Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek 2016

Polecane posty

Sil kciuki zaciśnięte ☺ Ja dopiero się obudziłam nawet udało mi się wyspać Smutasku a jak się czujesz musisz lezeć? Coś się dzieje że w każdym momencie możesz iść do szpitala? Kiedy wizyta? Twoje dzieciaczki to chyba mają ok 2kg . Super że masz już 31 tc teraz musisz wytrzymać chociaż do 35 tc☺A jak z wagą rośniesz teraz szybciej? Ja przytyłam 12kg . Ja niestety nie byłam w szkole rodzenia bo w moim mieście zlikwidowali .....

Allessa... ze względu na ryzyko uduszenia. Dziecko musi być położone troche wyżej (część materaca powinna być podniesiona) i dziecko może się zsunac a samo nie jest w stanie się wydostać spod kolderki. Jak będziesz na szkole rodzenia to zapytaj tej o to.

Karolcia ciesze sie ze z dzieciaczkami wszystko w porzadku :) <> Sil czekam na wiesci z wizyty :) <> Madzia kciuki za nowa stymulacje :)

Ja czekam na wizytę Kasiurek transferuja blastki bo wg nich to jedyne rokujace zarodki. 3 dniowe transferuja jeśli zachodzi prawdopodobieństwo że nie przekształca się w blastki. I to jest ostateczność

GoscKasia dzięki za info! Czyli starczy do bety! Tyle, że jak się uda to zostanę bez....a jak nie to co ja z tym zrobię...

Gość gość
Just dzięki za odpowiedź. No chyba dobrze przeliczylas

Dredzik ja będę brała lutinus bo też mi sporo zostało z poprzednich prób, więc jakbyś zdecydowala się jednak na wykupienie recept to ja chętnie odkupię lutinus :) zresztą jak któraś ma na sprzedaż to ja chętna jestem :) Sil czekamy na dobre wiadomości:)

Gość gość
Chyba zjadło mi posta. Just możesz napisać jaka miałaś stymulację.jak punkcja.transfer. No i czy umiesz czeski? Jakie leki po transferze? Masz AMH chyba niskie? A jaki wiek? Może podasz emaila ? I popytam o wszystko? Ale pytań

Ewela...mi coraz częściej brzuch twardnieje i jakieś bóle mam. Do tego żebra strasznie mnie bolą. To czekamy na Twój poród byle poszło szybko i bezboleśnie, tylko daj znać jak coś. Karolcia...mi bardzo szybko szyjka się skraca, przez 2tyg ponad cm. Teraz w środę mam wizytę i zobaczymy czy dalej się skraca, czy się zatrzymała. Od ostatniej wizyty ciągle leżę, wogóle z domu nie wychodzę. Dzieciaczki tydzień temu ważyły po 1,5 kg chciałabym, żeby przekroczyły te 2 kg. U mnie na wadze +9,5kg (było +10, spadł -1, później przez 2 tyg +0,5kg).

Gosckasia tą dawkę zlecił mi dr M..właśnie jade na wizytę i zobaczymy co wyhodowałam

Gość malamii89
Linka ja mam 2 op lutinusu na zbyciu:)) Peonoa Basia wszystkiego naj :)) :*** Sil i jak po wizycie? Zizia daj znac jak po wizycie u dr Gr :))) Ewela to jyz masakra ale ten czas przelecial Tola gratuluje i duzo zdrowka:*** dla Was;)

U nas jeden pęcherzyk z ciałkiem żółtym, lada dzień będzie serduszko, za tydzień kolejne usg. Z powodu bmi mam fragmin że zniżka do końca ciąży

Gość malamii89
gratulacje Sil:)

Dziękuje dziewczyny za życzenia kochane jesteście :* Sil gratulacje niech kruszynka teraz zdrowo rośnie. Ewela jak ten czas szybko leci oby poszło sprawnie szybko i prawie bezboleśnie. Smutasku oszczędzaj się niech dzieci jak najdłużej są u Ciebie tam mają najlepiej. Tola gratulacje i życzę szybkiego powrotu do pełni sił żebyś mogła się cieszyć pociechami. Allesa powiem to co Smutasek faktycznie lepiej dziecku nie dawać kołderki moja ma już 5 miesięcy prawie i spała tylko raz pod kołderką z czego 3 razy w nocy ja musiałam z pod niej wyciągać bo weszła pod nią jak jeżyk. A kocyki chodzą razem z nią jak się wierci. Jak było ciepło to spała tylko np pod pieluchą flanelową, póżniej jeden cienki kocyk później dwa jak trzeba no i mam taki grubszy ale pod tym jej za ciepło i strasznie niespokojnie śpi. Bo Natalia nie lubi żeby jej było za ciepło. A co do spania ja małej kupiłam taką poduszkę klin na tym śpi nie na materacu. Moja mała zaczyna się kulać. Już potrafi się kulnąć z brzucha na plecy. Piękny widok aż się popłakałam jak widzę że co chwile potrafi coś innego. A mam taki ubaw jak mój mąż chce ją czegoś "uczyć" i jej pokazuje jak t się robi. Mam niezły ubaw z niego. Pozdrowionka

Ewela to zaniedlugo przytulisz swoje długo oczekiwane dzieciatko:)powodzenia :) Smutasku jeszcze troszkę i będziesz miała przy sobie swoje maluszki:). Jak to szybko zlecialo..a zaczynaliśmy prawie w tym samym czasie :).. Sil gratuluje pęcherzyka :)w końcu się doczekalas;) Kasiurek a co u Ciebie miałaś zaczynać w tym cyklu..kiedy masz transfer?

Gość gość
Dziewczyny oczekujące na maluchy, czy któraś z Was chodziła może do szkoły rodzenia w Rudzie Śląskiej Goduli? Możecie podzielić się opiniami? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Asia

Sil, gratuluje. Jak wrażenia po wizycie u dr G-K? Jakie masz BMI? Ja ostatnio tez dostałam refundację, myślałam, ze sie pomyliła, bo nic nie mówiła o refundacji, dopiero w aptece sie maz zdziwił, ze tak mało płacił. Może sie cos zmieniło? Bo niedawno jeszcze pytałam, to mówiła, ze mi sie nie należy refundacja i koniec kropka. Nie wiem, jak bedzie następnym razem.

Basiu, jak fajnie sie czyta o twojej Natalce. Jak długo sie staraliście? Za którym razem sie udało?

Do fragminu faktycznie można sie przyzwyczaić, mi sie juz nawet siniaki nie robią. Tylko jeszcze sie nie zagoiły, te które zrobiły sie na początku.

Rubineye, a jak poznałaś, ze masz krwiaka? Miałaś plamienia, czy na usg wyszło? Długo musiałaś lezec? Ja myśle, ze u mnie wszystko ok, za tydz mam wizytę. Mdłości mam codziennie, wymiotuje tez prawie codziennie. Czasem raz, czasem 5 razy. Dzięki tym mdlosciom mam większy spokoj psychiczny.