Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum03

Polecane posty

_iftar_ dziś Napisałam: cała twoja pożal się boże wiedza to net. Nic więcej. ZERO. x x To nieprawda. Tak nie napisałaś. I to nie prawda bo net jest tylko uzupełnieniem mojej wiedzy. Istniała ona jeszcze zanim net powstał. Po co usilujesz mnie obrażać?

Gość gość
_iftar_ dziś Napisałam: cała twoja pożal się boże wiedza to net. Nic więcej. ZERO. Hahahahhahhahahhahhahhahahahahh I to napisała kobieta ktora twierdzi z mina znawcy ze istnieja polskie smiglowce :D:D:D:D Kocham ten topic :D Napisz cos jeszcze, na czym tam sie znasz Iftar? Na pudelku na bank..

A napisałaś tak: x "_iftar_ dziś Bo po prostu sie na tym nie znasz. I tyle. x to dokładnie taj jak ty " x x Kłamczuszko...:D

gość dziś Dla odurzonej dzien bez hejtu u Shatyna to dzien stracony. Ta ulomna kobieta przylazi tu dzien w dzien i obraza faceta. Co za zycie. x x Tyle, ze mogłaby to robić mądrzej i inteligentniej a nie tak jak robi...:O

Gość gość
Kolejny spisek lewaków przeciwko dobrym patriotom :o

Gość gość
"I czuję się upowazniony do jej oceny bo potrafię uargumentowac swoje słowa i oceny. " x no widziałem te twoje "argumenty": "samolot się obniżał i miał wysunięte podwozie" od razu widac wybitnego specjalistę. a ja się głupi nie zorientowałem :D po prostu jak zwykle świnio łżesz a jak cię na łgarstwie przyłapałem (kolejny raz) to tera próbujesz się wykręcać "własnym zdaniem". no tyle że jeszcze niedawno twierdziłeś że raport komisji millera wszystko wyjaśnił. a teraz co? twierdzisz że to jakieś bzdury pisane przez ludzi którzy nawet nie rozumieją że "samolot się zniżał i miał wysunięte podwozie"? czyli że macierewicz dobrze robi że uważa ten raport za g****o warty :D

_iftar_ dziś Bo po prostu sie na tym nie znasz. I tyle. x to dokładnie taj jak ty x x To poprosze DWA przykłady na to, że się na tym nie znam wraz z uzasadnieniem twojej oceny.

no widziałem te twoje "argumenty": "samolot się obniżał i miał wysunięte podwozie" od razu widac wybitnego specjalistę. a ja się głupi nie zorientowałem x x Nic dziwnego bo się na tym nie znasz... To się nie zorientowałeś... To m.in. dowód na braki w twojej wiedzy.

po prostu jak zwykle świnio łżesz a jak cię na łgarstwie przyłapałem (kolejny raz) to tera próbujesz się wykręcać "własnym zdaniem". no tyle że jeszcze niedawno twierdziłeś że raport komisji millera wszystko wyjaśnił. a teraz co? twierdzisz że to jakieś bzdury pisane przez ludzi którzy nawet nie rozumieją że "samolot się zniżał i miał wysunięte podwozie"? x x Twoje żałosne próby obrażenie mnie nie działają. Jesteś za malutki żeby mnie obrazić. I dalej twierdzę, że raport Millera wszystko wyjaśnił. Nigdy nie twierdziłem, ze to jakieś bzdury. Kłamiesz. W przeciwieństwie do mnie bo ja nie mam zwyczaju kłamac a ty nigdy mnie na kłamstwie nie złapałeś.

Gość gość
"Nic dziwnego bo się na tym nie znasz... To się nie zorientowałeś... To m.in. dowód na braki w twojej wiedzy." x no ewidentnie. natomiast twoja wiedza "samolot się zniżał i miał wypuszczone podwozie" to jest na miarę kabaretu tey (tjaktoj się popsuł). wybitny specjalista się taki martuje. powinieneś w tej komisji millera być albo chociaż teraz w tej co to ma "kłamstwa macierewicza" obnażać :D

no ewidentnie. natomiast twoja wiedza "samolot się zniżał i miał wypuszczone podwozie" to jest na miarę kabaretu tey x x Zaraz sprawdzimy czy jest tak jak piszesz czy konfabulujesz... Uzasadnij swoją ocenę opierając się na wiedzy ogólnodostępnej, żeby każdy mógł ją sprawdzić.

Gość gość
Halo pisiorze, czy samolot zszedl ponizej minimum 100 metrow w gestej mgle? Czy zaloga schodzila ponizej minimum z pelna swiadomoscia? Czy ktorys z czlonkow zalogi odczytywal glosno wysokosc na biezaco?

otulona_snem dziś mnie tam nic nie boli,mnie to jedynie caly czas bawi x x To, że śmiejesz się jak głupi do sera, już wszystkim wiadomo. Nie wiem po co fakt ten przypominasz.

Gość gość
"Nigdy nie twierdziłem, ze to jakieś bzdury. Kłamiesz." x no jak to nie. skoro raport tej komisji i jej "wybitni specjalisci" po przebadaniu wszelkich czarnych skrzynek których nie mieli i wraku któego nie mieli i w ogóle wszelkich innych dowodów które dostali od ruskich stwierdzili że jednak "nie było próby lądowania" a ty twierdzisz że "lądowanie było" to albo kamiesz albo twierdzisz że tamci kłamią lub właśnie że się g****o znają.

Gość gość
otulona_snem dziś pieknie cie dzisiaj zaorano smiech.gif Co za kretynka :D:D:D:D

gość dziś "Nigdy nie twierdziłem, ze to jakieś bzdury. Kłamiesz." x no jak to nie. skoro raport tej komisji i jej "wybitni specjalisci" po przebadaniu wszelkich czarnych skrzynek których nie mieli i wraku któego nie mieli i w ogóle wszelkich innych dowodów które dostali od ruskich stwierdzili że jednak "nie było próby lądowania" a ty twierdzisz że "lądowanie było" to albo kamiesz albo twierdzisz że tamci kłamią lub właśnie że się g****o znają. x x x :D Po pierwsze. Skrzynki i wrak przebadano w Rosji a kopie skrzynek w Polsce. Po drugie. Komisja Millera stwierdziła, na podstawie własnych dowodów (nie otrzymanych od "ruskich", że nie było próby lądowania. Ja jednak uważam, że próba lądowania była a nie "lądowanie" jak twierdzisz i kłamiesz. To jest moje zdanie i takowe mogę posiadac.

Ale zawsze możesz napisac czym mnnie"zaorano" i gdzie. Czyli możesz podac na ten temat konkrety. Spokojnie... Wiem, ze nie podasz bo to przerasta twoje mozliwości intelektualne... Nie męcz się bo i tak z tego nic nie będzie a tylko się spocisz...:D

Gość gość
"To jest moje zdanie i takowe mogę posiadac. " x oczywiście że możesz ale z posiadania takiego zdania pewne rzeczy wynikają logicznie. a wynikają te co napisałem. że uważasz "wybitnych specjalistów" z komisji millera za kłamców lub bałwanów nie mających pojęcia o tym co robią. a co do tego że oni nie mieli dowodów na nic tylko ruskie kopie to ja od dawna wiedziałem i nie potrzebuję twojego potwierdzenia. no ale dobrze że to wprost i otwarcie powiedziałeś. bo biorąc pod uwagę jak "świetnie" były zrobione ruskie sekcje to można przypuszczać ile warte pozostałe ruskie "dowody".

gość dziś "To jest moje zdanie i takowe mogę posiadac. " x oczywiście że możesz ale z posiadania takiego zdania pewne rzeczy wynikają logicznie. a wynikają te co napisałem. że uważasz "wybitnych specjalistów" z komisji millera za kłamców lub bałwanów nie mających pojęcia o tym co robią. x x Oczywiście, ze nie. Zmyślasz jak zwykle. To, ze ktoś ma inne zdanie niż ja nie oznacza, ze wg mnie jest kłamcą czy bałwanem. Każdy ma prawo do swojego zdania. Rozumiem, że ty tego nie rozumiesz ale to już nie moja wina.

Gość gość
"Niestety dla ciebie, tylko w twoim omamie..." x ale się sierotka żałośnie broni. jak przewrócony na plecki bobasek którego łaskoczą po brzuszku. gdyby nie był taką kanalią załganą to byłby naprawdę rozkoszny. :D

a co do tego że oni nie mieli dowodów na nic tylko ruskie kopie to ja od dawna wiedziałem i nie potrzebuję twojego potwierdzenia. no ale dobrze że to wprost i otwarcie powiedziałeś. bo biorąc pod uwagę jak "świetnie" były zrobione ruskie sekcje to można przypuszczać ile warte pozostałe ruskie "dowody". x x Oni nie mieli "ruskich" dowodów. Mieli swoje. Kopie skrzynek zrobili polscy specjaliści i próbki pobrali polscy specjaliści. Badania też przeprowadzili polscy specjaliści. I wypadku prokuratury było tak samo.

gość dziś "Niestety dla ciebie, tylko w twoim omamie..." x ale się sierotka żałośnie broni. jak przewrócony na plecki bobasek którego łaskoczą po brzuszku. gdyby nie był taką kanalią załganą to byłby naprawdę rozkoszny. x x Nie bronię się tylko tłumacze tym którzy nie wiedzą lub którzy wiedza ale nie potrafią swojej wiedzy uargumentowac np poprzez podanie konkretów, faktów itp...

otulona_snem dziś Shatyn zostales koncertowo zmiazdzony x x Szkoda tylko, że nie wiesz gdzie i w jaki sposób. Ale pocieszaj się, pocieszaj...:D

Gość gość
Odurzona, jakim cudem Shatyn zostal zaorany? Twoimi komentarzami? Czy tego kolesia, co nawet nie potrafi odpowiedziec czy samolot zszedl ponizej 100m w gestej mgle? A moze specjalistka od helikopterow go zaorala tekstem o braku wiedzy? :D Idz ugotuj mirkowi zupe lepiej owieczko.

Nie pytaj się jej, bo u niej jest spory klopot z odpowiedziami... Taka przypadłość... Spowodowana brakami w wiedzy i intelekcie...