Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdbający

Żona myśli że jestem dobrym mężem a prawda jest taka że...

Polecane posty

Gość gość
Jak ta kochanka stałaby sie twoja zona to tez bys nie mial po jakims czasie takiego seksu. Kochanki udaja wspaniale , wiem bo sama tak robilam. Ze swoim facetem ( nie mezem) nie chcialam bo nie dbal o siebie ( zapewne jak i ty) a kochankowi wszystko robilam ;) po to by myslal ze jestem najlepsza :) to taka gra, zakochal sie w analu , porzucił zone a ja jego hehehe. To sa wasze kochanie ;) udaja tylko by pokazac ze sa lepsze od zon a wcale nie sa, to czarne anioły. Ja juz poluje na innego mezusia i to samo zrobie ;) nimfomanki tak maja

Gość gość
Co ci zona przysiegala na slubie? Dobry seks? ;) haha alez ty glupi Teraz wez kochanke do kosciola by ci przysiegla haha idioto

Gość gośćdbający
jedno co to potraficie negować że mam kochanke a jak baba siedzi jak pasożyt w domu nic nie robiąc to żadne z was nie potępi

Gość gość
17,26 ale bajka ha ha

Gość gość
ale zalosny typ z Ciebie. Najgorszy sort, bleeeee

Gość gość
17:26 Hahaha no wlasnie, takie sa kochanki

Gość gość
baby to masz w nosie, cwaniaczku!

Gość gość
To nie bajka, serio :) raz na rok, na dwa mam nowego , daje mu sie cala bez reszty a potem rzucam :) kochankowie sie nudzą .

Gość gość
a przebadalas sie chociaz?? znasz choroby weneryczne nadja sie kobieto i myj cip****e

Gość gość
Autorze, zawsze bardzo sie staram dla kochanka. Udaje najlepsza i wiem bardzo dobrze jak to robic. Wybieram panow tylko z owlosiona klatka i duzych , mam tez wymagania. Staram sie bardzo ich rozkochac w moim ciele i we mnie całej. Pisze wspaniale smsy, robie prezenty , nawet potrafie dac kase ;) to moja gra a potem koniec ;)

Gość gość
a co Ci zona obiecała i nie dotrzymała?

Gość gość
To ze mam duzo kochanków to nie znaczy ze nie uwazam na choroby :) Jestem zdrowa a kochanków zawsze prosze o wyniki badan, jesli wyników nie chce zrobic to nie ide na to :) oprocz wyników jeszcze jest prezerwatywa i rozne moje sposoby :)

Gość gośćdbający
gość dziś tak mi przykro że uraziłem ale taka prawda, każda z was musi się z tym liczyć, małżeństwo to związek partnerski razem ciągniemy ten wózek

Gość pannaophelia
Gostek Was pod włos bierze,żeby sprowokować zamęt :>

Gość gość
Autorze piszac to o sobie daje ci do zrozumienia ze twoja kochanica to taka sama dzifka jak ja :) ona tylko gra i dlatego masz z nia super seks :) pozdr Aaaaa jeszcze napisz co zona w kosciele ci przysiegala ;)

Gość gość
pannaophelia dziś Gostek Was pod włos bierze,żeby sprowokować zamęt :> Moze i tak :) ale jest co pisac

Gość gośćdbający
obiecała wspólnie ciąnąć ten wózek a na razie to siedzi nic nie robiąc nawt do pracy się nie garnie tylko jakieś dorywcze prace brała

Gość gość
fakt jest taki ze w malzenstwie sex to podstawa , facet tego nie mial i znalazl gdzie indziej ...

Gość gośćdbający
dzięki za radę lubię swoją dziwke

Gość gośćsprawiedliwa
co się burzycie głupie ,jeśli żona nie dba o męża to jasne ze może pojawić się ktoś inny,a co myślicie,ze maz zaspokoi wasza chęć na dziecko będzie potem tyrać a wy tylko sprzątanie i dziecko? nie ma tak

Gość gość
ty kochanica ja też byłam kochanką i nie grałam,zakochaliśmy się ,i bez anali ciekawe coo,jestes sztuczna i udajesz

Gość gość
w kościele slubuje się miłość,nie ma miłości przysiega złamana,a ile zon wie co to milosc,prawie zadna

Gość gość
dawno sie tak nie usmialam!

Gość gość
PROWO NA POZIOMIE NASTOLATKA.

Gość gość
Slubie sie milosc a ty tez ślubowales i co? Poszles k***o na dzifki , taka z ciebie szmata

Gość gość
Poki nie ma dzieci to niech szybko ta biedna kobieta rozwiedzie sie z tym kretynek hipokryta . Powiedz jej ze prosimy by cie rzuciła . Jej los marny przy tobie autorze

Gość gośćdbający
nigdy nie miałem kochanki i nie mam doświadczenia w tej materii i może to wyglądać na prowo ale chciałem zwrócić uwagę że zachowanie żony skłonił o mnie do takiego kroku, może kiedyś będę żałował ale narazie nie żałuje

Gość gość
Napewno bedziesz żałował, przysiegales wiernosc a to co robisz obroci sie przeciw tobie. Zobaczysz i to szybko. Zostaniesz bez zony i bez kochanki.

Gość gość
A provo sie kręci. Brawo !