Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rossmann C.D.

Polecane posty

Gość gość
dziewczyny czy ktoras czeka jeszcze na pit poczta? slyszalam ze juz wysylali a ja nie dostalam

Gość gość
Lepiej moze zadzwon do kadr i zapytaj o pita

Gość gość
A czy na to dofinansowanie na wakacje to sa jakies progi zarobkowe czy kazdy moze skorzystac ?

Gość gość
Poszukaj w złotej księdze polityki antymobingowej firmy tam jest podana informacja gdzie zgłaszać.

Gość gość
Do 18:31 z jakiego miasta jestes?bo ja tez juz nie pracuje od paru miesiecy i tez sie zastanawiam czy nie zglosic mobbingu

Gość gość
Do 18:11 z jakiego miasta jestes?bo ja tez juz nie pracuje i tez sie zastanawiam,czy nie zglosic mobbingu

Gość gośći
Ja czekam na pit, nadal brak. Ma moze ktos nr do kadr pod ktorym bym mogla sie skontaktowac?

Gość gość
Dziewczyna pisała ze juz nie pracuje w ross wiec zapewne nie ma dostepu juz do zlotej ksiegi a ze swojego doswiadczenia wiem, ze kolezanki z pracy wlasnej glowy nadstawiac nie beda

Gość gość
Jesli ktoras na numer do kadr poprosze, bede wdzieczna :)

Gość gość5
Na wcześniejszych stronach ktoś podawał numer do kadr

Gość gość
proponujhe aby w tych domkach zamknął się na 2 tygodnie zyd rosman mi przemyślał dlaczego ich nie lubi cały świat

Gość gość
Pracuje w Rossmanie od 2 miesięcy myślałam że to będzie praca marzeń a tu tylko same afery i nerwowa atmosfera :/ niech mi ktoś powie co to ten sok bo każda którą pytam mówi coś innego ;/ a potem każda krzyczy że mam robić jak ona mówi a żadna asystentka nie mówi tego samego pomocy:(

Gość gość
Sok to standard obsługi klienta, czyli dzień dobry zapakować impuls płaci Pani do widzenia. Do tego uśmiech i życzliwe podejście.

Gość gość
SOK to standard obslugi klienta, na pewno miałaś omówione to na szkoleniu przed praca. Na kasie wiadomo musisz polecac produkty, musisz sie uśmiechać, udzielać informacji jesli ktos o cos cie pyta.. No i na sali sprzedazy tak samo, witasz klientow, pytasz o pomoc, i podstawowa zasada ze jesli klient prosi o pomoc, wszystko masz zostawic i mu doradzic. Klient najważniejszy. Tak na szybko..

Gość gość
Dziękuję wam za odpowiedź ;) problem w tym że jestem na studiach kosmetycznych i powiedzmy coś tam wiem o kosmetykach i.jak chce pomóc klientowi doradzić mu etc to nagle asystentki mają wielkie pretensje o to że pomagam nie robię mercha albo wózka ;/ i tak w kolko

Gość gość
Czy ktoś się orientuje ile zarabia kosmetyczny doradca klienta w Warszawie?

Gość gość
Bo jak zobacza, że jesteś dobra w pracy to cie zgnoją. Przewaznie jest zawisc i popierdzielanie w pracy. Ja jak sie staralam to mialam wiekszy ochrzan. Jak olewam i robie tylko to co mowia mam spokój. Boja sie, że ktos moze zbierac pochwały zamiast nich. Rob to co ci mówia bo nabawisz sie nerwicy..jak ja. I nie rozmawiaj i nie zwierzaj sie nikomu ale to nikomu.

Gość gość
Dziewczyny nie bójcie się zgłaszać wszelkich przejawów mobbingu,nikt nie ma prawa pomiatać sumiennym pracownikiem, a jeśli to robi dosięgnie go sprawiedliwość prawa. Ps. KS jeśli to czytasz, to wiedz,że TAK to ciebie mam na myśli.

Gość gość
Na czym polega u Was ten mobbing? Jak się przejawia? W jakich sytuacjach najczęściej? Jak reagujecie wy same na objawy mobbingu? Ja co nie doswiadczylam ale wiem że jeśli cokolwiek byłoby nie tak pisalabym wiadomość do prezesa. Nie. Nie poszlabym do regionalnej bo na pewno nie byłaby po mojej stronie tylko kierownika bo to zwykle koleżanki. Najpewniej stracilabym prace. Ale jeśli napisalabym do prezesa wierzę że by przejrzał na oczy i poczynił kroki na innych sklepach i w mojej sprawie. Albo przynajmniej do dyrektora sprzedaży wystosowalabym pismo

Gość gość
Do kolezanki wyżej...masz rację. U nas to oberwało się dziewczynie , ktora zgłaszała pewne żale do regionalnej na ks. Regionalna nie może pokazać, że pod jej skrzydłami jest zły kierownik. Lepiej zrzucic to na "głupią" kasjerkę. Napewno zadziała skarga jeżeli np. 5-8 osób podpisze się na skardze niż jedna.

Gość gość
Zna któraś z was meila do prezesa w sprawie mobbingu? Nie mam już niestety dostępu do złotej księgi

Gość gość
A w jakim miescie pracowalas?bo ja tez zastanawiam sie nad zgloszeniem mobbingu

Gość gość
U mnie w ogole nie bylo zadnego szkolenia przed praca tylko chwila z kiero na kasie I to wssystko,za to wymagan wiele.nikt mi nic nie wyjasnial,nie mowil co mam robic,a na dodatek kazda miala jakby inne zasady,jedna np ochrzanila mnie za to ze stoje na kasie na kolorowce a kasa nr 2 jest nieczynna,wiec pozniej juz tego nie robilam to z kolei dostalam ochrzan za to ze nie staje na kasie I 2 musi podchodzic a przeciez 2 zawsze doklada towar.masakra jakas.gdy nie umialam wssystkiego robic na denso to sie dziwily ze pracuje juz 4 mce I to na weekendy I tego nie umiem.A jak mialam sie nauczyc jak nikt mi nie pokazal?to samo przy obsludze foto,kiedys folia sie skonczyla I poprosilam "kolezanke"zeby mi pokazala jak wymieniac to stwierdzila ze nie ma czasu I mam sobie sama radzic a za jakis czas dziwila sie ze dalej tego noe umiem.kazaly mi ciagle siedziec na kasie I ewentualnie frontowac a pozniej skarzyly sie kiero ze nie dokladam towaru.niby kiedy mam to robic jak praktycznie ciagle mam kase 1 kolorowke a podczas 2 kaza mi przodowac I reszte czasu wykorzystuje na przerwe,bo zwykle 2 mam tylko przez godzine.O zyczliwosci kolezanek nie wspomne,obgadywanie na pozadku dziennym,nawet dwa razy praktycznie przy mnie,bo myslaly ze nie slysze.masakra jakas z ta praca tam,nie polecam nikomu!

Gość gość
I nie wiem czy to byl mobbing,ale czulam sie fatalnie pracujac tam.zwolnilam sie,bo nie wytrzymalam psychicznie.jeszcze raz nie polecam!

Gość gość
0:48 jakie województwo? czytam i czuje jakby to było o tym samym w sklepie w którym "miałam przyjemność pracować" . kiedyś weszłam na zaplecze i słyszę jak w biurze obrabiaja mi tyłek. a potem uśmieszek wielka ulubienica asystentka. i udawanie milej przy mnie. czy wasi ochroniarze tez kontrolują i patrzą wam na ręce jak kasujecie? u mnie przewijali i czułam się cały czas obserwowana. kiedys byłam w okolicy i bylam zmuszona tam wejść i kupić coś czego nie ma nigdzie indziej. spojrzenia i pseudo hej i ta je.na krzywa mina jakbym cos złego im wyrzadzila. kompletna masakra.

Gość gość
Podaję Ci/ Wam adres gdzie można zgłaszać mobbing i nie tylko. tel.(42)61-39-106 Joanna Wojtasik, kierownik Sekcji ds.Zrównoważonego Rozwoju e-mail : etyka@rossmann.com.pl Wcześniej brzmi tytuł " Masz pytania? Zadzwoń lub napisz".

Gość gość
co to za funkcja kierownik do spraw niedorozwoju?

Gość gość
Do 1:11 wojewodztwo warminsko-mazurskie.tez sie zwolnilas?jak dlugo pracowalas?