Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

Bo ja uzasadnię.. x "otulona_snem dziś gość dziś jeżeli dla twoich "fachowców" nawet prawidłowa identyfikacja ofiary katastrofy to "wielka sztuka" i tak chcesz tłumaczyć nieudolność tych swoich "specjalistów" to może niech się wezmą za deptanie kapusty bo do tego się nadają a nie do badania przyczyn katastrofy lotniczej. o a to jeszcze lepsze" x x x Jak może być lepsze skoro to głupota bo 'gość" mówi o dwóch róznych rzeczach, grypach ludzi. Jedni robią sekcje zwłok a inni ustalają przyczyny crashu...

gość dziś kłamstwo pokazałem ci wyraźnie tak samo jak wyraźnie i wielokrotnie wykazano to kłamstwo pani premier. skoro do ciebie to nie dociera to trudno. x x No to zrób to jak prosiłem, zeby było jasno i wyraźnie. Bo cytujesz to co mówiła o IDENTYFIKACJACH a piszesz, że kłamała w tym o sekcjach...:D

Gość gość
Ja opowiadam o 4 probach ladowania? Chyba cos konfabulujesz. Pisze o jednej probie, w warunkach ktore na to absolutnie nie pozwalaly. A to co pisano tuz po? Tak to juz jest, wczoraj byl wypadek na s8 i tez pojawilo sie mnostwo niepotwierdzonych informacji. Czy to dowod ze ruscy zrobili zamach na osobowke?:D Nie wspominajac juz jakie bzdury wypisywaly e tamtym czasie prawicowe portale. Do zony podobno po katastrofie zadzwonil oficer BORu, bylo sciaganie elektromagnesem i "meaconing" :D:D:D

otulona_snem dziś nic nie bedee uzasadniac,nie nabierzesz ,mnie na swoje sztuczki,poza tym ide robic obiad i nie mam czasu tu wysiadywac zaoral cie ksiazkowo,mozesz sie nadymac,ale tak to wyglada facet x x To oczywista oczywistość bo musiałabyś posiadać odrobinę wiedzy i inteligencji... "Zaorał" mnie cytujac to co premier mówiła o identyfikacjach a określił że kłamała mówiac o sekcjach... Tak mnie "zaorał" bo nie widzi różnicy pomiędzy tymi dwoma rzeczami...:O

Gość gość
"Przyczyny wypadku okreslają ludzie na tym sie znający a sekcje robią lekarze patomorfolodzy." x a ruscy patomorfolodzy to nie są "znający się" na robieniu sekcji? s*******iny umysłowe usiłują nam tu wmawiać że wprawdzie sekcje przeprowadzono tak że dobry weterynarz w dobrej hodowli lepiej bada zdechłą swinię ale "przyczyny wypadku" to już zbadano rewelacyjnie mimo roz******lania wraku, machlojek z zeznaniami, radiolatarniami i innych ruskich manipulacji :D

Gość gość
"Pisze o jednej probie, w warunkach ktore na to absolutnie nie pozwalaly. " x czy 4 czy 1 to nie ma znaczenia bo nie było ani jednej. to kolejne wasze łgarstwo.

"Przyczyny wypadku okreslają ludzie na tym sie znający a sekcje robią lekarze patomorfolodzy." x a ruscy patomorfolodzy to nie są "znający się" na robieniu sekcji? x x Tego nie wiem ale wiem, ze to nie lekarze okreslają przyczyny wypadku...

gość dziś "Pisze o jednej probie, w warunkach ktore na to absolutnie nie pozwalaly. " x czy 4 czy 1 to nie ma znaczenia bo nie było ani jednej. to kolejne wasze łgarstwo. x x Nie było próby lądowania a samolot zniżał się i wypuścił podwozie dla jaj...:O

ale "przyczyny wypadku" to już zbadano rewelacyjnie mimo roz******lania wraku, machlojek z zeznaniami, radiolatarniami i innych ruskich manipulacji x x Przyczyny wypadku badała POLSKA komisja ds badań wypadków lotniczych...

Gość gość
"natomiast według raportu końcowego KBWLLP załoga nie podjęła decyzji o lądowaniu. " x ciekawe kto kłamie w takim razie. pan miller i jego komisja czy shatyn na forum kafeterii :D no to jak shatyn, przyznajesz się do kłamstwa?

otulona_snem dziś gdybys lecial kiedykolwiek samolotem,to bys wiedzial ze samolot wypuszcza podwozie na 30 min przed ladowaniem juz w trakcie znizania sie x x Szkoda, ze nie leciałaś nigdy samolotem i to by tlumaczyło głupoty które opowiadasz...:O Podwozie wypuszcza się po zrobieniu listy kontrolnej lądowania jako ostatni jej akcent.

gość dziś "natomiast według raportu końcowego KBWLLP załoga nie podjęła decyzji o lądowaniu. " x ciekawe kto kłamie w takim razie. pan miller i jego komisja czy shatyn na forum kafeterii smiech.gif no to jak shatyn, przyznajesz się do kłamstwa? x x x Nikt. Mam po prostu inne zdanie. To nie kłamstwo. Bido. I znowu ci nie wyszło...:D

Gość gość
30 min przed ladowaniem na Okeciu samolot jest nad wybrzezem. Leci na przelotowej z wysunietum podwoziem? :D

Gość gość
Nie bylo proby ladowania bo sie rozjepali przed pasem. A ponizej 100 schodzili sobie dla jaj pewnie. :D

Gość gość
kłamstwem jest stwierdzenie że próbowali lądować jeżeli nie próbowali i odwrotnie. czyli jeżeli raport komisji millera twierdzi że nie lądowali a ty twierdzisz że lądowali to albo kłamiesz albo komisja millera kłamała. nie ma innej możliwości załgana świnio. więc skoro ty nie kłamiesz to znaczy że komisja millera kłamie w tym raporcie. czyli jak jest? przyznajesz się do kłamstwa czy przyznajesz że raport komisji millera to kłamstwa?

_iftar_ dziś Bo po prostu sie na tym nie znasz. I tyle. x to dokładnie taj jak ty x x Tak? No to podaj JEDEN konkret/przykład i uzasadnić swoją ocenę...:D

gość dziś 30 min przed ladowaniem na Okeciu samolot jest nad wybrzezem. Leci na przelotowej z wysunietum podwoziem? x x Gdyby otulona potrzebowała to by napisała, że w ogóle podwozia nie zamykają. Bo krótki lot....:D

gość dziś kłamstwem jest stwierdzenie że próbowali lądować jeżeli nie próbowali i odwrotnie. x x To moja ocena zdarzeń a nie kłamstwo , matołku...

_iftar_ dziś Shatyn to już kataryna nie jest wg ciebie fajna tylko Ziemkiewicz??? x x NIGDY Kataryna nie była dla fajna podobnie jak Ziemkiewicz...

_iftar_ dziś Ale jaki przykład jest tu potrzebny??? Ani nie jesteś wykształcony w tym kierunku ani nie masz doświadczenia zawodowego ani zadnego innego. Jesteś totalny laik w dziedzinie. Twoja "wiedza" opiera się na wklejkach z netu. Salam Al-Kutz x x Przykłąd na twoje słowa o mnie. Konkretne... Że się na tym nie znam. Nie musze mieć kierunkowego wykształcenia, zeby się na czymś znać.

Gość gość
"To moja ocena zdarzeń a nie kłamstwo , matołku..." x to ty też jesteś "ekspert lotniczy" i badałeś katastrofę smoleńską że czujesz się upoważniony do "własnej oceny"? łżesz po prostu kanalio i tyle. zresztą kolejny raz.

Gość gość
To jest typowy schemat myslenia pisiora. Ma ewidentny fakt zejscia w mleku ponizej minimum 100 metrow powierdzony odczytywaniem przez zaloge, a zaprzata sobie glowe wybuchami, wybitymi oknami itp.

Gość gość
"Atak kataryny dotyczył Ziemkiewicza. Wytknęła mu hipokryzję po emisji Wiadomości, w których zaatakowano jakąś tam fundację." x o co tu chodzi, można to gdzieś zobaczyć?

gość dziś "To moja ocena zdarzeń a nie kłamstwo , matołku..." x to ty też jesteś "ekspert lotniczy" i badałeś katastrofę smoleńską że czujesz się upoważniony do "własnej oceny"? łżesz po prostu kanalio i tyle. zresztą kolejny raz. x x :D Zaczyna brakowac argumentów? Nie musze być ekspertem lotniczym i badac katastrofę, żeby mieć własne zdanie. I czuję się upowazniony do jej oceny bo potrafię uargumentowac swoje słowa i oceny. W przeciwieństwie do ciebie, bido...:D

Gość gość
Dla odurzonej dzien bez hejtu u Shatyna to dzien stracony. Ta ulomna kobieta przylazi tu dzien w dzien i obraza faceta. Co za zycie.

gość dziś To jest typowy schemat myslenia pisiora. Ma ewidentny fakt zejscia w mleku ponizej minimum 100 metrow powierdzony odczytywaniem przez zaloge, a zaprzata sobie glowe wybuchami, wybitymi oknami itp. x x Bo to jest ewidentne. A więc przechodzi nad tym jakby te fakty nie istniały i stara się znaleźć coś tam gdzie tego nie ma.:D