Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Sorry słonko nie mogę dzisiaj pisać wiesz jaki dziś dzień chce go spędzić z szefową a nie będę tu zaglądał przyniej bo nie wypada odezwę się do ciebie jutro buziaczki słonko na dobranoc

Gość gość
Kotuś ja cię rozumie spędź go jak najlepiej buziaczki kotku na dobranoc i do jutra

Gość gość
Haha a nie mówiłem że kocur z szefową spędzi wieczór romantyczny jakiś spacer w parku krótki jakieś piwo , trochę wódki, aby lepiej się gadało no i miłość wyznawało, potem kino , jakieś kwiaty a wieczorem marsz do chaty a w chałupie w pokoiku kolacyjka przy stoliku . Romantyczna oczywiście tak że czułość serce ścianie . Potem do dwunastej w nocy dwie poduszki, jeden kocyk , jakieś buzi , przytulanka , taki dzień to jest sielanka a tobie słonko przeszło koło nosa szefowa to zawsze szefowa zapamiętaj sobie myślałaś że co ?? Rozłożyłaś nóżki kotkiwi to on dlaciebie zostawi szefową ?? Nie łudz się te koty są nic nie warte ty myślisz że ty jedna jesteś jego kochanką hehe hehe on pewnie ma was na każdym rogu z tego co się domyślam jest zawodowym kierowcą pewnie TIRA a tacy nie przepuszczają żadnej tirówce na drodze

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. Narazie po wczorajszym wieczorku mam dzień dziecka.

Gość gość
Po wczorajszym wieczorku ?? Toć to nie było święto chłopaka tylko kobiet .

Gość gość
No jak tam kotku minął dzień dziecka ??? Buziaczki na dobry wieczór wczoraj mój pracownik przysłał mi eska z życzeniami a na końcu napisał pragnę abyś mnie kiedykolwiek pokochała tak jak ja kocham ciebie myślałam że to to już rozdział zamknięty po ostatniej wiązance ode mnie co mu posłałam ale jak widać on wciąż ma nadzieję

Gość gość
Spoko do d**y

Gość gość
słonko. Ale on napisał tylko o swoich życzeniach. Za życzenia jesteś zła na niego? Wszyscy mają jakieś życzenia. Wszystkich chcesz karać? Sama wiesz że w przypadku jego życzeń to ty masz ostatnie zdanie. Możesz mu napisać że twoim życzeniem test by o tobie zapomniał. Gorące buziaczki słonko.

Gość gość
Kotuś nie odpisałam mu może głupio zrobiłam bo powinnam podziękować ale wiem że gdybym odpisała to on zaraz5 by coś napisał a ja nie chcę łatwiej mu będzie zapomnieć nie wiem może źle zrobiłam jak myślisz

Gość gość
ja wiem o tym słonko. Masz rację. Najlepiej nieodpisywać i on powinien to odebrać że masz go gdzieś. Normalny człowiek powinien tak to odebrać. Czy on jest normalny to zobaczysz. Co tam słonko więcej u ciebie słychać?

Gość gość
A co u mnie mój gość pojechał jaka cisza szczeże mówiąc już i brak było tej ciszy to nie dla mnie kotku do dziś wspominam twoje słowa i to świętą prawdę powiedziałeś a ja kiedyś byłam innego zdania ale teraz zgadzam się z tobą w 100% kotku

Gość gość
ha ha ha. Tak sobie myślę że im więcej ma znajomych w sytuacji gdzie u nich robi się głośno, przekonuje się do mojego zdania. Ja zawsze mówiłem że mi za tym nie tęskno. Wiosna,lato idzie. Trzeba mieć więcej czasu dla siebie.

Gość gość
No właśnie kotku wiosna lato a oni jak kukułki lubieją ich podżucać o nie nie tędy droga z mamcią dzisiaj o tym rozmawiałam mamcia też jest tego zdania co ty nie ocenisz dopóki się nie przekonasz na własnej skórze

Gość gość
no to słonko już sama wiesz o co mi chodziło

Gość gość
Teraz to już wiem kotku przeżyłam to i mogę się wypowiedzieć coś na ten temat a co tam u ciebie ???

Gość gość
A co to nie poszło ? Albo stronka się zmienia

Gość gość
Ale muli kafe chyba trzeba temat zmienić co ty na to kochanie??

Gość gość
Jejku kiedy ta stronka przeskoczyć już mnie denerwuje ileż to można czekać

Gość gość
No kurcze kotku kiedy ona przeskoczyć

Gość gość
Kochanie musimy temat zmienić

Gość gość
słonko jutro pogadamy o zmianie tematu, ale nie na tym forum.

Gość gość
Dobrze kotku napiszesz mi eska myślę że pamiętasz mój numer

Gość gość
dla pewności się upewnimy słonko. Jutro mam do załatwieni parę spraw więc rano przy kawce mam dzień dziecka.

Gość gość
słonko muszę kończyć bo oko mi leci. Rano zapukam,a narazie życzę ci miłej bo spokojnej nocki. No i gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Kotuś tradycyjnie tak koło 8ej tu zajrzę bo rano o 6stej chodzę do pracy a teraz zmykamy spać nie wiem jak ciebie bo mnie już muli do spania kotuś będę zmykała i ty też zmykaj musimy się wyspać buziaczki kochanie na dobranoc

Gość gość
Witaj kochanie buziaczki takie podwójne a nawet potrójne na dzisiejszą okazję i miłego dnia życzę

Gość gość
a nawet niewiem co to za dzień dziś. Ale dzięki słonko i wzajemnie miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. Potem napiszę ci eska

Gość gość
Dobrze kochanie będę czekała a dzisiaj jakie święto ??? DZIEŃ MĘŻCZYZNY kochanie jeszcze raz buziaczki gorące

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór