Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka przechodzi samego siebie. Nie slucha sie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio corka przechodzi sama siebie. Nie slucha się, robi na przekor, pyskuje, robi grymasy. Dzisiaj za naganne zachowanie zabroniłam jej wyjść na podwórko a gdy bylam pranie rozwieszać uslyszalam ze sama sobie wyszla i na moje wolanie, wrzaski tylko gazu w nogi dala i napisala smsa po krótkim czasie ,ze będzie o 13 ,bo jest na dolinach . W szkole na zebraniu uslyszalam ,ze jest nie o tyle pyskata ,ale knąbrna, arogancka i cyniczna. W domu to samo plus burczy nieustannie pod nosem . Ma kary kary i jeszcze raz kary, efekt znikomy lub zerowy. Pedagog i psych. szkolny stwierdził ,ze jest to normalne przesympatyczne (?????serio) dziecko bez zadnych zaburzen , ale proba sil i chec postawienia na swoim jest silniejsza od niej. Polecil konsekwencje , z jaką nie mam problemów ale to raczel mało pomocna rada Jak przyjdzie do domu to armagedom ma murowany, szlaban na wyjście otrzyma i to wie a mimo tego brak posluszenstwa jest silniejsze od niej. Co robic? Dziecko bite nie było i nie jest ( chyba to i bląd), uwlaczane ani ponizane NIGDY a tu takie akcje . Ja czasami mam ochote rozszarpać

Gość gość
ile ma lat?

Gość gość
10 lat. Zaznacze ,ze z dzieciakami ze szkoły nie ma problemów większych, zlewa ich przeważnie i nie wdaje się pierwsza sama z siebie w konflikty

Gość gość
wlasnie przyszla do domu , ide na poważną rozmowe. Pozniej tutaj zawitam