Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są takie utwory, które wywołują w Was nieokreśloną tęskonotę,

Polecane posty

Gość gość

nostalgię za czymś nieokreślonym, dreszcz? Jakie to utwory>

Gość gość
Saturn-Sleeping at last; tekst zaczyna się po drugiej minucie ale cały utwór jest nieziemski. Strasznie strasznie smutny :( A słowa...cudo!

Gość kolekcjoner_kosci
to mi sie kojarzy z beztroskimi feriami zimowymi 2003 albo 2004 r? https://youtu.be/BpN3i8w21gE no moze nie tak beztroskimi bo startowałam w 5 olimpiadach przedmiotowych-kazdy nauczyciel ode mnie tego wymagał z jego przedmiotu - i troche rwałam włosy z głowy jak mam pogodzić czytanie Historii Piastów z setka numeów czasopisma chyba Cogito? gdzie mialam ryc motywy literackie poezje itd. no i mialam 5 dni migreny bo mi baba kazała w szkole segregator dekorowac suchymi kwiatami przyklejajac wszystko klejem do styropianu przy zamknietym oknie.. okropnie glowa mnie bolala przez kilka nastepnych dni

Gość gość
Jeśli chodzi o tęsknotę to hadaway - what is love? Na każdej 18stce po stokroć wałkowany! :) Oj, stare czasy.

Gość gość
Mam chyba z tysiąc takich utworów z najróżniejszych gatunków ale po co mam je tu dawać skoro inni mają zazwyczaj zupełnie inny gust. Wg mnie strata czasu, ale fakt za czymś zawsze tęsknie chyba za wszystkim co nie jest codziennym życiem. Za czymś pięknym. Coś najbliżej określając jakby za filmem, ale coś jeszcze lepszego, za innym wymiarem rzeczywistości

Gość gość
dziś Nick Cave w duecie z PJ Harvey to świetna propozycja...szkoda że z ich miłości zostały jedynie wióry...

Gość gość
1. "Simply the best" Tiny Turner 2. "Kochać" Piotr Szczepanik + "Kormorany" tego autora 3. "Uciekaj moje serce" S. Krajewski, "Wielka miłość" 4. "Dancing queen" Abba 5. "Purple Rain" Prince 6. "When a man loves a woman" 7. "Sleeping Sun" Nightwish

Gość gość
Sealed with a kiss

Gość gość
Agnieszka Chrzanowska- Bez udziału gwiazd (live)__.mp3

Gość gość
"My Immortal "

Gość gość
Zajrzałam, bo myślałam, że znajdę tu jakieś rewelacyjne utwory...A tu prawie sam chłam :-S

Gość gość
Tak, Frankie Goes To Hollywood - Power of Love

Gość gość
'Nasze Przebudzenie' zespołu Buzu Squad - zawsze mam łzy w oczach jak tego słucham no i nieśmiertelna 'Gyöngyhajú Lány' Omegi.

Gość gość
liberian girl (MJ) christmas - wham

Gość gość
liberian girl - MJ, christmas - wham

Gość gość
varius manx pocaluj noc

Gość gość
Wet wet wet.Love is all around.Czasami mnie dopada.Kojarzy mi się z bestroską,młodością,zakochaniem.Niby miło,ale wyć mi się chce,jak sobie pomyśle....tak mi żal tamtych lat.

Gość gość
17:46 Do S. Zadufana w sobie dziewucho , ile ludzi tyle gustów . O gustach sie nie dyskutuje .