Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mówicie że teściowe odgrywają się na synowych. a na synach nie? to jedno.

Polecane posty

Gość gość

przecież jak taka baba się odgrywa na synowej to oberwie też jej syn, np. odmówi przyjścia na święta taka kobieta i co, mysli ze synowej zrobi na złość, a syn ją nie obchodzi że cierpi> albo wnuczeta?

Gość gość
Casami taka babcia moze miec dosc, nie chce sie na nikim odgrywac tylko miec swiety spokoj. Jezeli czuje sie zle u synowej I syna to dla swojego zdrowia psychicznego ogranicza kontakt. Naprawde tak ciezko to zrozumiec? Przeciez synowe I wlasne dzieci czesto ograniczaja kontakt z rodzicami czy tesciami. A jak rodzice czy tesciowie tak robia to szok i niedowierzanie, bo matka ma zawsze stawiac dzieci na pierwszym miejscu? Moze ta matka czy tesciowa ma dosc? Pisza to jako matka 2 malych dzieci, mam syna I corke. Gdyby syn w przyszlosci zwiazal sie z kobieta podobna do niektorych tu piszacych pan to tez ograniczylabym spotkania. Nigdy nie bede chlopcem do bicia a niestety tesciowe sa obwiniane o wszystko. Chce kontaktu zle, nie interesuje sie zle, opiekuje sie dzieckiem nie tak, nie opiekuje sie to wyrodna babcia. Moja tesciowa nie jest idealna ale kocha one dzieci i staramy sie dogadac. Jakbym chciala znalezc powody to daloby sie i moglabym ja znienawidzic , zawsze sie cos znajdzie, prawdziwe albo wymyslone przewinienia. Smutne to.

Gość gość
wczoraj Cała prawda w jednej pigułce.Pojechałaś równo i jest cisza,bo co mają do powiedzenia? nic !

Gość gość
Nie prawda moja tesciowa jest tak obrzydliwym czlowiekiem ze nikt nie sadzil tak o niej do nie dawna . Chumor ma zawsze zalezny od tego jaka noga wstaje. Smieje sie do mnie a tak mi d**e rabie do innej osoby i niestety o wszystkim wiem. I te nakazywanie swich racji. To zrobcie tak a tamto inaczej. Jakby byla najmadrzejsza na swiecie a sama ma wogole inaczej . Najgorsze jest to ze moja wlasna zona robi to samo, siedza we dwie i naprawde tak miche mi obrabiaja ze czacha dymi. Ale ja siedze cicho bo planuje rozwod. Polecam zalozenie podsluchu ttesciowej i wiesz wszystko , wtedy dowiesz sie jaka naprawde z niej suka. Pozdrawiam wszystkie tesciowe.

Gość gość
dziś Matołku:) radzić potrafisz ale z ortografią jestes na bakier "CHUMOR" ale jaja :):):)