Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek 2016

Polecane posty

Gość Baska1988
Peonia myśmy się starali 4 lata z czego 3 lata tak intensywnie cały czas na jakiś lekach. Udało się na za pierwszym razem.

dzięki Sil... powiem Wam ze myślałam ze limit nieszczęść mi się wyczerpał..każda stymulacja kiepska..życie nie rozpieszcza ani mnie ani mojego meza :(..a tu kolejny kopniak w tyłek..teściowa pojechała dziś do szpitala i jest umierająca..nie wiem co robić..odwoływać to wszystko..czy co :( za co mnie tak każą :(:(:(

Chyba zjadło mi posta... :-( Sil gratuluję pęcherzyka i życzę przenudnej ciąży ;-) Ale cudownie! Dziewczyny rozważcie proszę jeszcze raz przeprowadzkę na ovufriend, bo kafe nie daje daje rady moim zdaniem... Te wieczorne errory i nieprzeskakujące strony są mocno irytujące...

Gość Kasiurek86
Wizyta była, kolejna w piątek bo narazie słabo to wyglada.

Gość kamiisia
Co sie dzieje :(

muszę przyznać ze kafe nigdy tak zle nie działało jak teraz.. Kasia jakos Cie skojarzyłam bo coś sprzedawałaś czy cos...juz nie pamietam ale mi to utkwiło ;)

Allessa, dziś zaczęłam 11tc. Prenatalne mam 3 listopada. Miały byc pod koniec października, ale chciałam u dr Rozmus, tak jak mi polecalyscie, a u niej pierwszy wolny termin był w listopadzie. Strach, ze poronie coraz mniejszy, zaczynam sie cieszyć ta ciąża :) przed prenatalnymi mam jeszcze wizytę, bo ja bym nie wytrzymała miesiąca bez podglądu, jeszcze nie teraz. Baśka, to tez swoje przeszliście, cieszę sie, ze juz wygraliście ta walkę.

Możemy przejść znowu na forum ovufriend jak chcecie, chyba, ze któraś z was ma lepszy pomysł i może byc całkiem inne forum, ale tu na prawdę cieżko juz. I to nie zalezy od ilości stron.

Ja jestem za przeniesieniem się gdziekolwiek, jak macie pomysł na inne niż ovu forum - może być. Tylko zróbmy coś bo tu już nie chodzi o liczbę stron tylko ogólnie o cały portal chyba. Tragedia jakaś...

Gość HOPE83
ALA - dlaczego nie odpisujesz na maila? Zizia współczuję :( zawsze możesz przejść tylko stymulacje i zamrozić wszystko - sama nie wiem :( co do dawek to nie wiem czy to był Twój wpis -"ale aa rzeczywiście niskie - ja takie miałam w Gyn przy 1 i 2 procedurze i miałam malutko komórek - po 1 i 2 zarodki :( potem w 2 klinikach mi powiedzieli że powinnam mieć większe dawki i miałam 225. SIL bardzo się cieszę - ja chciałabym kota , ale mąż się nie chce zgodzić, a ja nie mogę zmieniać kuwety bo też nie mam przeciwciał. PEONIA super , ze już cieszysz się tym pięknym stanem. :) To FORUM JEST jyz STRASZNE :(

teraz będziemy 3 dni czekać aż strona się zmieni żeby dowiedzieć się co myślimy...

Dziewczyny a dlaczego dawki są zawsze 75 a potem już 150 i 225? Dlaczego lekarz nie daje dawki np.gonal 100?

Gość gośćkasia
Ja zawsze OVU :-)

Dziewczyny czy gona 150 działa tak silnie jak gonal 75 i menopur 75 ?cały czas siedzę i myślę i tych moich dawkach :(

Gość smutasek85
Podajcie linka na ovu bo tu już nie da się pisać

Gość gość
Ktos ma linka do tamtego tematu na ovufriend? Allessa

Gość gość
Maju tak miałam tylko 1 komórkę a później z niej tylko 1 zarodek. Sprawa z lekarzem wygląda tak, ze to masz znajomy i przez działania pi... zawiesił invitro w pln, nie wiem co teraz bo będę się z nim widzieć za miesiąc (przerwa między stymylacjami). Lekarz w Czechach to jego dobry znajomy dlatrgo wizyty w pln a tam punkcja i transfer. Jeszcze nie wiem co będzie przy kolejnej próbie bo na razie rozmysla nad stymulacja i spr refundację leku?? No właśnie myślałam zę skończyła się się czerwcu?? Chodzę do Polis Clinic w Katowicach do dr. A. Chelmickiego. Daj znać gdybyś się wybierała to Cię zaanonsuje :). Justkrk

Gość gość
Sil. ....nie dziwię się że Karma do Ciebie wróciła...uratowalas życie kotka a chwilę wvzesniej - Ty dostalas życie w postaci dzidziusia....Cudne to..Ja też ratuje wszystkie zwierzęta a historię o kotach i ich niby bakteriach są niedorzeczne.Jak kicius dojdzie do siebie to zrobimy pro be adopcji. Pozdrawiam Ala

Gość gość
Ja pójdę za Wami wszędzie :) justkrk

Gość gość
Sil. ....nie dziwię się że Karma do Ciebie wróciła...uratowalas życie kotka a chwilę wvzesniej - Ty dostalas życie w postaci dzidziusia....Cudne to..Ja też ratuje wszystkie zwierzęta a historię o kotach i ich niby bakteriach są niedorzeczne.Jak kicius dojdzie do siebie to zrobimy pro be adopcji. Pozdrawiam Ala