Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
To jest wypłata czy nie ?

Gość gość
PKO nie ma, wiec nie wprowadzajcie dziewczyn w błąd.

Gość gość
To prawda o ile przedłużą Ci umowę to niekoniecznie wrócisz na swój sklep. Jak ja poszłam na l4 to tydzień później już szukali kogoś na moje miejsce. po macierzyńskim wróciłam na swój sklep ale automatycznie zmniejszono mi etat ponieważ wszędzie były pełne obsady i tak jakby nigdzie nie było dla mnie miejsca. Jeśli natomiast chodzi o pracę kobiet z małymi dziećmi, to już kwestia dogadania się z kierownikiem w jakich godzinach najbardziej pasowałoby Ci pracować, co prawda nasłuchasz się wiele od koleżanek którym nie będzie się to podobało ale cóż w dzisiejszych realiach ciężko znaleźć opiekę dla dziecka.

Gość gość
Mam pytanie co do przedłużenia umowy i macierzyńskiego. Jestem aktualnie na L4 ciążowym, średnie wynagrodzenie miesięczne 1900 zl-1700 zl na zwolnieniu. Rodze w czerwcu. A moja umowa wygasa w sierpniu 2018 roku. Kiedy mniej więcej będę musiała wrócić do pracy? Czy będę mogła iść na wychowawcze po macierzyńskim ? I jaka mniej więcej dostanę wypłatę na macierzyńskim? Podobna do chorobowego, czy znacznie niższa?

Gość gość
Zależy jaka opcje wybierzesz. Czy 80% przez cały rok czy 100%i60%. Co do powrotu, masz podobnie jak ja bo umowę mam do lipca 2018 a urodziłam teraz. Ale do pracy wroce przed zakończeniem umowy, bo trzeba wykorzystać zaległe urlopy wiec od dnia porodu wylicz sobie 52 tygodnie plus zaległy urlop.

Gość gość
A ross nie wyplaca pieniazkow za zalegly urlop?

Gość gość
Hej miała któraś z was w ostatnim czasie rozmowę na asystenta??? Jak się przygotować?

Gość gość
Nie wypłaca, dzwoniłam dzisiaj do kadr i potwierdziły ze po urlopie rodzicielskim trzeba wykorzystać stare zaległe urlopy.

Gość gość
I jezt już wypłata?

Gość gość
Nie

Gość gość
Te nocki sa wykanczajace. Powinni zrobic zakaz pracy do 8 godzin na nocy i placic podwojnie. A nie czlowiek musi tak zapieprzac

Gość gość
My musimy wszystko na czas, wszystko na 100%, nie ma taryfy ulgowej , ale firma nie może wypłacić pieniędzy na czas! Co miesiąc wypłata jest teraz 10 po południu - może trzeba dotrudnić kadrowe bo jest to irytujące !!!

Gość gość
My mamy dostawę w czasie otwarcia sklepu czasem 2 są jedna przyjmuje a druga siedzi na kasie i do tego no zmiana promocji. Wolałabym juz te nocki bo nikt się nie kręci po sklepie można spokojnie wykładać dostawę!

Gość gość
Przykro mi że wkłada się serce w swoją pracę człowiek się stara a wciąż są błędy szkoda że zawsze w tej firmie winny jest szeregowy pracownik . zapraszam całą załogę z centrali do pracy w sobotę i niedzielę do godziny 22 lub 23 .I w piątki też a nie że po 14 nie można się już nigdzie dodzwonić.swoją drogą czy ktoś potrafi odpowiedzieć czy panowie z rewizji mogą sprawdzać nasze torebki kieszenie.przecież wg.przepisów tylko policja ma takie uprawnienia

Gość gość
Nawet jeśli nie mogą to spróbuj odmówić okazania się... Myślę, że z marszu mogłabyś w swoją torebkę i kieszenie spakować swoje manatki i pożegnać się z firmą. Swoją drogą może byłby to impuls do zmiany na lepsze... Co raz gorzej w tej firmie.

Gość gość
Kiedy jest centaur?w ten weekend?

Gość gość
A może by tak do Pip coś napisać? R boi się tej instytucji jak ognia...

Gość gość
http://firebid.eu - zapraszamy do najtańszego sklepu online jaki powstał! Bierz udział w aukcjach i wygrywaj sprzęt RTV/AGD bez ustalonej ceny minimalnej!

Gość gość
do 14:34 bedac na l4 mialam wynagrodzenie ok 1850-1950 zl, po wybraniu opcji 80% na macierzynskim mialam max 1430 zl

Gość gość
Pko juz ma

Gość gość
Ja mam konto w Pko BP SA i jeszcze nie mam wypłaty. Pewnie koło południa będzie

Gość gość
Pko o nie ma

Gość gość
Znów się zacielo

Gość gość
pko nie ma

Gość gość
Nie ma pko jeszcze. Zawsze rano były już.

Gość gość
Zacial się :-(

Gość gość
Nie ma jeszcze. Jak dzwoniłam niedawno do kadr to dopiero miały koło południa przelewać. Pewnie niektóre banki będą miały w takim razie dopiero jutro.

Gość gość
pko nie ma !!

Gość gość
pko bp nie ma

Gość gość
Czy jest ktos z pko kto nie ma jeszcze?