Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakich powodów nadal jestescie singielkami?

Polecane posty

Gość gość
Jestem "singielką" ale nie wiem dlaczego, bo sobie tego nie wymarzyłam. Singielka - to dla mnie ktoś , kto jest sam , bo tak wybrał. Ja tak nie wybrałam, więc pasuje mi tu raczej stara panna - jak to się kiedyś mówiło. Chociaż... jestem sama, bo tak myślę, że do 30ki nie wierzyłam w siebie, uważałam się za brzydką, nieciekawą, nudną sztywniarę, która żaden fajny i normalny mężczyzna się nie zainteresuje. I tak było. Po30stce zmieniełam podejście, jakieś randki, w końcu związek, jak się wydawało "na zawsze", ale na zawsze się nieokazał i znowu jestem wolna. Za chwilę 40ka i już mi się nie chce szukać. Trudno, najwyżej będę, sama, lepiej to niz z kimś na siłę, bo tak wypada, bo strach być samemu, bo wstyd - o co to to nie. To by było na tyle, panna prawie 40l-nia,

Gość cyjaneczka
"Dziekuje ze dobrze o mnie myslisz, to swiadczy o tobie ze masz dobre zdanie na moj temat" x To zdanie jest... dobre ;)

Gość gość
gość dziś Na pewno jeszcze kogoś znajdziesz. Może ja bym się nadał?! ;-) .

Gość Dasertyn
"Na pewno jeszcze kogoś znajdziesz. Może ja bym się nadał?!" Już samym tym pytaniem postawiłeś się na straconej pozycji:)

Gość gość
Ja raczej nie poznam nikogo. Bo ciezko nawiazuje kontakty z otoczeniem. Kazdy facet marzy o kobiecie ladnej, madrej, lubiacej seks i nie jestem tak wygadana jak gosc z 21;58 chodzi o rozmowy e tam.

Gość gość
Jakbym napisala ze szukam kogos do seksu, to zaraz bym miala pelno adoratorow a tak jak szukasz powaznego zwiazku, to malo chetnych. Faceci nie sa chetni na przewijanie pieluch, zreszta ja dzieci nie chce.

Justyna, lat 23, studentka. Jakoś nie potrafię nawiązać kontaktu... Jeśli ktoś w ogóle próbuje to ja się wycofuję. Kwestia zaufania. Taka dziwna ja :/

Gość gość
ja z 21:58 Nie wiem, może. Ja już nic nie zakładam. Będę z kimś to będę a jak nie to nie. Tak tylko piszę w tym temacie, bo mam chwilę i ochotę na rozmowy.

Gość gość
Jesli chcecie wiedziec czy spotkacie swoją miłośc i gdzie jej szukać , napiszcie do mojej wróżki Sofii, jes świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Wypad spamerko !!!!bo ci stronę zaspamuje

Gość gość
Bo wole poczekac na kogos z kim bede szczesliwa niz mezczyc sie z jakims patalachiem

Gość gość
a ty jesteś taka idealna ?. za kogo się uważasz?.

Gość gość
Dobrze robi. Czekaj na kogoś dla siebie i nie wchodź w żadne związki z desperacji.

Gość gość
Zgoda.Związki z desperacj bo nikt inny się nie trafi to katastrofa. A frustratów których żadna nie chce nie słuchaj. Ciekawe czy oni byli by z kobietą która nie podoba im się fizycznie i z charakteru.Zakład ze nie.

Gość gość
,, , :O

Gość magneB6z_kofaktorem
bo moj dziadek byl pilotem i mial zakola, tata tez byl pilotem i mial zakola, a ja nie jestem pilotką a mam zakola :/

Gość gość
Chciałbym żeby jakaś kobieta mnie jeszcze pokochała :-(

Gość gość
jakbys byl obok to moze bym cie pokochala

Gość gość
pewnie tylko tak piszesz ale jeśli naprawde tak myślisz to szkoda że nie jestem obok.

Gość gość
co w tym śmiesznego ?

Gość gość
musialbys mnie ujac inteigencja twarza i meskoscia

Gość gość
, :O

Gość gość
czyli nie ujmiesz mnie

Gość gość
Ja jestem sama bo.....jakbym była facetem te bym się nie chciała ze sobą umawiać. Nie jestem kobieca, nie lubię się stroic ani malować, nie lubię seksu ani innego kontaktu cielaesnego, nie lubię dzieci i nie lubię prac domowych. Czyli nie mam nic na co mógłby zwrócić uwagę facet.

Gość gość
Nie wiem w jakim stopniu musiałbym cię ując :-)

Gość gość
Ja jestem sama bo.....jakbym była facetem te bym się nie chciała ze sobą umawiać. Nie jestem kobieca, nie lubię się stroic ani malować, nie lubię seksu ani innego kontaktu cielaesnego, nie lubię dzieci i nie lubię prac domowych. Czyli nie mam nic na co mógłby zwrócić uwagę facet. x Hm, prawda.

Gość gość
Chciałbym tylko aby mnie ktoś pokochał i nic więcej.