Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam się gdzie podziać z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
otruj brata i po klopocie

Gość gość
Jakim niby cudem masz tysiac skoro sama napisalas ze tysiac masz alimentow, 500plus itp.?

Gość gość
Ile w was jadu. Ma.sa kra. Czytam i nie wierze. Nie chcesz pomagac nie pomagaj nawet rada, ale nie pluj jadem.

Gość gość
studiów nie skończyłam z powodów osobistych, nie zależnych ode mnie. a zabiegi miałyśmy przeważnie o 14 plus dojazd i powrót. czasem były przekladane na przedpołudnie zależało wszystko od bazy zabiegowej.

Gość gość
mało tego autorko chyba nie masz aż tak chorego dziecka skoro nawet nie ma orzeczenia o niepełnosprawności kolejna wymówka by się nie wyprowadzić/iść do pracy/zmienić swoje życie i dziecka

Gość gość
No to masz problem, bylo sie uczyc a nie rozkladac nogi, narobiłas piwa to se je teraz chlaj

Gość gość
wszystkie pieniądze jakie mam przeznaczam na potrzeby mojej córki, na życie, na opał, na dojazdy do przedszkola. kompletnie niezaradna na zasilkach zrobiła sobie sama!! prawko jeżdżąc 30 km do pracy rowerem z zamarzajacymi włosami od mrozu, wracała komletna lajza niezaradna życiowo na piechotę w śniegu po kostki po ciemku po 22 a rano na 6 spowrotem, sama kupiła samochód bo miała tyle samozaparcia że jeździła tym rowerem póki prawka nie wyrobila taka niezaradna życiowo, wyremontowala dom po części, pomagała a właściwie utrzymywała rodziców. kompletny no life

Gość gość
Ta teraz to wszystkie takie biedne, z dziećmi, pouciekały od tych okropnych mężów i rzycie jest takie cienszkie :o

Gość gość
Co ma wspólnego to że wracałaś z buta do domu z tym że jesteś nieudacznikiem bez pracy na zasiłkach?

Gość gość
być może wczoraj w nerwach pomyliłam się pisząc o tym. mam tysiąc łącznie z alimentami. czasem nieco ponad z tym co dostanę z mopsu.

Gość gość
Widac autorka jest jednak szczesliwa ze swoim zyciem, niech robi co chce, zreszta zyje w jakims odrealnionym swiecie, nie wie ile kosztuje zycie, ciagle sie zarzeka, ze nie wystarczy jej na zycie , gdy sie wyprowadzi itp, ma zaburzenia w odbiorze swiata. Rob co chcesz autork, obys tylko nie zakladala za pare dni tematu co masz robic, bo brat zrobil cos zlego, nie wiem czego oczekiwalas po tym temacie. Jestes jak kobieta, ktora jest w zwiazku z beznajdziejnym facetem, kazdy wokol radzi, by go zostawila, ona pisze "wiem, tak macie racje musze,odejsc" przy jednoczesnym tlumaczeniu typa i z nadzieja, ze znajdzie sie jedna osoba, ktora powie, zeby dala mu szanse i pomogla w cudownej przemianie:O

Gość gość
tysiąc ma pewnie 500 plus z alimentami... swoja droga, jak w końcu podejmie prace, to prawie na pewno, nawet jakby mało zarabiała, 500 plus jej zabiorą, bo alimenty się licza do dochodu.. wy chyba z księżyca spadłyscie, jak piszecie, ze ja stać na wynajem... nie aiwdomo tez gdzie ona mieszka. Ja wynajmowałam długo mieszkanie, i tez dzwoniła kiedyś jakas samotna matka i to bez pracy, czy jej nie wynajmę, bo nikt kompletnie nie chciał jej wynająć. wiec nie wiem czy to takie proste z tym wynajmem

Gość gość
ej chyba przesadziłaś !!! 30 km rowerem ???? to kiedy ty pracowałaś jeśłi taki przejazd musiał ci zając co najmniej kilka godzin .

Gość gość
no własnie tak zachowuje się ofiara przemocy domowej poza tym ja się nie dziwie ze to biedne dziecko tak choruje żyjąc w takiej atmosferze nie zrównoważona matka grożący wujek plus atmosfera przemocy i zagrożenia dlatego choruje stres nie zawsze jest świadomy czasami wystarczy sama atmosfera

Gość gość
codziennie woze córkę do przedszkola poza miejsce zamieszkania w swoim zawodzie nie znajdę pracy w tych godzinach. córka nie jest na tyle chora wg urzedasow żeby tutaj w tym kraju państwo mi pomogło to jest mało odkryta choroba z zewnętrznymi objawami, traktowana przez lekarzy po macoszemu na to nie ma leku czy was taka wiadomość podniosła by na duchu?

Gość gość
Widac autorka jest jednak szczesliwa ze swoim zyciem, niech robi co chce, zreszta zyje w jakims odrealnionym swiecie, nie wie ile kosztuje zycie, x sory, ale czy cie pogięło? wy tu piszecie, ze na dziecko nie starcza 1000 zl na mc, ze rodziny co maja 3 tys nie powinny mieć nawet 1 dziecka, a ja stać? Wylicz na jakiej zasadzie

Gość gość
Mogła skończyć dobre studia i mieć dobrą prace a że wolała sie rozmanażać to do kogo ma teraz pretensje. To ona chyba spadla z księżyca skoro nie wiedziała że życie kosztuje, ta kretynka nawet nie wie ile kosztuje wynajem mieszkania to co tu dużo gadać

Gość gość
ale brat nam nie groził nigdy. całe jego złe zachowanie składa się z fochow i urojen że ja robię coś bo on. myśmy sporo przeszły przez ojca córki, msciwy człowiek strasznie. chciał nam umilić życie nasylajac policję na mnie kiedy własne dziecko się go balo i nie chciało zrealizować odwiedzin zaklepanych sadownie.

Gość gość
"W tym kraju" :D jak ci nie pasuje to w*********j na zmywak do uk, możliwe że jakiś ahmed cie zechce , troche pociupcia to ci może rzuc***are groszy :D

Gość gość
dziś - sama jesteś kretynka, i twoje studia to robienie loda z połykiem, bo nikt normalny takich bzdur nie pisze. albo zarabiasz grosze jako salowa tudzież sprzątaczka i cie frustruje, ze ona nie pracuje.. nie ma studiów co gwarantuja dobra prace, zwłaszcza kobiecie, a jakbys się czymkolwiek interesowała, to bezrobocie po studiach większe niż po zawodówie.. co to w ogóle za porady, ze żeby zyc normalnie i dało się utrzymać to trzeba najlepsze studia? Nie mowa o kupowaniu porche, ale normalnym skromnym zyciu, każdy ma do tego prawo, nawet sprzątaczka

Gość gość
autorko wg lekarzy twoja córka nie jest tak chora wiesz co to choroby psychosomatyczne ? ludzie maja objawy chorób źle się czują a wg lekarzy wszystko jest w porządku twoja córka może być chora ze stresu i złej atmosfery dzieci przecież takie rzeczy wyczuwają nie ma bata dorosły prędzej czy później też by się rozchorował i nie przerzucaj winy za choroby dziecka na urzędasów

Gość gość
O ja nie wierze :D mi to już brak słów na tą idiotke. Wczoraj tak sie bałaś a dziś to ten brat jest w sumie ok. Może masz chorobę dwubiegunową. Ja stąd spadam bo nie wytrzymie :D besos ewrybady :)

Gość gość
22:58 Pokaz mi gdzie napisalam ze trzeba miec studia zeby miec dobra prace? Po srednim wyksztalceniu raczej idzie sie na studia bo co po tym? Ew. trzeba mieć znajomości lub łeb na karku czego tej kretynce brakuje

Gość gość
mogłam skończyć studia już pewnie tego nie zrobię język ulatuje w miarę czasu. a do pracy miałam tyle w obie strony po 45 minut jazdy rowerem w jedną stronę. poznając ojca mojej córki miałam naiwna nadzieję że będzie dobrym człowiekiem nauczyciel myślałam kulturalny obyty, bałam się samotności nie nie urodziłam mając 20 lat ani 21 ale jakże pomyliłam się co do tego człowieka czy ja pierwsza i ostatnia wierząc naiwnie w udane małżeństwo, założenie szczęśliwej rodziny, poświęcenie dla męża dzieci swojej szumnie nazywanej kariery pomyliłam się? ile facetów pokazuje swe prawdziwe oblicze po założeniu obrączki to jak akt własności dla niektórych.

Gość gość
Ja stąd spadam bo nie wytrzymie smiech.gif x i to ta pewnie wykształcona... nie wiem czy ten topik to prawda, ale jakies trolle się uczepiły, uważam ze w tej sytuacji wynajem jest chory, i pewnie nikt by nie wynajął. Na pewno by trzeba przedtem umowę o pracę z dobrymi zarobkami.

Gość gość
jasne autorko wszyscy się źli tylko nie ty brat chory zły ojciec dziecka zły sama masz problemy ze sobą i przyciągasz do siebie przemocowców nawet tego nie widzisz każdy zły tylko ty jedna dobra uciśniona i zraniona nierozumiesz brat ci nie musi grozić wprost wystarczy że swoim zachowaniem stwarza atmosferę zagrożenia i dziecko masz chore bo żyje w takiej atmosferze

Gość gość
"Czy ja pierwsza i ostatnia" nom jaka ty biedna :( dorzuć jeszcze że w dzieciństwie brat cie pukał i licz na współczucie

Gość gość
ja mam średnie zawodowe. nie mam dwubiegunowej choroby bez emocji wszystko wygląda inaczej wczoraj byłam zapłakana. masz rację że dziecko wyczuwa stres i atmosferę absolutnie, moje emocje także. lecz to co się działo do tej pory nie jest tylko moja 'zasluga' ja w tym wszystkim z corka jesteśmy ofiarami mojego męża i po części mojego brata. u nas nie ma karczemnych awantur z biciem w tle, jeśli są jakieś nieporozumienia to rozmawiamy, wymieniamy poglądy, czego oczekujemy od siebie nawzajem.

Gość gość
Ok, wynajem jest bez sensu, bo z maly dochod, wniosek taki, ze musisz zostac w tym domu i jakos sobie radzic. Niech tylko mama pomysli co z brate, bedzie w przyszlosci, bo kiedys jej zabraknie, a brat pewie bedzie dziedziczyl w polowke z Toba.

Gość gość
Wymieniacie poglądy? Wczoraj pisałaś że cie brat kiedyś pobił, nieźle wymieniacie poglądy :classic_cool: