty zamknij ryj szmato j****a, idz niech cie w d***la wur***aja zule d***** z***bana

Gość gość
dziś w*********j k***o z dworca

Gość gość
sraj se do ryja cipo, zebys sama tą morde zakmnela bo ci j***e gownem szmatoooooooooo

Gość gość
kiełbasa psychiczna k***o weź leki

Gość gość
kielbase to ty se do p***y wloz i ***aj sie cipo

Gość gość
wystarczy że już ty sobie wkładasz, bo nikt cię roochać nie chce zawszona k***o z hivem

Gość gość
hahahaahah taaa a ciebie rooochaja, hahaha chyba tataus ci kootasa w anala wkladal a potem goowem morde smarowal, wali od ciebie suczo

Gość gość
Autorka nie wyslala mi zadnych dokumentow. Swoja decyzje poparla to slowami, ze mnie nie zna i nic udowadniac nie bedzie. Tymczasem sçroniska i ludzi tam pracujacych tez nie zna. A pies ze wzgledu na chorobe zostanie po miesiacu uspiony. Ale widocznie autorka tak woli.

Gość gość
Też miałam doczynienia z taką kobiętą jak Pani, i proszę też była taka chętna, a psa wydała bez wizyty u weterynarza szczepień niczego, ściągając go komuś z podwórka. x czyli ukradła komuś psa. a może ten pies był właśnie leczony? jakby do mnie taka przylazła tobym zabił kurwę i utopił w szambie

Gość gość
gość dziś Autorka nie wyslala mi zadnych dokumentow. xxxxxxxxx To skąd znałaś jej imię i nazwisko? Podałaś jej dane tu na forum publicznie kłamczucho. Za to powinien cię prokurator ścignąć szmato.

Gość gość
Bo takieane ma zapisane w mailu. I sadzisz ze sa prawdziwe? Tak jak historia z psem, dane z maila zostaly zmyślone. Wy sie fascynujecie a was kobięa w durnia robi... O ile to jest w ogole kobieta..

Gość gość
tak jasne a zdjęcie psa sobie z kosmosu wzięła

Gość gość
No rzeczywiście w onternecie nie ma zdjęč psów...

Gość gość
Pies jest chory przykmuje leki ktore moga powodowac rozwolnienie moj pies tak mial po sterydach NP. Po 2 stres .... to nowy dom i wy stresujecie sie . Schronisko nie jest dobrym domem . Sa inne rozwiazania.

Gość gość
Zwierzęta się kupuje u hodowcy, a nie zbiera po śmietnikach. Wtedy są takie efekty jak opisane. Pokaże to znajomym ku przestrodze, gdyby komuś odbiło i zamiast kupować z wypasionym rodowodem, przebadane na umowę, kombinują z jakimiś fundacjami. Poza tym tacy jak wy to patologia, obraźliwe teksty i tylko na to was stać :-(

Gość gość
a fundacje jednym ukradną z podwórka a innym sprzedadzą za 4 stówki chorego albo starego psa tuż przed śmiercią :D

Gość gość
O jakiś hodowca co nie może sprzedać zasyfiałych szczeniaków robi sobie reklamę darmową. Ja kupiłem od hodowcy za kilka tysięcy i pies też był nieuleczalnie chory. Zdechł jako szczeniak po kilku miesiącach i żaden wet nie pomógł a na leczenie poszło tyle że 3 kolejne rasowce mógłbym kupić. Z****** hodowca nie widzi w sobie winy zerwał ze mną kontakt i jeszcze mi d**e obrabia a ludzie mi donoszą jakie brednie ten cham o mnie wygaduje.

Gość gość
Tak, mamy kolejny dowód jak się opłaca brać psa z różnych podejrzanych miejsc jak jakieś za przeproszeniem fundacje albo schroniska, handlarze psami bez rodowodu, pseudohodowcy. To jest szukanie kłopotu na własne życzenie, a potem problem, co z tym kłopotem zrobić. Myśleć trzeba, myśleć. Myślenie nie boli. Ostrzeżenie, jaka patologia zbiera kundle, a potem wyrzuca. Nawiedzone zbierają te psy i wciskają innym do adopcji

Gość gość
Żadna reklama, kupuje się psy z małych domowych hodowli i z FCI, a koty z ICF, WCF, dał się kolejny zrobić w balona i płacze. Normalny, uczciwy hodowca nie sprzeda psa czy kota byle komu i jest się z nim w kontakcie. Mieliśmy problemy ze zdrowiem psa z hodowli, ale dopiero jak był stary, a z kotem z nerkami, ale zachorował u nas, reklama to nie jest. Za głupotę trzeba płacić :-)

Gość gość
Ty z 13:09 nie widziałaś normalnej hodowli nigdy w życiu chyba, tylko jakiś pseudo syf i fabryki psów, twoja strata. Normalne psy nie są "zasyfione", mają szczepienia, książeczkę zdrowia, paszport i czipa, przebadane z każdej strony, więc nie masz psa z legalnego źródła, tylko od jakiegoś handlarza. Tym bardziej, że się "wypiął", umowę spisaną chociaż masz? Za niedotrzymanie warunków są paragrafy na takich, tak jak za znęcanie się nad zwierzętami

Gość gość
Miałam psa z małej, domowej hodowli FCI z zapadniętą tchawicą. Takiego podrośniętego szczeniaka sprzedała mi hodowczyni jako wystawowego! Wydzwaniała do mnie non stop i wyzywała, gdy z psem na spacer poszłam. Według tej starej wariatki tak mała rasa nie powinna wychodzić na dwór. :D Musiałam babę policją postraszyć, żeby się uspokoiła i odczepiła. Maz był za tym, żeby psa jej zwrócić, bo był chory, a nas chroniło prawo konsumenta, ale ja się uparłam, żeby pies został, bo szkoda mi było oddawać go wariatce.

Gość gość
Ty z 13. 30 wyobraź sobie że mam umowę i pies jest z legalnej hodowli. Co nie podoba ci się że prawdę napisałem debilko co myśli że wszystkie hodowle widziała. Byłem u prawnika i takie sprawy sądowe ciągną się latami. Hodowcy dobrze o tym wiedzą a te ich umowy tylko ich chronią.

Gość gość
Klamczucho z 13 :41 sama jesteś debilka, przestań pisać bajki i zajmij się swoimi sprawami, nie masz co robić to obrażasz ludzi. Po co robisz syf na forum, zgłoszone. Mowa nienawiści zamiast pomysłu jak pomóc temu psu. Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość gość
Przekazać sprawę fundacji "Się pomaga", ewentualnie jakieś wsparcie finansowe na leczenie, zamiast idiotycznych hejtów. Zawodowe hejterki, okupują każdy temat zgłosić w końcu, bo tu zawsze kury domowe siedzą i paskudzą każdy temat :-(

Gość gość
Tu jest jeszcze jeden temat, o oddawaniu psa, na tym forum, wejdzie tam

Gość gość
Debilko z 13.53 zgłoś się do psychiatryka bo tam czeka miejsce dla ciebie i takich nieuleczalnych oszustek jak ty.

Gość gość
Zawodowe hejterki, okupują każdy temat zgłosić w końcu, bo tu zawsze kury domowe siedzą i paskudzą każdy temat x odezwała się zawodowa ku/rwa spod latarni :D

Gość gość
Oddam męża w dobre ręce. Szkoda, że nie można do schroniska ☺

Gość gość Waldek
Same jakieś uszkodzone, niedorobione i niedopieszczone hejterki tu siedzą. Wsadźcie sobie te swoje złości we wszystkie otwory. W d***e mam was, wyzwiska i hejty. Już ktoś zakłada kolejne debilne tematy dla patologii, żeby się w weekend nie nudziła ☺☺☺