Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinkaaa84

Nie Wiesz Jak Schudnac Przeczytaj.

Polecane posty

Gość AgniechaWWA
aby schudnac to dieta dieta i cwiczenia, ja dopiero to zauwazylam jak zaczelam stosowac diete i chodzic na aqua arobik. Kilogramy powoli zchodza w dół. Diete zapewnie mi katering fiteat.co zdrowo smacznie, obsluga miła. Polecam !

Moim zdaniem schudnąć można tylko dzięki odpowiedniej diecie i jakiejkolwiej aktywności fizycznej. To musi iść w parze, plus zdrowy rozsądek. Ja np odżywiam się zgodnie z zaplanowaną wcześniej dietą, robię zakupy z wyprzedzeniem i przygotowuję posiłki na kolejny dzień wieczorem. Ostatnio polubiłam zakupy w POLOmarkecie bo mają tanie poniedziałki i niektóre artykuły są tańsze, do tego założyłam POLOkartę i dzięki temu mam sporo benefitów. Polecam naprawdę. I pamiętajcie, zdrowy rozsądek przede wszystkim!!!

Gość gośćgościk
Jowita ! masz rację :) tylko zdrowa dieta, ja ostatnio przyłączyłam sie do tej grupy na fb: https://www.facebook.com/groups/zyjzdrowo/ I cisne razemz nimi, wszyscy są tu bardzo mili, pomagają i można pytać tego trenera, który publikuje o różne rzeczy :)

Gość gabi191
Jasne,że trzeba się trzymać diety i to zdrowej a nie jakieś głodówki bo to nic nie pomoże... sama odchudzałam się i wiem coś o tym,zaczynałam z wagi 100kg 168cm więc dużo dużo za dużo ale dałam radę i teraz 70kg więc jest ekstra nie powiem dużo siły włożyłam w to by schudnąć ale było warto;) przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl bo dzięki niej mój apetyt się zahamował a metabolizm przyśpieszył;) jadłam regularnie, chodziłam biegać;) powiem szczerze,że te nawyki zostały i nadal jem to co wcześniej,ćwiczę ;) tak dla samej siebie;)