Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, co sądzicie o tadycyjnym podziale ról ?

Polecane posty

Gość gość
Rescator555 dziś widzę ,że kolejność pań zmieniłeś , znaczy się , że dla ciebie kasa najważniejsza ?

Gość gość
"Sprzątanie - u mnie matka jest pedankta wiec co tydzień nutę są okna, odkurza się 1/2 razy dziennie, podłogi myje się codziennie, kurze 2 razy dziennie (i wszystko się wycięta, drzwi, dzbanki, krzesła, klamki itp), trzepanie dywanów raz na 2 tygodnie, łazienka też codziennie szorowana, nowe firany co 2 tygodnie i tu też idzie te długie prasowanie, co 2 tygodnie generalne porządki (odsuwanie szaf, mycie wszystkich szklanek, talerzy, sztućców itd) Pranie nie jest czasochłonne ale samo się to nie rozwiesi, nie zdejmie, nie wyprasuje, nie posklada chyba że za ciebie tez to robi pralka? " x Kto prasuje ubrania w tych czasach? :D Chyba jeśli ma się coś z jakiegoś dziwnego materiału, nie wiem, len czy coś, przecież normalne koszulki się nie gniotą. Tak czy siak uważam, że to nie zajmuje dużo czasu, no i prania nie robi się codziennie. Jeśli ktoś jest pedantem no to sorry, to jego hobby jak widać, ale nie musi tego robić, tylko chce. I ile jest takich osób? 99% sprząta normalnie.

Gość gość
Rescator cały dzień na kafe czyli na obiad znowu mrożonki. Po co pani inżynier taki leniwy chłop? Skoro ona zarabia to ty mógłbyś zrobić jej jakiś dobry obiad.

Gość gość
Oj to albo często chorujesz, albo dużo i często masz te przygotowania do pracy :-D Bo często bywasz na kafe. No ja jak pisałam, no-lifem jestem to tłumaczy ile tu siedzę. Ale Ty? Z takim zajefainym związkiem i życiem od 2014 udowadniasz swoje racje? A na co nie odpowiedziałam?

Gość gość
Ty nie "bywasz", Ty przebywasz na kafe, wałkując jedno i to samo. No i na co mam odpowiedzieć? Trochę to belkotliwie napisałeś, argumenty typowe - oczywiście przymiotnik kretyński musi być. To co, ja Ci napiszę że Twoje argumenty są "debilne" i tak się będziemy przerzucać. No i ciekawa sprawa, że tak Ci się chce z kretynką dyskutować. Tak tak wiem, bawi Cię to, rozrywka itp. I znowu - po co taka rozrywka komuś, kto ma takie fajne życie. Oj oj