Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cytrynowaxpanna

Schudłam 40kg chętnie Ci pomogę :)

Polecane posty

Chciałabym serdecznie zaprosić wszystkie osoby które zmagają się z nadprogramowymi kilogramami, obojętnie czy to 5kg czy 50 kg :) Mi się udało zrzucić 40kg bez diety. Obiecuje, że Cię zainspiruje i pomogę. U mnie znajdziesz * porady * przepisy * motywację * inspirację :) www.pauladowlasz.blogspot.com

Gość xxx122
sranie w banie takie pierdoły to możesz opowiadać swojemu chłopakowi - jak go masz

Gość 11ccc11
skoro się pojawiłaś na forum i chcesz NIBY pomagać to napisz po prostu co masz ciekawego do napisania i powiedzenia a nie zwodzisz ludzi , może chcesz na tym zarobić przyznaj się

Gość tik222
spadaj stąd i nie rób ludziom nadziei jak masz g****o do powiedzenia , takie tłumaczenia głupie że nie dasz rady a na e-maila to dasz ...

Człowieku na jakiego e-maila, zapraszam ludzi do siebie na bloga tak jakby do domu po pomysły! :-). Jeżeli nie jesteś zainteresowany to Ty spadaj :-)

Gość goś12ć
na fejsie też ogłaszasz swoją pseudo pomoc , że odpiszesz każdemu a jak jest ? a tak że olewasz wszystkich i robisz niektórym nadzieję że im pomożesz więc zastanów się nad tym co piszesz

Gość malinowa813
Jak to nie ma znaczenia czy masz 5kg czy 50kg nadwagi! Jasne,że ma bo osoba z dużą nadwagą ma ciężej bo ma przyzwyczajenia i naprawdę ciężką jest się ograniczyć od tak;/ wiem coś o tym bo sama odchudzałam się z dużej wagi bo aż z 102kg do 70kg zeszłam;) jadłam regularne posiłki oczywiście dietetyczne;) nie powiem czasami zjadłam kawałek pizzy czy ciacho ale tylko raz na jakiś czas;) chodziłam z kijkami co 2 dzień po 10km również w weekendy basen;) do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo to on zmniejszył mój apetyt i lepiej było mi zlikwidować podjadanie między posiłkami;)

Gość gość
chyba szmato lachy ciągniesz, a nie zarabiasz na takim wypłowiałym "blogu" hahahahahahsh

Gość gość
Pani to jest chyba upośledzona, max 5 komentarzy pod wpisem na blogu, z anonima (pewnie sama je sobie piszesz), fp gdzie ukrywasz ile osób go lubi, max 10 lajków pod postem i raz na ruski rok komentarz :') Z czym ty do ludzi.

A co z herbatą? Słyszałam, że bardzo dobrze działa herbata czerwona na odchudzanie. Na przykład taka ze znanych herbaciarni np. SzlachetnySmak.pl - kupuję tam od dłuższego czasu, ale jeszcze nie miałam okazji zamówić czerwonej. Myślicie, że warto? Szybko polecą kilogramy? :)

Gość kashi
Hej! Zajrzalam, super blog. Gratuluje wytwalosci i superefektow. Ciasteczka misz-masz wygladaja pysznie, w wolnym czasie wyprobuje przepis :)

1."Pani to jest chyba upośledzona, max 5 komentarzy pod wpisem na blogu, z anonima (pewnie sama je sobie piszesz), fp gdzie ukrywasz ile osób go lubi, max 10 lajków pod postem i raz na ruski rok komentarz :') Z czym ty do ludzi. " Z anonima ponieważ nie wszyscy posiadają konta. FB nie ma możliwości ukrywania liczby lubiących (2196 osób lubi to). Dokładnie mało lajków ale się ciągle rozwijam - to chyba normalne? :) Czemu mam być upośledzona? :))) 2."chyba szmato lachy ciągniesz, a nie zarabiasz na takim wypłowiałym "blogu" hahahahahahsh " Szczerze uwielbiam takie wypowiedzi :). 3."A co z herbatą? Słyszałam, że bardzo dobrze działa herbata czerwona na odchudzanie. Na przykład taka ze znanych herbaciarni np. SzlachetnySmak.pl - kupuję tam od dłuższego czasu, ale jeszcze nie miałam okazji zamówić czerwonej. Myślicie, że warto? Szybko polecą kilogramy? usmiech.gif" Czerwona herbata jest dobra bo wspomaga metabolizm tylko niestety nie każdemu smakuje. Ale polecam spróbować. Wiadomo od samej herbaty nie schudniesz ale to dobry pomocnik :))) 4."Hej! Zajrzalam, super blog. Gratuluje wytwalosci i superefektow. Ciasteczka misz-masz wygladaja pysznie, w wolnym czasie wyprobuje przepis usmiech.gif" Hej ;* Bardzo mi miło! Proponuje zrobić ciasteczka bo na prawdę są pyszne :) Zapraszam częściej na mojego bloga! Buziaki :)

Gość gość
super, zabieram sie za czytanie bloga. olej te szczekajace grubcie

Gość gość
tak a pro po blog jest beznadziejny i ta laska też

Gość gość
no właśnie jakieś głupawe pozy na zdjęciach jakby nie można było normalnie...

Gość gość
nie wiesz taka inteligentna jesteś? No tak teraz to młodzież nie wie jakie to są normalne zdjęcia przykro...

Gość gość
Witaj:) schudłam TRWALE 52 kg dzięki operacji zmniejszania żołądka. Chudlam wcześniej takie rekordy jak Ty, potem tylam na potęgę. Nie wierze wiec juz absolutnie w żadne diety, wariactwa i inne gdy człowiek jest otyły. Co innego zrzucić kilka kg nadwagi co innego pozbyć się otyłości. Niczym mnie juz nikt nie przekona ze da się pokonać otyłość samemu. Mimo wszystko pozdrawiam. Nie trać czasu na pomoc ludziom tylko zajmij się swoim życiem które bądź co bądź się odmieniło. Życzę zebys jak najdłużej się tym cieszyła