Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
gość dziś <> stare powiedzenie 'kto z kim przystaje taki się staje' pasuje do Shatyna :(

Gość gość
Arecki jakie to uczucie zrobic z siebie frajera rzucajacego slowa bez pokrycia?

Gość gość
Twoj mozg sie chyba zablokowal:D Moze powiedz swojemu kolezce Areckiemu zeby nie straszyl jak ostatni debil, bo naraza sie jedynie na osmieszenie. Co wy tu macie jakis osrodek opieki dla chorych umyslowo?

Gość gość
W realu gdyby facet opowiadal takie androny jak Arecki bylby skonczony towarzysko jako sciemniacz i straszny frajer.

shatyn toż już dawno podałem ci to twoje ip co jak napisałem wyskakuje (wyświetla jak chcesz bo może przez swoją ułomność nie łapiesz o co chodzi) teraz przypomnij wszystkim jak uprawiałeś sex z ewą kopacz.

Gość gość
Ewentualnie dostalby w pysk za straszenie ludzi. Przeciez ta c**a nawet nie ma pojecia co to IP :D

Gość gość
Arecki446 dziś shatyn toż już dawno podałem ci to twoje ip co jak napisałem wyskakuje (wyświetla jak chcesz bo może przez swoją ułomność nie łapiesz o co chodzi) teraz przypomnij wszystkim jak uprawiałeś sex z ewą kopacz. xxx No debil. Nic dziwnego, ze pisowskie trolle go lubia :D:D:D

Gość gość
Arecki ciagnie uchodzcom :D

Gość gość
Uber wzywa?:D

Gość gość
Weekend to trzeba zarobic na taryfie Shatyn co???.:D

gość dziś Ewentualnie dostalby w pysk za straszenie ludzi. Przeciez ta c**a nawet nie ma pojecia co to IP xxxx piszę to już kolejny, kolejny raz. To nie ja napisałem że mogę podać IP bo poprostu osobiście niemam takich możliwości. Ja tylko pisałem że są takie możliwości i z pomocą kogoś można takie namiary mieć. a to że shatyn sobie coś innego w swoich omamach umamił to już ja za jego stan psychiczny nie odpowiadam. Jeśli dalej ktoś tego nadal pojąć nie potrafi to też jest jego problem

Gość gość
Arecki a post z dzisiaj 17:15????

Gość gość
Pomyłka. 17:05

ja pisałem o 17.13. Jeśli coś mi umkneło to proszę mnie poprawić. O 17.13 podawałem część swoich danych. Zamiast napisać psl wpisałem psk. Popem oczywiście to już shatyn pomija.

Gość gość
W czasie protestu opozycji w Sejmie nie tylko marszałek Sejmu Kuchciński wyjechał sobie na urlop, a przeciez to on był winowajca tego całego zamieszania, ale też Petru na 2 dni, no i Schetyna na narty do Austrii. to się nazywa odpowiedzialność!!! Kaczyski opowiada w mediach o puczu, a prezydent dudus też na nartach. A co najśmieszniejsze wszyscy oburzają sie na Petru

Gość gość
Arecki, pisales ze juz kiedys odczytales Shatyna ze pisze z tego samego IP co gos, i ze inny koles juz cie nie obraza,i ze jak ktos obrazi ci zone to nie darujesz. To co ty tu teraz tlumaczysz sie, ze to nie ty pisales o IP. Zona obrazona, masz jaja zeby spelnic swoje grozby, czy jestes zwyklym krzykaczem? :)

Gość gość
Arecki446 dziś Arkadiusz Z. końcówka psk to 295. A jak się będziesz bardzo starał to i swój IP poznasz

Gość gość
PiSsudzki mowi o puczu, a prezydent jakby nigdy nic jedzie sobie na narty. Po prostu cyrk na kółkach :-D

dziś Arkadiusz Z. końcówka psk to 295. A jak się będziesz bardzo starał to i swój IP poznasz xxxx chodziło mi o to że jak będzie mnie obrażał, mnie lub żonę to poprostu zgłaszam sprawę i wtedy się dowie że gościa można do sądu doprowadzić. Inna sprawa. Pisałem że pewnego czasu byłem u dobrego znajomego który z racji wykonywanego zawodu ma takie możliwości. Wtedy tak z nudów przeglądając tą stronę wyłapał że gość shatyn to jedno ip kompa.

Gość gość
Jak bardzo trzeba sie postarac zeby Arecki ujawnil swoja bron atomowa? Zona obrazona, a Wladca Losow Swiata Arkadiusz nadal milczy :D Pytanie na wieczor: Ktory grubas to splodzil: "Część uczelnianej antypolskiej naukowej targowicy haniebnie sprzeniewierza się akademickim i naukowym ideałom, wykorzystując cynicznie w swych biznesach powierzonych sobie młodych Polaków, których wcześniej pozbawiono w liceach wiedzy o współczesnej historii własnej ojczyzny. I którymi można dziś więc łatwo manipulować" - pisze posłanka.

Gość gość
Arecki slepy jestes? O 20.06 twoja zona zostala obrazona. Dlaczego nic z tym nie robisz. Znajdz IP i bron swoja rodzine. Chyba ze ona rzeczywiscie lubi z ciapatymi...

Gość gość
Mój znajomy wyłapał, przeglądając ten topik że IP Areckiego jest to samo co Iftar. Takie jaja.