Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość
Nie dziwię się że byli agresywni do tych psycholi z czarnego protestu, przecież tak jak ty to wariatki, które w imię wygody i dobrego samopoczucia zabijają ludzi ok, daj mi adres to ci podeślę kalekiego ludzika do utrzymania i opieki

Gość gość
Piepszysz,pochówek katolicki można zorganizować po poronieniu, mózg ci się ugotuje od fobi wobec kk i księży, a pewnie dzieciak twój ochrzczony, co ślub w kościele był, tylko życie zweryfikowalo myślenie nie prawda i nie wszędzie. I dopiero od kilku lat, wcześniej kazali utylizować, zaden ksiądz by ci nie urządził pogrzebu czegoś takiego. Po chamsku gonili z plebanii

Gość gość
ale mamy ciemnotę w naszym kraju, niedługo do spermy się będą modlić.

Gość gość
Do 17.48 precz z mordercami, he he, popatrz na swoje dłonie, masz tam krew, co nie widzisz? No bo już wiele nie zauważasz

Gość gość
17:50 akurat chowałam córkę z połówki ciąży. Wiesz jak ksiądz o niej mówił? "to" teoria jedno a praktyka drugie. Pochować mógł. Ale mszy już nie. Bo to się nie odprawia. I pokropek co najwyżej.

Gość gość
e pieprzone katoliki, ilu chorymi dziećmi zajęliście się, pomogliście im finansowo w leczeniu zamiast mleć ozorem, bo to to byle przygłup potrafi.

Gość gość
Nie dziwię się że byli agresywni do tych psycholi z czarnego protestu, przecież tak jak ty to wariatki, które w imię wygody i dobrego samopoczucia zabijają nie ja jestem tylko tak dobra jak ten ksiadz, co kazał młodej kochance samodzielnie rodzić na plebanii i nie wezwał karetki, a on w czasie porodu słuchał muzyki w słuchawkach.Dziecko zmarło z powodu braku pomocy, matka ledwo sie nie wykrwawiła, kościół ni ma pretensji, tylko go przeniesiono do innej parafii. Także nie widze problemu, bo jak widać kościól akceptuje również likwidację niemowląt jeśli stanowią problem

Gość gość
Rozwiazmy domy opieki dla niepełnosprawnych dzieci, te wyslijmy do księży oraz osób popierajacych zakaz aborcji. Taki nakaz, oni chcą nakazać nam zmienić całe życie, to niech zrobia sami to o co walczą

Gość gość
Papież Franciszek w 2015 r. wypowiedział sie o aborcji nakazując rozgrzeszanie kobiet, które sie z tego spowiadają :Dobrze znam uwarunkowania, które doprowadziły je do podjęcia tej decyzji. Wiem, że jest to dramat egzystencjalny i moralny" jak widać niektórzy chcą być świętsi od papieża

Gość gość
Rozwiazmy domy opieki dla niepełnosprawnych dzieci, te wyslijmy do księży oraz osób popierajacych zakaz aborcji. T już siostra Bernadetta pokazała jak sie opiekować sierotami, cóz to było za wspaniałe znęcanie sie...no ale to przeciez tylko dzieciątka i do tego sierotki

Gość gość
osoby mające cięzko chore dzieci oddajcie na wychowanie je księżom i tym katolom co są przeciw aborcji, niech w końcu wezmą sie za fizyczną i finansową pomoc przy nich a nie tylko dziamią mordą.

Gość gość
17.43 słuchaj,to ty masz nowy kolejny podział, wymyslilas to sama.czyli jak chcem tego dziecka to jest to dziecko, a jak nie to już to nie dziecko. No tepa to ty jesteś, bo zaplatalas się w jakieś teorie, właśnie dlatego trzeba całkowicie zabronić aborcji bo takie jak ty będą mówiły jak mam kaprys to będzie to dziecko, po badaniach prenatalnych oczywiście, bo to najważniejsze żeby był dzieciak zdrowy,. Jak nie mam ochoty to stwierdzisz że to czerwona fasola i trzeba ją wygrzebac. Pustota, margines w myśleniu

Gość gość
Do tej dziamdziaca morda z18.08 Oni nie oddadzą swoich dzieci niepełnosprawnych, tak jak ty byś to pseudo matko zrobiła, bo kochają je, ale ty kochasz tylko zdrowe piękne i tak mądre jak ty dzieci

Gość gość
18.10 spoko, ja ci tylko zyczę, jak nikomu innemu tak szczerze i od serca zeby ciebie , albo kogoś naprawdę bliskiego dotkneła potrzeba decydowania w takiej sprawie. I to przy całkowitym zakazie aborcji. Wybieraj między śmiercią córki, a jakiegoś płodu, wybieraj co robić po gwałcie, co rodzić i po co, tłumacz sie w prokuraturze z samoistnego poronienia, ze to samo było a nie celowo, czekaj aż lekarz sie odważy coś zrobić z ciążą pozamaciczną, w przypadku której masz parę godzin na to zeby przezyć- czekaj wtedy na decyzję....Powiedz komuś kogo znasz - super ze spotkało ciebie takie szcześćie ze umrzesz wydająć dziecko na świat, bardzo sie ciesze, super, ze wasze dziecko jest kalekie ale zaje..iście ze sobie tak żyje, ja wam będę dawać kasę i pomagać na każde zyczenie. Tego ci życzę kochana, naprawdę, tak bardzo, bardzo od serca.

Gość gość
18.05 Ale papież nie jest przecież uznany za świętego, ale skoro o nim piszesz to brawo, nie jest przecież kimś cenionym przez ciebie, bo to katol i przedstawiciel kleru,ciemnoty, skonczylas już swoje argumenty z wiedzy czerpania od poslannikow dr mengele, teraz wzielas się za papieża. O jak to ładnie sobie poskladalas

Gość gość
Pustota, margines w myśleniu pełnoto, ilu takim matkom pomagasz, ile masz godzin w hospicjum i ile przelewów miesięcznie robisz na pomoc?

Gość gość
18.05 Ale papież nie jest przecież uznany za świętego, ale skoro o nim piszesz to brawo, nie jest przecież kimś cenionym przez ciebie, bo to katol i przedstawiciel kleru,ciemnoty, skonczylas już swoje argumenty z wiedzy czerpania od poslannikow dr mengele, teraz wzielas się za papieża. O jak to ładnie sobie poskladalas piertolą ci sie osoby, które piszą

Gość gość
Do tej z 18.19 o dziękuję Ci Kochana za życzenia, ja bym ci tego nie życzyla,ale nie twoje marzenia też się spełnią, i będzie Ci przyswiecac motto, że zło do ciebie wróci

Gość gość
Powiem tak (w szczególności do drugiej pani nie będącej Kato oszołomem): Znikam na dziś. Dalsza dyskusja jest bez sensu. Były tu wcześniej osoby, które mimo odmiennych poglądów wykazywały rozsądek i potrafiły pisać do rzeczy. A teraz została jakaś niewyżyta kato oszołomka, co pisze jakieś bzdury które kupy się nie trzymają. Szkoda czasu na jalowe dyskusje z kimś kto nie rozumie słowa pisanego i przeinacza wypowiedzi. Dla tej pani zarodki to ludzie, a życie się zaczyna jak w sypialni gaśnie światło...

Gość gość
Do tej z 18.19 o dziękuję Ci Kochana za życzenia, ja bym ci tego nie życzyla,ale nie twoje marzenia też się spełnią, i będzie Ci przyswiecac motto, że zło do ciebie wróci jak do ciebie wróci twoje to sie nie pozbierasz z wrażenia. ale tak, niech sie spełni:)

Gość gość
no właśnie, ciemno już, no to pa kochana kato oszołomko, ja też idę sie zająć skrobaniem płodów, a ty uważaj bo już ciemno to ci sie zaraz nowe zycie zacznie:)

Gość gość
Skąd się biorą takie kochane kobiety, z czarnego marszu, właśnie jest przykład, lepiej to przemilczec bo takich psycholek lepiej nie rozjuszac, a niech nóż jej się potknie jak będzie skrobac swojego kosmite w brzuchu

Gość gość
Ale Kochana niedokładnie czytasz, bo pisałam że akurat jestem w ciąży, a ty mi mówisz że po zgaszonym świetle zacznie się nowe życie. Życzenia przyjęte, pewnie strasznie będę się schizowac bo tak mi pozyczylas teraz gdy akurat jestem w ciąży, no ale obiecalas że jakby co to prześlesz kasę na moje chore dziecko.

Gość gość
Życzenia przyjęte, pewnie strasznie będę się schizowac bo tak mi pozyczylas teraz gdy akurat jestem w ciązy nigdy nie wiadomo:)

Gość gość
Nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby zyczyc drugiemu tragedii i śmierci. Ten temat powinien isc do likwidacji, bo chyba przekraczacie pewne granice. :o

Gość gość
"Nawet połowa tych "ludzi" - zarodków ginie bo się nie zagnieździ w macicy. Ty masz w ogóle pojęcie o biologii? " a co ma jedno do drugiego ? To, ze dochodzi do poronien ma byc usprawiedliwieniem dla aborcji ? To moze smierc lozeczkowa niech bedzie usprawiedliwieniem dla zabijania niemowląt ? I przestancie chrzanic o tej s*****e :o nikt nie pisze ze plemnik to człowiek a wy w kolko to samo.

Gość gość
Nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby zyczyc drugiemu tragedii i śmierci. Ten temat powinien isc do likwidacji, bo chyba przekraczacie pewne granice. pechowiec.gif to samo co ci, którzy optują za zakazem aborcji, co może skutkować dla kogoś takimi konsekwencjami

Gość gość
I przestancie chrzanic o tej s*****e pechowiec.gif nikt nie pisze ze plemnik to człowiek a wy w kolko to samo. Papież Pius XII podczas przemówienia na VII Międzynarodowym Kongresie Płodności i Niepłodności w sposób jednoznaczny określił, że tylko wtedy unasiennienie jest godziwe, gdy jest wspomaganiem małżonków we współżyciu małżeńskim. Pobieranie nasienia męża poza stosunkiem przez masturbację, aspirację z najądrzy lub polucję jest niegodziwe, gdyż rozdziela rodzicielstwo od współżycia. Podobnie przy stosunku z prezerwatywą albo w stosunku przerywanym już przez sam sposób szukania nasienia jest to niemoralne.

Gość gość
Kościół katolicki dopiero w 1869 roku ustanowił automatyczną ekskomunikę za dokonanie aborcji. Wcześniej teologowie chrześcijańscy dopuszczali aborcję w okresie do 40 dni od poczęcia. Niektórzy teologowie nawet godzili się na wydłużenie okresu dopuszczającego praktyki "spędzania płodu".