Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grotela

Antyperspirant bez aluminium

Polecane posty

Gość grotela

Dlaczego antyperspirant bez aluminium jest lepszy? W ogóle jest widoczna jakaś różnica między tymi, które go posiadają? Bo ja nie wiem o co takie wielkie HALO :o Może któraś z Was mnie uświadomi :)

heja, ja stosuje www.laroche-posay.pl/produkty-do-zabieg%c3%b3w-piel%c4%99gnacyjnych/Delikatne-oczyszczanie/Kulka-Dezodorant-24-h-fizjologiczne-ph-p4130.aspx a jak mam łopatologicznie wyjaśnić dlaczego :D mniej śmierdzę i mniej się pocę. zwykle pracuję w koszuli i mam kontakt z klientami, więc... w moim przypadku różnica między zwykłym, a tym jest jak przepaść. Nigdy nie wrócę do zwykłych antyperspirantów :)

Gość gość
Antyperpiranty bez aluminium mają dużo mniejszą skuteczność. Niektórzy mówią, że te mocniejsze zawierające ten składnik ich podrażniają, ale ja stosuję Etiaxil Comfort już dłuższy czas i w ogóle nie mam podrażnień, ani nie szczypie

Gość gość
Rzeczywiście ja miałam podobny problem i te "bardziej naturalne" niestety nie spelnialy moich oczekiwan. Tak jak kolezanka wyżej używam Etiaxilu i muszę przyznać, że nie zamieniłabym na nic innego :D