Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
i nadal jestes singielka? czy juz kogos masz?

Gość cyjaneczka
Jestem singielką. Chociaż wiele razy brałam sprawy w swoje ręce. Zawsze jak mi się ktoś bardzo podobał i wyczuwałam że ja mu chyba też, ale on nie robił nic konkretnego przez dłuższy czas. Wyszły z tego może dwie-trzy radnki. Te najgorsze.

Gość gość
Ja zagaduje do dziewczyn, ale nie mam spektakularnych rezultatów, tak jak mówię na 10zagadanych dziewczyn z 1nr tel.

Gość gość
I raz dostałem w twarz, to było straszne

Gość cyjaneczka
bo najlepiej jest poznać kogoś na studiach / w pracy / znajomych znajomych. Kogoś kogo możesz "poobserwować" przez dłuższy czas zanim coś się zacznie. Ja nie miałam takiego szczęścia, mimo urody i wielu innych zalet. Wiele moich koleżanek miało. I wiem, że dużo winy jest po stronie myślenia facetów. "Do takiej to ja nie mam co startować." Mam na to zasłyszane dowody :)

Gość gość
A kims jestes z zawodu? Masz dobra prace? Jesli tak to zawsze latwo kogos jest poznac?

Gość gość
ziś widac ze wyzej s.... niz d.... masz

Gość cyjaneczka
Moja praca i tryb życia nie sprzyjają poznawaniu nowych osób. Trudno.

Gość gość
Jestem singielką bo dużo podróżuję

Gość gość
dziś x pierniczenie :)

Gość cyjaneczka
gość 20:44 a co, widziałeś moją dupę?

Gość cyjaneczka
ponawiam do gościa 16:48 Jedno pytanie: skoro była osoba, która ci się podobała i odniosłeś wrażenie, że jej też się możesz podobać, TO DLACZEGO NIC NIE ZROBIŁEŚ???, a zamiast tego narzekasz i nazywasz kobietę roszczeniową księżniczką? Oczekiwałeś, że ona coś zrobi, więc to ty jesteś roszczeniowym księciem. Po naszej stronie stoi cały przekaz kulturowy. Kobieta może coś zrobić, ale jest to bardziej W MĘŻCZYZNY NATURZE I OBOWIĄZKU.

Gość gość
Jedno pytanie: skoro była osoba, która ci się podobała i odniosłeś wrażenie, że jej też się możesz podobać, TO DLACZEGO NIC NIE ZROBIŁEŚ???, a zamiast tego narzekasz i nazywasz kobietę roszczeniową księżniczką? Oczekiwałeś, że ona coś zrobi, więc to ty jesteś roszczeniowym księciem. Po naszej stronie stoi cały przekaz kulturowy. Kobieta może coś zrobić, ale jest to bardziej W MĘŻCZYZNY NATURZE I OBOWIĄZKU. x Skąd ta cała wymyślona historyjka, koleżanka z gimnazjum ci opowiedziała? Przekaz kulturowy? To najczęstsza wymówka królewien z drewna, które zatrzymały się w średniowieczu i pewnie chcą dalej też prać w rzece. Halo, pobudka, jest 2017. Co jest w naturze i obowiązku mężczyzn to zostaw już mężczyznom dziecko. Bo obowiązek to my mamy, ale umrzeć. A resztę to według woli i uznania. Żadna królewna z drewna niczego na mężczyźnie nie wymusi.

Gość gość
jestem singielka bo jestem nudna dla mezczyzn

Gość gość
08:44 Trans atake.

Gość gość
gość dziś jestem singielka bo jestem nudna dla mezczyzn x ja za to jestem zbyt nudny dla kobiet.

Gość cyjaneczka
23:05 nie wierzę, że można tego nie rozumieć. Ale nikt ci nie każe nikogo podrywać, tylko - będąc zwyczajnie i logicznie konsekwentnym - nie wymagaj tego od kobiet i nie nazywaj królewnami tych, które nie zechciały z tobą flirtować.

Gość gość
cyjaneczka dziś lepiej powiedz czemu jestes singielka i nie wdawaj sie w rozmowe z tym prowokatorem

Gość cyjaneczka
Z różnych powodów: 1. Bo odeszłam od mojego byłego. 2. Bo nie spotkałam kogoś w kim bym się z wzajemnością zakochała. 3. Bo nie jestem taką typową kobietką, nie interesują mnie paznokcie, włosy i szpileczki. 4. Jestem dość mocno introwertyczna, cicha i spokojna. "Ona ma swój świat" wiele razy tak ktoś o mnie powiedział. Albo "ona jest z innej planety". 5. Bo jestem inteligentna, więc siłą rzeczy robiłam większy odsiew. 6. Bo poznaję mało nowych ludzi i coraz rzadziej chce mi się wychodzić na imprezki. Jeśli już to do ludzi których dobrze znam i lubię.

Gość gość
1. Bo odeszłam od mojego byłego. 2. Bo nie spotkałam kogoś w kim bym się z wzajemnością zakochała. 3. Bo nie jestem taką typową kobietką, nie interesują mnie paznokcie, włosy i szpileczki. 4. Jestem dość mocno introwertyczna, cicha i spokojna. "Ona ma swój świat" wiele razy tak ktoś o mnie powiedział. Albo "ona jest z innej planety". 5. Bo jestem inteligentna, więc siłą rzeczy robiłam większy odsiew. 6. Bo poznaję mało nowych ludzi i coraz rzadziej chce mi się wychodzić na imprezki. Jeśli już to do ludzi których dobrze znam i lubię. x Czyli jednym zdaniem: Bo jestem zarozumiała i traktuję ludzi z góry, nikt nie jest mądrzejdzy niż JA !!!

Gość cyjaneczka
10:21 no ty na pewno nie :D i jeszcze jedno: po prostu nie dążę jakoś specjalnie do tego, żeby nie być singielką. Jest mi dobrze tak jak jest.

Gość gość
cyjaneczka, mysle ze troche tez przesadzasz, twoje podejscie moze odpychac facetow

Gość gość
Och ach, jestem taka inna i wyjątkowa Cyjaneczka, żaden facet mnie nie godzien. Och...

Gość gość
czy ta cyjaneczka to przypadkiem nie jest laska co udzielala sie kiedys w innym temacie jako "tapodtrzeciejrandki"?

Gość gość
gość wczoraj jestem singielką bo jestem dziewicą w wieku 28 lat smutas.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ja tez i nie umiem nic z seksie = jestem bezuzyteczna dla mezczyzny.

Gość gość
czemu przeciez sa jeszcze prawiki :D oni tez nic nie umia

Gość gość
gość dziś Nie martwcie się, jak się w was facet zabuja, to was nauczy, czego trzeba ;)

Gość gość
Nie martwcie się, jak się w was facet zabuja, to was nauczy, czego trzeba oczko.gif xxx Tylko ze oni zakoc***a sie "po" i to jestli sa fajerwerki ;/

Gość gość
1. Bo odeszłam od mojego byłego. 2. Bo nie spotkałam kogoś w kim bym się z wzajemnością zakochała. 3. Bo nie jestem taką typową kobietką, nie interesują mnie paznokcie, włosy i szpileczki. 4. Jestem dość mocno introwertyczna, cicha i spokojna. "Ona ma swój świat" wiele razy tak ktoś o mnie powiedział. Albo "ona jest z innej planety". 5. Bo jestem inteligentna, więc siłą rzeczy robiłam większy odsiew. 6. Bo poznaję mało nowych ludzi i coraz rzadziej chce mi się wychodzić na imprezki. Jeśli już to do ludzi których dobrze znam i lubię. x Czyli jednym zdaniem: Bo jestem zarozumiała i traktuję ludzi z góry, nikt nie jest mądrzejdzy niż JA !!! x hahaha trafny komentarz! Autorka postu próbuje się dowartościować wmawiając sobie, że jest po prostu za mądra żeby móc znaleźć kogoś na swoim poziomie :) No po prostu wyprzedza swoją epokę :)