Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MożeJednakTu

Żebromarchewka

Polecane posty

Gość gość
Nawet nie zauwazylam ze mieliście kiedys male spiecie Asiu z Hg :) Nawet nie pamietam. Kiedys tez ja dokuczalam Hg . Tez juz dokladnie nie pamietam ale napewno byla moja wina :) Raz tylko nie byla moja wina jak Hg nakrzyczal na mnie bez powodu . Nakrzyczal Kaśka i to jeszcze z wykrzyknikiem i wtedy sie bronilam a nakbardziej pozniej obroniła mnie Asia . Przyszla po jakims czasie i wspomniala o tym i mnie broniła z tym imieniem. Hg napisal ze powinnam lubic kazda odmianę swojego imienia ;) nie polubie ;) hehe K

Gość gość
Hg tylko nie kupuj mi marchewki ;) Kup mi zaległe jabluszko ;) K

Gość gość
Kazdy ma prawo czasem sie zdenerwowac a Twoj Asiu podniosły ton na tych ludzi byl bardzo wskazany . Otrzezwilas tych ludzi :) Podobno Jezus tez nakrzyczal kiedys. Olinka bedzie wiedziec jak to bylo z Jezusem :) K

Gość gość
Jak to miło, że jest taki ktoś, kto raz na jakiś czas przypomni mi, że jestem kobietą ;) Niestety nie pamiętam o tym na co dzień :/ J

Gość gość
Do teraz boję się wejść na 55 stronę :D Mam nadzieję, że potem będzie więcej o gotowaniu i kotach, bo łatwiej i szybciej się to czyta. :P J

Gość gość
Mogę ogłosić pełny sukces. Do teraz udało mi się podać wszystko co miał przepisane i zalecone mojemu urwiskowi. Na ostatni rzut były krople do nosa, czego nienawidzi, ale udało się z chwilą przerwy i popijaniem wodą. Jestem z niego dumna, że wytrzymał po dwie dawki w każde nozdrze. Niestety jutro będzie trudniej z kroplami na dzień dobry :/ J

Gość gość
Gardło mnie boli, a przez te zakupy H-g mam ochotę na lody o smaku ajerkoniaku :P Wino, piwko, a teraz ajerkoniak - jak nic wstanę jutro kacem przez Was :P ;) J

Gość gość
Raz, dwa, trzy czarna Pani patrzy :D

Gość gość
Asiu a Ciebie gardlo przestało bolec? :) K

Gość gość
Oooo dopiero strona mi przeszła i nie zauwazylam , ze Asia napisala ze nadal boli gardlo K

Gość gość
Nie wiem ile czasu dzisiaj wytrzymam. Mały już śpi i mi też powoli zaczynają się oczęta męczyć. J

Gość gość
Jeszcze muszę wstać i poszukać koszuli do spania, bo w piżamie jest mi ostatnio za gorąco. As

Gość gość
Odpocznij Asiu :) zasnij sobie z synkiem . Milych snow Joasiu :) K

Gość gość
Już udało mi się posprzątać naczynia ze zmywarki, zetrzeć podłogę w kuchni i przebrać w koszulę, którą uwielbia mój syn (z wyhaftowanymi misiami na piersiach, serduszkami, kwiatuszkami i słoneczkiem). Dostałam tą koszulkę od siostry jak mały miał miesiąc i jest to 40-tka, gdzie ja noszę do tej pory 36, więc jest idealna do spania, bo jest luźna. :) J

Gość gość
Nie zasnę dopóki nie skończę oglądać czegoś na you tube, co zaczęłam jak miałam po południu chwilkę dla siebie i do tej pory wisi mi w zakładkach ;) J

Gość gość
Niestety Joasiu, ale dwóch imion nie mogę podać. Mam znajomą kosmetyczkę a ona jest nie tylko moją znajomą ;-) H-g

Gość gość
Kasia Zamówienie się składa przed wyjściem do sklepu a nie kiedy już z niego wrócę. Jabłka dzisiaj nie będzie. W związku z tym nie będzie też góry ryżu z jabłkiem, cynamonem i ze śmietaną :-D H-g

Gość gość
Joasiu ja w tym samym czasie co ty zmylam naczynia i umylam podloge. Nie mam zmywarki i zawsze zmywalam recznie :) mam taka wprawe ze nie musiałabym miec zmywarki i chyba nawet nigdy bym nie kupila. Troche zrazilam sie tez tym, ze niszczy naczynia ( widzialam u bratowej) a ja mam ladne delikatne naczynia i szkoda by mi bylo gdyby zmatowialy :) K

Gość gość
Tak myslalam Hg ze za pozno złożyłam zamowienie haha ;) Ale moze za trzecim razem dostane jabluszko :) lubie te zielone , wiesz jakie ? K

Gość gość
Piekna masz koszulke Asiu :) tez bym taka chciala :) Ja tutaj wyslalam z neta koszulke z kotem, taka sama jaka mam. Kot wielki czarny spi z lapami do przodu wywalonymi, tak jak spi Ostropestrusia i moja kotka. Uwielbiam jak kotek spi w ten sposob :) K

Gość gość
Kasia dziś Zielone? Mnie od razu przychodzą na myśl złoto-zielone kosztele Ale Ty z tego co pamiętam uwielbiasz papierówki ;-) H-g

Gość gość
To zmieńmy miejscówkę na erotyczny, wtedy będziesz mógł podać imię, ale będzie wtedy zaglądać chmara napalonych kosmetyczek i nietylko :D ;) :P J

Gość gość
Hahaha erotyczny haha Mnie jeszcze nigdy tam nie bylo :) No ale wszystkiego trzeba sprobowac ;) K

Gość gość
Albo chmara napalonych facetow bedzie nam zagladac a Hg by tego nie chcial :) K

Gość gość
Joasia dziś Rozumiem, że potrzebuję do życia tego "niezbędnego kobiecego pierwiastka" Mam tu trzy szlachetne jego odmiany ;-) Ale jak wpadnie tu więcej pierwiastków, zlepią się wtedy w skały i zmiażdżą biednego H-g jak nic :-D H-g

Gość gość
Tak, najbardziej papierowki ale gdy ich jeszcze nie ma to lubie te zielone ktore sie blyszcza . Zaraz znajde obrazek tego jablka :) K

Gość gość
Mireczek - kobieciarz nie chce się dzielić idealną cumą z innymi :D As