Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

horoskopy

Postawię horoskop na całe zycie dla Twojego dziecka

Polecane posty

ZROZUM swoje dziecko i poznaj jego tzw. mapę nieba - zestaw cech, Kim bedzie ? co go czeka ? Jak najlepiej wychowywać taki typ osobowości, jak wzmacniać talenty a radzić sobie z wadami ? Indywidualnie obliczane horoskopy urodzeniowe, zawodowe, partnerskie, na przyszłość Data, dokładna godzina i miejsce urodzenia pozwala wykreślić indywidualną i niepowtarzalną mapę nieba, towarzyszącą i ewoulującą z nami do śmierci. NIe ma to nic wspólnego z gazetowymi horoskopami i podziałem na 12 znaków Zodiaku! Taki horoskop to kwestia kilku godzin pracy i analizy, wystarczy raz w życiu sobie zrobić - Kto ma tą wiedzę, temu łatwiej żyć ! Ukazuje z jakimi predyspozycjami przychodzimy na świat, w jakich dziedzinach życia mamy szansę na sukces a w jakich napotkamy trudności, nasze wady i zalety, ukryte talenty. Pokazuje też z jakimi osobami nam po drodze, a z kim niekoniecznie. Tranzyty planet natomiast przygotowują na ważne wydarzenia z różnych dziedzin. Z ręką na sercu zapewniam, że WARTO to wiedzieć ! Można zamówić dla siebie , swojego partnera , dziecka - aby poznać jego osobowość i przyszłość. Sporządzam również horoskopy porównawcze (dwóch osób) np.przyszłego partnera/-ki - sprawdż, z kim się związałaś/-eś ;-) Żadna praca nie hańbi - ja uczciwie, solidnie i rzetelnie stawiam horoskopy indywidualnie wyliczane na podstawie danych. Cena promocyjna 100 zł w tym bardzo dokładna analiza + mapa nieba posyłam na maila + 2 godz rozmowy telefonicznej podczas której objaśniam wszystko krok po kroku Cena 50 zł wersja skrócona, jeśli chciałabyś znać ogólny zarys, ale inwestycja w pełny horoskop z tranzytami wydaje Ci się może póki co zbyt kosztowna, masz jakiekolwiek obawy lub chcesz po prostu spróbować jak to działa... Do analizy potrzebuję bardzo dokładne dane urodzeniowe - zwłaszcza godzina urodzenia jest ważna dla mnie przy określaniu domów horoskopu i czasu działania poszczególnych wydarzeń w życiu tzw. tranzytów (tzn. kiedy czego się spodziewać np. w 2017r marzec zmiana pracy itp. - taki przykład tylko) Dyskrecja i zadowolenie GWARANTOWANE ! Każdy ma wolną wolę i świadomosć, a astrologia pomaga poznać nasze predyspozycje i tzw. karmę Jeśli nie musisz, nie krytykuj. Naprawdę polecam każdemu sobie zrobić taką analizę - to działa !!! Dziękuję za podbijanie wątku :-) W razie co proszę o PW. Najlepiej jak się zdzwonimy i pogadamy po prostu ! jestem w pełni uczciwą i wiarygodną osobą i tego też oczekuję od innych - co dajemy innym, to do nas wraca :-) Pozdrawiam