Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina888

KAMERY SPORTOWE

Polecane posty

Gość mediafan77
X10 Lamax w porównaniu do X8 ma m.in. mocowanie bezpośrednio do kamery różnych akcesoriów, 4K w 30 klatkach, 1080pw 120 klatkach (a X8 W 60 co też wystarczy). Obie mają bardzo dużo akcesoriów w kompletach.

Gość walentyna88
ja mam takie całkiem fajna z teletorium, daje radę a nie zapłaciłam za nią dużo

Gość Izad
Cześć, mam do wyboru Xiaomi, SJCam, Lamax lub coś podobnego ,ale do ok.700-800zł, co byście wybrali?

Gość gość
ja bym brał tego lamaxa x10 bo kamera jest aż dziwne że tak tania, spokojnie wygrywa z gopro5 pod względem jakości nagrywania - nocą to już zupełne KO i gopro leży. Imo x10 zdrożeje mocno bo firma nie jest aż tak popularna więc nie trzeba płacić podatku od marki...

Gość MarianMarian
Ja posiadam kamerę firmy EKEN model H8 pro. Filmy w full hd jak i 4k wyglądają bardzo ładnie a do tego bardzo dużo akcesoriów w cenie. Łatwo się z nią było mi zapoznać gdyż posiada polskie menu.

Gość Rod Steward
Izad,bierz albo coś z Lamaxa (X10 najlepsza), albo coś z SJCam (seria7)

Gość AFAX
Polecam kamerki Lamax, szczególnie X10, naprawdę dopracowana w każdym calu, jakość 4K/30 klatek i 1080P/120/60 klatek, dużo dodatków gratis

Gość zuzannaY
@walentyna też mam tą kamerkę :D

Gość Cristobal1
Moim zdaniem warto zainwestować w coś porządnego, jdnocześnie relatywnie taniego , SJC, Lamax- te warto wziąść

Gość rapa
No właśnie, to jest to

Gość Olafos
Lamax a szczególnie X10 to najlepszy zakup, jakość obrazu miodzio

Gość armiin
no właśnie, chyba warto ;)

Gość garmihn
Lamaxy mają dobre opinie, solidne

Gość Amadeeo
Zobaczcie sobie AEE Titan, za ok.1200 zł jakość 4K

Gość ama666
Zobaczcie sobie AEE Titan, za ok.1200 zł jakość 4K

Gość larcia22
Ja sobie ostatnio kupiłam kamerke sportową marki Forever na stronie https://frago.pl i jestem bardzo zadowolona z tym, że zastanawiam się teraz czym różni się np. od kamery Xiaomi? Pytam, bo jeżeli mogłam zrobić lepszy zakup to będę wściekła...

Gość Junken
Forever ma produkty z dość dobrej półki, taka solidna jakość za dobrą cenę bym powiedział, więc nie powinnaś żałować zakupu tej kamery. Nie jest to jakiś tani chiński badziew. Sklep Frago.pl ma dobre ceny, nie raz coś od nich zamawiam, a ile dałas za kamerę?

Gość darik60P
Ja z Frago.pl taką kamerkę o której piszecie kupiłem pół roku temu przy okazji zakupienia Crossa bo chcialem nagrywac moje wycieczki i moge tylko powiedziec ze kamera Forever jest warta swojej ceny. Wcale nie gorsza od Go Pro ;)

Gość creston
Frago, Frago i Frago.... ten sklep serio jest aż taki dobry? Rozumiem, że może mieć dobrą kamerę w dobrej cenie, ale to nie jedyny sklep. Sprawdzilem oferte, maja fajne produkty i ceny ale patrzmy szerzej :)

Gość lukes
Ja juz patrzyłem np na allegro i sam badziew :/ akurat frago jest spoko sklepem, niektórych rzeczy to taniej niż tam to nigdzie nie kupisz a kemere sportową też tam kupiłem tanio, taką ze średniej pólki.

Gość tyda
Są tu jacyś panowie co się znają? Co lepiej kupić? Aee titana czy tą x10? Widzę że i tutaj i w necie polecane są?

Gość gość
Ja często wyjeżdzam i uprawiam sporo sportów i właśnie dlatego chciałem jakąś porządną kamerkę ale za którą nie zapłacę fortuny. I kupiłem taki sprzęcik - XBLITZ MOVE 4K - świetna kamerka w dobrej cenie

Gość Florian44
Ja jeszcze nie tak dawno bo przed świętami szukałam dobrej kamery sportowej na prezent dla narzeczonego i ostatecznie najbardziej zaciekawiła mnie oferta sklepu internetowego https://www.aze.com.pl/ mają duży wybór modeli w cenach na każdą kieszeń oraz stawiają na najwyższą jakość wykonania i użytych podzespołów. Wybrałam u nich model Git2P WiFi Standard