Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam z żonatym szefem, co mam robić??

Polecane posty

Gość gość
Zacznijmy od tego, że kierownik nie szukałby sobie akurat w pracy kobiety do przygody. Ale nawet jeżeli to znaczyloby, że jest bardzo umocowany i niczego sie nie boi albo że sie zakochal i stracil rozum. Ale nawet gdyby to na pewno nie wydzwanialby po tysiac razy , zeby narobic sobie problemow. A jesli nawet by to zrobil pod wplywem zacmienia umysłu to zerwalby natychmiast kontakt, po tym gdy by sie zorientowal, ze ty chcesz czegos wiecej. ale jesli nawet hipotetycznie zdarzylaby sie taka sytuacja, ze nie przyznal sie, ze ma zone i zakochal sie w tobie masakrycznie oraz nie boi sie, że w pracy sie dowiedza czy zona sie dowie to znaczyloby ze cie naprawde kocha. Bo nikt przy zdrowych zmyslach nie ryzykuje az tak. brzmi to nieprawdopodobnie. I to nie ma prawa sie wydarzyc.

Gość gość
Nie wierze w to, ale hipotetycznie gdyby taka sytuacja miala miejsce to znaczyloby, ze on cie po prostu kocha.

Gość gość
A wiesz, gdzie on mieszka? Numer mógł podać nawet swoj, a pozniej nie odbierać. Albo do koleżanki. Skoro jego małżeństwo jest fikcja to dlaczego sie nie rozwiedzie? Pytałas czy ma dzieci?

Gość gość
Skąd wiesz że on nie sypia z pozostałymi pracownicami?

Gość gość
Nikt kto mysli racjonalnie, ciężko na cos pracował i zdobył stanowisko oraz liczy na wyższy level nie robi w pracy takiej trzody, więc nie chce mi się w to wierzyć. Ale gdyby rzeczywiście wydarzyła się taka sytuacja, oznaczałoby, że kompletnie nie mysli co robi, czyli rządzi nim jakieś zwariowane uczucie. Jakieś totalne nieodparte pożadanie pomieszane z szaleństwem, czyli pierwsza faza miłości.

Gość gość
Z żoną rozwodzili się już 2 razy, ale były naciski ze strony jego ojca, żeby tego nie robił. Od roku nie mieszka z żoną, a we mnie podobno zakochał się jak tylko zobaczył moje zdjęcie. Zaprosił mnie na rozmowę kwalifikacyjną gdzie miałam go 'jeszcze bardziej oczarować'. Jutro chyba zadzwonię do jego żony i się z nią umówię, bo nie chcę drugi raz się sparzyć. Dla mnie ta sytuacja wciąż nie jest klarowna.

Gość gość
To powodzenia, może spotkalas miłość no i fajna prace :)

Gość gość
Zdarzaja sie takie sytuacje, ze od 15 lat maz spi na sofie, zona na poddaszu i niestety malzenstwo jest ukladem na papierze. To fakt. Samo zycie.

Gość gość
20:30 Już odpowiadałam na to pytanie... W firmie pracuje tylko kilka kobiet i są to kobiety dojrzałe, mężatki, nie w jego typie. Tu na pewno nie ma drugiej kochanki, a jak jest poza pracą to nie dam sobie ręki uciąć.

gość dziś Nikt kto mysli racjonalnie, ciężko na cos pracował i zdobył stanowisko oraz liczy na wyższy level nie robi w pracy takiej trzody, więc nie chce mi się w to wierzyć. Ale gdyby rzeczywiście wydarzyła się taka sytuacja, oznaczałoby, że kompletnie nie mysli co robi, czyli rządzi nim jakieś zwariowane uczucie. Jakieś totalne nieodparte pożadanie pomieszane z szaleństwem, czyli pierwsza faza miłości. " Cop za bzdura:P.Są różne gnoje z poczuciem bezkarności co gorsze rzeczywistej:P. Jedno jest pewne-był nieprzyzwoity.2 prawie pewne-on do Ciebie nie pasuje:P.Ze statystyki wynika ze np. do mnie pasuje 1 na 8000 gdzieś-u Ciebie podobnie chyba :O.Ze mną możesz przynajmniej bez problemu sprawdzić:classic_cool:.Co do niego-musiałbym wiedzieć dokładnie kiedy się urodziliście:O.Ale ja tam nie wierzę w to żeby był przyzwoity:P. gość dziś Zdarzaja sie takie sytuacje, ze od 15 lat maz spi na sofie, zona na poddaszu i niestety malzenstwo jest ukladem na papierze. To fakt. Samo zycie. " To nie ze mną:classic_cool:.Wiem jak sprawdzić kto do kogo pasuje i zawsze się sprawdza:D.

Gość gość
20:37 Dziękuję Ci, wszystko jest możliwe ale teraz będę ostrożniejsza w kontaktach z nim.

Gość gość
A maja dzieci? Poza tym co znaczy naciski ze strony ojca? Troche to naciągane...

Gość gość
Brawo zaczęła karierę w firmie od seksu z szefem. Pierwszego dnia. Właściwie nawet nie pierwszego, bo obowiązków jeszcze nie podjęła.Brawo młode POLKI, nadajecie się jedynie do wyra, amoralne, rozwiązłe sucze. Zakładanie z wami rodziny to pomysł równie dobry co usiąść gołą pupą na drucie kolczastym.

Gość gość
Zawiodl mnie bardzo, nadwyrężył moje zaufanie, w jakis sposób skrzywdził dlatego jutro będę chciała się spotkać z jego żoną jeszcze przed spotkaniem z nim. W poniedziałek chcę spokojnie pójść do pracy, ale na pewno będzie trochę niezręcznie.

Gość gość
20:45 Nie mają dzieci na 100%.

Gość gość
To fajny misio z niego w takim razie :) Nie dość, że wpadłas mu w oko od pierwszego wejrzenia, dał Ci coś fajnego tzn prace, uratował od bezrobocia to jeszcze możesz go do woli konsumować no i jest to spelnienie jednej z fantazji wielu kobiet o romansie z szefem :D:D To fajnie. Możesz porozmawiać. Ale z sytuacji tej wynika jasno, że coś czuje do ciebie, ponieważ nie ryzykowałby skandalu, gdyby chodziło o zwykle zaliczenie, nie sadzisz?

Gość gość
Nacisk ze strony ojca, bo uważał że skoro nie potrafi zatroszczyć się o żonę to odpowiedzialności za firmę też nie udźwignie. Chciałabym mu wierzyc ale to nie takie łatwe.

Gość gość
20:52 Teraz musi od nowa zdobyć moje zaufanie. Dopóki nie rozwiedzie się z żoną to z mojej strony nie ma na co liczyc. Chcę znać jej wersję, więc na pewno jutro się z nią spotkam. Jeśli on mowi prawdę to będę pozytywnie zaskoczona.

Gość gość
On ma nie jedna taka chetna . Najpierw mowil.ze nie nosi obraczki bo mu palce puchna.teraz nagle jego malzenstwo to fikcja ? Glupoty opowiadasz.wymysl cos lepszego

gość dziś 20:52 Teraz musi od nowa zdobyć moje zaufanie. Dopóki nie rozwiedzie się z żoną to z mojej strony nie ma na co liczyc. Chcę znać jej wersję, więc na pewno jutro się z nią spotkam. Jeśli on mowi prawdę to będę pozytywnie zaskoczona. " Ja coś napisałem a to lekceważysz:P.Jest wysoce prawdopodobne ze do siebie nie pasujecie a pozory mylą:P.I nawet jeżeli nie kłamał:P.Coś nagadał i już rozważasz czy do nie go wrócić bez żadnej konsultacji z fachowcami np. ze mną:O.Żałosne:O.

Gość gość
Po co tobie kontakt z żona... Idiotyzm. Zerwać stosunki z nim, udawać ze nic sie nie stało i pracować. Tyle.

Gość gość
20:59 A myślisz że ja zapomniałam o tych slowach? Wszystko pamietam co mi mówił, pisał, dlatego chcę porozmawiać z jego żoną. Jeśli ona o wszystkim wie to rozmowa będzie o wiele łatwiejsza.

Gość gość
Czarny księżyc A czy ja do niego wróciłam lub wyraziłam taką chęć? Nie jestem jeszcze niczego pewna. Nawet jesli teraz mowi prawdę to na moje zaufanie będzie sobie musiał zapracować i tu nie chodzi o związek, ale o kontakty biznesowe chociaż myślę, że nie działałby na szkodę firmy.

Gość gość
21:03 Chcę jedynie sprawdzić czy jest ze mną szczery, jedno spotkanie rozwieje moje watpliwości.

Gość gość
Ja by z zona nie rozmawiala. I co jej powiesz ? Ze wlazlas mu do lozka bo nie nosil obraczki ?czy moze spodobalo ci sie zaproszenie do hotelu ?

Gość gość
Czarny księżyc Zastanów się dlaczego cię ignoruję. Najpierw pisałeś o małzeństwie ze mną, później radziłeś podrzucić niedozwolone substancje mojemu szefowi, w międzyczasie wypisujesz coś o horoskopach. Mam cię traktować poważnie?