Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość
Kremik z embrionow na twarze dla tepych pindek

Gość gość
Tak, zabije płód z gwałtu, przejdzie mi wszystko, he he,a co tam ze w połowie to moje dziecko, z moimi genach,ale co tam, ważne aby się lepiej poczuć, wariatki

Gość gość
16:19 możesz się oburzać ile chcesz, ale np w 4 tyg ciąży masz zarodek. I dla mnie to jeszcze daleka droga do płodu czy człowieka. jeśli dla ciebie ten zarodek to to samo co np miesięczne dziecko to sorry ale masz cos z głową...

Gość gość
16:22 obyś nie była nigdy zgwałcona. Szybko byś zweryfikowała poglądy...

Gość gość
Znowu wariatka od świętych zarodków... :/

Gość gość
Nie pis za tym stoi? A kto? I kto głosami większości poslal ten projekt do dalszych prac? No wlasnie kto ? Pewnie kaczynski ? A kto jest autorem projektu ? Tez pewnie kaczynski i pis ? "Odrzucenie obywatelskiego projektu poparli m.in. premier Beata Szydło, prezes PiS Jarosław Kaczyński"

Gość gość
16:35 A kto najpierw przegłosowal skierowanie projektu do dalszych prac? Cały PiS glosował za. Po protestach udawali że to nie oni...

Gość gość
Kazdy projekt obywatelski byl skierowany do dalszych prac, rowniez Ratujmy Kobiety.

Gość gość
Polasiliscie sie na 500 plus to teraz macie swoja wiekszosc w sejmie. Ciekawa sprawa kto na nich glosowal.

Gość gość
Albo mrozenie embrionow jak w epoce lodowcowej, wybierać dziecko z katalogu tatusiow, bank spermy, setki tatusiow, którzy mają w d***e czy aby kiedyś do drzwi ich córki nie zapuka synuś o którym pojęcia nie miał, bo tylko był dawcą

Gość gość
16:41 projekt ratujmy kobiety został od razu odrzucony. Nie rob PiSowi propagandy.

Gość gość
17:09 a co cię to obchodzi?

Gość gość
16:41 projekt ratujmy kobiety został od razu odrzucony. Nie rob PiSowi propagandy. - a zdziwiona jestes ? Jaka masz wiekszosc w sejmie ? Macie swoje pincet plus

Gość gość
Do tej z 16.26 do tej wariatki, co uważa że w brzucha miała ufo,obcego, hihi, no bo nie dzieciaka. Masakra wróć do podstaw, tylko nie podstaw tych ekspertów z tv tvn i pan zj******h typu Młynarska i welman, i tego typu bagna

Gość gość
Chyba cos ci się pomyliło. Ja pisałam 16:26 ale nie pisałam nic o obcym w brzuchu...

Gość gość
Ale 500plius to już tu każda mamuśka bierze, a na pis jedzie. Bądź wobec siebie ferr i odmow sobie tych pieniędzy, bo przecież masz taką ideologię, ale konsekwencją.zwolennicy Innych, ale kasa musi być, bo na anty jej zabraknie

Gość gość
Święte zarodki, święte plemniki, w pustych głowach się poprzewracalo. Przecież wy nie macie pojęcia o świętości, nikt z sumieniem nie usprawiedliwialby aborcji

Gość gość
Do tej z 17.26 co nie pisałaś coś o świętych zarobkach?ty,ja nigdy nie napisałam że są święte. Powiedziałam że zarodek to człowiek, ty coś tam smiesz o świętośc***isać

Gość gość
Dla ciebie zarodek to świętość bo to człowiek. Dla mnie to zarodek i do człowieka długa droga. Sumieniem zajmij się swoim o moje się nie martw.

Gość gość
Hej, ja jestem w ciąży 10 tydzien,to co to jest? No bo te krowy mówią że to nie dziecko, nie wiem w takim razie serce biło jakiejś monstrum, no nie dziecku. No kobiety 21 wieku

Gość gość
A props zarodków to poczytaj o ciąży biochemicznej. 30-50% ciąż nie zagnieżdża się, jest tracona na etapie zarodka. Według ciebie miliony ludzkich istnień ginie, co nie?

Gość gość
Do 17.31 Ha ha brawo, ja cię uspokojenie,to dziecko, bo tamte stwierdza że to jakaś Błonia,komórka,nie człowiek, bo nie może o sobie decydować,nie przeżyję bez ciebie, taki tam bełkot czarnych wampirzyc

Gość gość
W mojej pracy do większość w ten dzień na czarno do pracy przyszła a jak rozmawiała z jedną i drugą to nikt ustawy nie czytam, nawet nie wiedziały że to nie PIS za tym stoi.. zasadniczo jesteś idiotka, skoro nie wiesz ze do prac w komisji przeszedł tylko projekt Ordo Iuris, a drugi odpadłł. Przeszedł głosami PIS, czytałam liste , kto i jak głosował.. To że Kaczyński ma dług do spłacenia Kościołowi i jest uzalezniony od swojego żelaznego elektoratu, czyli tych wszystkich nawiedzonych, że jego posłowie lataja do Radia Maryja i Trwam to nawet debile wiedzą. Ile było wypowiedzi polityków PIS bardzo agresywnych w stosunku do uczestników marszu i i uwag o tym , ze ma być zakaz aborcji, dopóki Kaczyński nie zwołał w panice posiedzenia klubu i nie zakazał odzywania sie w ten sposób. Nagle wystapiła młoda Kaczyńska i Szydło i zaczeły twierdzić ,ze nie nie to nie pomysł PIS. Tylko dziwne, ze ci z Ordo Iuris teraz w mediach wyzywaja , ze PIS ich wystawił. To też ci umkneło zadufana w sobie babo, której sie wydaje, ze rozumie politykę i wie co sie wokół dzieje i jeszcze poucza innych ze sa od ciebie głupsi, bo ty wiesz? G.... wiesz i w d...byłaś, najprostszych mechanizmów i zalezności politycznych nie ogarniasz, tu złapałaś zdanie, tam komentarz i sobie to skleiłaś w prostacka i durną wizję świata

Gość gość
Uśmiałam się z tych czarnych wampirzyc.prawie jak diabły, he he pustaki trzeba dodać, wspolczuje im bo nosiły komórki i tkanki i w dodatku ciąży, a jak usg ich wyglądały

Gość gość
17:33 na razie to zarodek. Lada moment płód. Takie katoliczki jesteście mądre i tak uwielbiacie KK. A wiecie co usłyszycie jak przyjdziecie pochować dziecko utracone w ciąży? Że mszy nie będzie. Że pokropek co najwyżej. Że to.ochrzczone nie było. A jak to będzie wczesny etap to nawet że to dziecko nie było... Tak, tak. Tak wasz kościół traktuje dzieci w brzuchu. Ważne póki żyją. Ważne w teorii. A w praktyce niestety jest inaczej...

Gość gość
Hej, ja jestem w ciąży 10 tydzien,to co to jest? No bo te krowy mówią że to nie dziecko, nie wiem w takim razie serce biło jakiejś monstrum, no nie dziecku. No kobiety 21 wieku czy ty jesteś aż tak tępa, czy udajesz. Jeśli chce sie dziecka to sperma faceta robi sie święta i każdy dzień jest taki ze człowiek sie zesra z radośći, ze mu sie dziś mitochondrium podzieliło dwa razy. I kupuje się ubranka, wymysla imionka itp.Ale jak sie chce dziecka. Jesli go nie chcesz to tak nie działa

Gość gość
Do tej z lepszą wizją świata z 17.39 Nie dziwię się że byli agresywni do tych psycholi z czarnego protestu, przecież tak jak ty to wariatki, które w imię wygody i dobrego samopoczucia zabijają ludzi

Gość gość
precz z idiotami zakazującymi aborcji, mamy ci w wuj już narodzonych chorych dzieci i się kuźwa tępe idiotki nimi zajmijcie a nie czyimś d****i. PRECZ Z GŁUPIMI KATOLAMI ZAKAZUJĄCYMI ABORCJI

Gość gość
Dla Ciebie człowiek dla innego zarodek. Dla ciebie nawet męża sperma może być święta - wisi mi to. Ale nie narzucaj swoich zacofanych poglądów innym. Nawet połowa tych "ludzi" - zarodków ginie bo się nie zagnieździ w macicy. Ty masz w ogóle pojęcie o biologii? Czy uczyła cię biologii stara panna od "nauki o życiu w rodzinie" z wiejskiej parafii?

Gość gość
Piepszysz,pochówek katolicki można zorganizować po poronieniu, mózg ci się ugotuje od fobi wobec kk i księży, a pewnie dzieciak twój ochrzczony, co ślub w kościele był, tylko życie zweryfikowalo myślenie