Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

im więcej się chwalisz na fejsbuku tym bardziej cos ukrywasz, smutną prawdę

Polecane posty

Gość gość

Taka jest prawda. Znacie ludzi bez przerwy postujacych cudne zdjecia z ich jakze wspanialego zywota? zawsze jak to widze to sobie mysle "o, ta to musi byc nieszczesliwa (lub ten) bo za wszelka cene chce wszystkim pokazac jaka to ona happy, jaki ma zywot cudny".

Gość gość
Ojjj znam. Na fb cud miod, a w realu..

Gość gość
znam. czesto ci ludzie chca udowodnic, ze sa lepsi od innych

Gość gość
najbardziej mnie rozwala laska ktora wrzuca po 50 zdjec jak sie dziecko urodzilo, jak slub wziela, jak sie obronila na studiach (tez mi osiagniecie, byle debil ma teraz mgr, ja mam dwa razy mgr a sie nie pochwalilam bo to WIOCHA) . Wydaje mi sie ze leczy kompleksy w ktorych tkwi po uszy, to tzw. dziecko z nieprawego loza, mamusia nogi rozlozyla zonatemu liczac ze rzuci dla niej zone, ale tak sie nie stalo. dziewczyna cale zycie zakompleksiona bo ojca miala ktory mial ja w d..pie, teraz calej wsi chce pokazac jaka to u niej HAMERYKA. chociaz tyle ze faceta dorwala z pieniedzmi (dla niej jedyny ratunek bo tępa jak zloto) i glupiego jasia ktory na wszystko jej potakuje, ciepla klucha bez swojego zdania, taka meska memeja, c***a. Dla mnie facet to ma byc facet, moj maz to dla mnie skarb, nie jest tez biedakiem ale jakos nie chwale sie nim co dwa dni na fb. nigdy nie wrzucam osobistych zdjec typu rocznica, slub. JAKA ZENADA

Gość gość
zaraz jakas postujaca z predkoscia wyplywajacej sraczki kobieta mio napisze ze jak nie chcę to po co oglądam. Otoz nie oglądam, wyswietla sie na glownej, a ja fb mam do kontaktow z przyjaciolkami bo wole to niz sms czy mail

Gość gość
jeszcz bardziej mnie rozbrajaja wpisy ile to czy tamto kosztowalo:D

Gość gość
13:40 wyzej kobieto, nie masz pisowni jak magister,a tym bardziej "podwójny", nie ma podwójnych mgr, sa fakultety :/ piszesz jak uczennica gimnazjum. Oj to widac

Gość gość
13:40 wyzej kobieto, nie masz pisowni jak magister,a tym bardziej "podwójny", nie ma podwójnych mgr, sa fakultety :/ piszesz jak uczennica gimnazjum. Oj to widac x mam znajomego, ktory jest inzynierem. ma swietna prace, ale bledy jezykowe robi. nigdy nie znosil jezykow. Wolal matme i fizke.

Gość gość
Autorko,niekoniecznie to jest tak jak ppiszesz. Część osób jest po prostu totalnymi ekshibicjonistami i uwielbia żyć tak, zebyludzie widzieli.

Gość gość
O i tutaj jest już PANI DUŻA LITERA, to kafeteryjna idiotka, produkuje się na wielu wątkach, taki przegryw na kafe.Pisze zawsze przynajmniej jeden wyraz z dużej litery, niby to jest ważna i kwitnie tutaj zawsze jak pies przy budzie. To jej kolejne prowo, to chora psychicznie osoba.

Gość gość
13:50 nie wiem o czym mowisz, ale prawda jednak zabolala, ekshibicjonistyczna przegrana kompleksiaro z facebook. gdzie widzisz idiotko w moim poscie cokolwiek z duzej litery?> to ty masz zwidy i to ty musisz sie stety niestety leczyc ofermo

Gość gość
Nie jesteśmy zalogowani na Facebuku, lepiej ten czas poświęcić dzieciom.

Gość gość
Jestem mamą 2 córek [13 i 9 lat]. Mieszkamy w Niemczech od 19 lat, wielu znajomych w Polsce mamy, ale na Facebuku nigdy nie przedstawiam ani siebie, ani naszych dzieci. Wstyd byłoby mi się chwalić jakie to moje dzieci są super.

Gość gość
1.Kazdy sadzi wg siebie. 2.Jak macie durnych znajomych to wasz wybór. 3. Trzeba miec hopla, zeby analizowac co kto i przez co chcial powiedzic na f-b. 4. Po cholere wam f-b , jesli to dla was takie nerwy?

Gość gość
Tez nie rozumiem jak fb wkurza po co masz konto? Fb jest portalem społecznościowym jakim jest, wiec wiadomo ze beda fotki i inne p*****lki.przeciez po to on jest i ma takie funkcje jakie ma. Argument ze komunikujesz sie z przyjaciółmi na fb i dlatego masz dla mnie do bani możesz przeciez komunikować sie na gg.to tak jakbyś miała instagram i narzekała. Nie podoba sie to nie korzystaj