Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyznajcie się kto z was wyprawia święta a nie chodzi do kościoła?

Polecane posty

Gość gość
Tzn. kto jest kretynką wg. Ciebie? x chodzi mi o osoby, które mysla ze słowa z Biblii które obecnie czytamy to jedyna, nieprzeinaczona prawda, i ze znamy je w idealnie tej samej formie, jak ja pisano pare tys lat temu...

Gość gość
gość dziś jesteś ograniczona totalnie ale Twoja sprawa. To Ty nie masz argumentów cytujesz jakieś BZDETY pisane przez ....uj wie kogo parę tysięcy lat temu i jeszcze wiele razy zmienione, powycinane i przemontowane. Zaczynasz histerycznie szczebiotać i nabijać się ze słów prawdy pisząc o tym, że ludzie biblię dla mnie zmienili. Czy ci się to podoba czy nie biblia jest jedną wielką bzdurą! ciekawą bajką niczym więcej, a wy należycie to tej bzdurnej sekty i tyle. Cytuj sobie i udowadniaj ale dla normalnego człowieka to taka sama bujda jak Harry Potter- tez ci go mogę zacytować i co? Przyjmij do wiadomości porąbana fanatyczko i sekciaro, że nie jesteś w stanie wiedzieć tego co sam Jezus myślał na dany temat.

Gość gość
Nawet w Japonii obchodzą "Boże Narodzenie", także możecie wypchać się swoim jadem.