Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile sie czeka na wozek?

Polecane posty

Gość gość

Ogladalismy wozki w sklepach, ale nic nam nie wpadlo w oko. prawie wszystkie modele z firm, ktore rozwazalismy byly szare. czy to prawda, ze jesli chcemy zamowic dany model w konkretnym kolorze, to trzeba czekac nawet 2 miesiace?

Gość gość
ja czekalam tydzien

Gość gość
same szare? ja kupiłam w sklepie czerwony

Gość gość
Ja mam Anexa Sporta. Czekałam na niego 7 tygodni ale było warto. Nieprawda ,że wózki są szare. Ja mam ładny kolor różowy dla dziewczynki a w Anexie kolorów jest sporo

Gość gość
Na dobry wózek i popiularny nawet parę tygodni. Wybraliśmy z mężem Anexa i czekaliśmy prawie 8 tygodni. Ale wózek jest solidny i bardzo ładny. Nie znaleźliśmy nic fajniejszego i jesteśmy bardzo z wózka zadowoleni:)

Gość gość
Niestetu na fajny wózek ktory ma wzięcie się czeka. Wybrałam jak koleżanki wyżej Anex Sport. Nam się udało kupić od ręki bo akurat był taki kolor w sklepie ale klientka ktora również wybrała Anex a akurat nie bylo kolory to podsłuchałam ze czas realizacji do 8 tyg. Ale popieram że warto czekać :-)

Gość gość
Na dobry i popularny wózek niestety troszkę się czeka. Ja na Anexa czekałam 7 tygodni ale było warto

Gość gość
Na dobry wózek poczekasz nawet 7-8 tygodni ponieważ sporo się ich sprzedaje. Polecam ci solidnego i sprawdzonego Anexa Sport

Gość gość
Ja zamówiłam wczoraj nową kolorystykę Anexa Sporta, poczeka na niego do maja ale warto , ponieważ kolory piękne a wózek bardzo dobry ( mój brat ma ponad pół roku). Na dobry i popularny wózek trzeba trochę poczekać ale warto.

Gość gość
Kto by czekal az 7 tyg,wy tak powaznie?Tyle roznych sklepow itd,a za jakims Analem jeszcze czekac.Przesada :#