Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 17

Polecane posty

gość dziś shatyn słyszałeś o tym? odnieś sie Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim x x Słyszałem ale sie nie odniose.

Gość gość
shatyn pytam po raz kolejny słyszałeś o tym??? Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim Nowa Trybuna Opolska-7 sty 2017 W czasie, gdy w Namysłowskim Ośrodku Kultury trwało spotkanie mieszkańców miasta z Mateuszem Kijowskim, byłym senatorem Józefem Piniorem i władzami ... Zadyma na spotkaniu z Mateuszem Kijowskim w Namysłowie ... Wiadomosci Gazeta.pl-8 sty 2017 Awantura podczas wizyty Mateusza Kijowskiego w Namysłowie Wiadomości RadioZet-21 godz. temu Burda w trakcie spotkania z liderem KOD-u Radio Opole-21 godz. temu Awantura podczas wizyty lidera KOD na Opolszczyźnie TVP Info-22 godz. temu

Ministerstwo Sprawiedliwości zadeklarowało, że Polska sprzyja rasizmowi. Tyle znaczą wyjaśnienia wiceministra tego resortu Łukasza Piebiaka, dlaczego nie należy zakazywać publicznego posługiwania się neofaszystowskimi symbolami: krzyżem celtyckim i napisem: „White Pride” (biała duma). Piebiak tłumaczył to w odpowiedzi na interpelację posłów PO, zaniepokojonych, że prokuratura umorzyła dochodzenie w sprawie rozdawania w szkołach w Łodzi kalendarzy z tymi symbolami. To więc urzędowa wykładnia polityki państwa, a nie prywatne dywagacje wiceministra. Szokujące. x Otóż według Piebiaka krzyż celtycki i „White Pride” są wprawdzie używane „przez niektóre środowiska, łączone z ******* neofaszystowskimi", ale mają też „inne konotacje”: krzyż celtycki może się kojarzyć z symboliką religijną, a „White Pride” odwołuje się do „ruchu sprzeciwiającego się biologicznemu mieszaniu ras ludzkich". x Całość: http://tnij.org/uu36iwz

Gość gość
shatyn dobra nie musisz sie odnieść do kijowskiego i awantury w Namysłowie ale pytam gdzie o tym słyszałeś

Gość gość
iftar piszesz o kijowskich to ty sie odnieś do tego skoro shatyn nie chce Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim Nowa Trybuna Opolska-7 sty 2017 W czasie, gdy w Namysłowskim Ośrodku Kultury trwało spotkanie mieszkańców miasta z Mateuszem Kijowskim, byłym senatorem Józefem Piniorem i władzami ... Zadyma na spotkaniu z Mateuszem Kijowskim w Namysłowie ... Wiadomosci Gazeta.pl-8 sty 2017 Awantura podczas wizyty Mateusza Kijowskiego w Namysłowie Wiadomości RadioZet-21 godz. temu Burda w trakcie spotkania z liderem KOD-u Radio Opole-21 godz. temu Awantura podczas wizyty lidera KOD na Opolszczyźnie TVP Info-22 godz. temu

Około setki osób zjawiło się w sobotę na Pl. Solnym, by demonstrować pod hasłem "nasza racja, nasza siła, nasza akcja" organizowanej przez Obywateli RP, Józefa Piniora, Ludwika Turkę i Michała Korczaka. x Korczak: - Spotykamy się w ważnej sprawie, łamaniu prze PiS prawa parlamentarnego. Ta partia wprowadza nam system autorytarny. To system tych, którzy są przy korycie. Nasza manifestacja jest o nas, o obywatelach, którzy tworzą ten naród. Nie jak PiS, który zbliża nas do Białorusi, gdzie naród to partia. Żądamy wyjaśnień od PiS, co się stało 16 grudnia przy uchwaleniu budżetu państwa. x x Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało....:O

_iftar_ dziś Nie ma i nie będzie końca idei obrony demokracji przed zakusami różnego rodzaju naczelników i naczelniczków. x grzeczny z ciebie idealista. Takich tam potrzeba. Bedziesz wypisywać wzniosłe hasła i hasełka na babskim forum, a kolejni Kijowscy kupią sobie kolejne ajfony x x Wiesz Iftar... Za komuny nadstawiałem karku za ideami wolności to i teraz, na starość tego nie zmienie. Czy to znaczy, że jestem grzeczny? Nie. Konsekwentny.

_iftar_ dziś Powiedz mi shatyn ty naprawdę wierzyłeś, że Petru się uniezależni od KK??? x x Nie wiedziałem, że jest zależny od kk...

A skoro o kk... x - W Wigilię zmarło nam dziecko, a ksiądz w biurze parafialnym mówił przede wszystkim o kasie za miejsce na cmentarzu - żalą się rodzice 5-tygodniowego Oliviera. - Jestem człowiekiem, a nie wampirem - odpowiada proboszcz parafii w Oporowie koło Leszna. x W Wigilię zmarł pięc***ygodniowy Olivier. Rodzice, państwo Adamczakowie z maleńkiego Oporówka, do dziś nie wiedzą, jaka była przyczyna śmierci. Chłopczyka zabrało pogotowie, nie udało się go uratować. x - To, co nas spotkało, z pokorą przyjmujemy. I choć trudno nam się z tym pogodzić, to widocznie tak miało być - mówi pan Robert, ojciec chłopca. - Ale mam żal do księdza. Pojechałem do duszpasterza, a od początku najważniejszy był temat kasy. Ktoś w tak bolesnym momencie chce ode mnie pieniędzy! To, co się później stało, jaka burza się rozpętała, to już nie moja sprawa - zastrzega. x Rodzina zrezygnowała z pogrzebu na cmentarzu w swojej parafii. Pochowała chłopczyka w pobliskim Poniecu. x Całość: http://tnij.org/e6wlg4x

Gość gość
iftar odnieś sie Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim Nowa Trybuna Opolska-7 sty 2017 W czasie, gdy w Namysłowskim Ośrodku Kultury trwało spotkanie mieszkańców miasta z Mateuszem Kijowskim, byłym senatorem Józefem Piniorem i władzami ... Zadyma na spotkaniu z Mateuszem Kijowskim w Namysłowie ... Wiadomosci Gazeta.pl-8 sty 2017 Awantura podczas wizyty Mateusza Kijowskiego w Namysłowie Wiadomości RadioZet-21 godz. temu Burda w trakcie spotkania z liderem KOD-u Radio Opole-21 godz. temu Awantura podczas wizyty lidera KOD na Opolszczyźnie TVP Info-22 godz. temu

Za udział w pogrzebie księdza też zapłaciłem 600 złotych. Mówię o pogrzebie mamy. Nawet nie chciało mi się dyskutować z katabasem...

Orange.... Skoro Iftar nie chce sie do tego odnosić, uszanuj jej decyzje i załóż sobie na ten temat swój topik a nie spamuj mojego.

Gość gość
Namysłów cwelu, wypieṛdalaj stąd!

_iftar_ dziś Pisanie postów na kafeterii to wg ciebie nadstawianie karku??? No faktycznie się starzejesz x x Za komuny nie istniała Kafeteria, Iftar... I kto tu się starzeje...:D

_iftar_ dziś Nie wiedziałem, że jest zależny od kk x no to teraz już wiesz. I jak ci z tą wiedzą??? x x A jak ma być? Normalnie. Powiększył sie zasób mojej wiedzy i tyle.

Otulona... W wypadku mojej mamy była kremacja. Fakt. Nie zarządziła pogrzebu z księdzem ale takie było życzenie mojego ojca. W takich wypadkach sie nie dyskutuje.

_iftar_ dziś Jak wynika z sondażu IBRiS dla „Rzeczpospolitej”, to nie Grzegorz Schetyna i nie Ryszard Petru wyrastają w oczach Polaków na lidera opozycji, lecz… Paweł Kukiz. x x I nic dziwnego. Populizm w społeczeństwie rozgarniętym jak kupa liści na jesieni, ma przewagę. To smutne ale prawdziwe.

Gość miasto Namysłów woj opolskie
Zadyma w Namysłowie podczas spotkania z Mateuszem Kijowskim Nowa Trybuna Opolska-7 sty 2017 W czasie, gdy w Namysłowskim Ośrodku Kultury trwało spotkanie mieszkańców miasta z Mateuszem Kijowskim, byłym senatorem Józefem Piniorem i władzami ... Zadyma na spotkaniu z Mateuszem Kijowskim w Namysłowie ... Wiadomosci Gazeta.pl-8 sty 2017 Awantura podczas wizyty Mateusza Kijowskiego w Namysłowie Wiadomości RadioZet-21 godz. temu Burda w trakcie spotkania z liderem KOD-u Radio Opole-21 godz. temu Awantura podczas wizyty lidera KOD na Opolszczyźnie TVP Info-22 godz. temu

gość dziś namysłów cwelu w*********j stąd xxx ps o kijowskim chętnie piszecie to powinniście pisać o tej zadymie bo chodzi o niego x x Orange. Załóż sobie swój topik na ten temat a może tam napiszemy. A co powinniśmy sami wiemy najlepiej.

ja rozumiem shatyn twoje rozgoryczenie totalną klęską twoich politycznych idoli. Naprawdę. x x Nie ma takiego rozgoryczenia może dlatego, że nie było "moich politycznych idoli."

Gość gość
Nie nie było idoli... .:D głupa rżniesz obłudniku,albo to dowód że jesteś głupi bo nie pamiętasz co pisałeś dawniej!Jasne,lepiej nie pamiętać :D

Gość gość
Kaczyński nie może marzyc o lepszej opozycji: w sklad jej wchodza: 1) błazeń od sześciu króli Petru, niepotrafiący nawet wysłać pieniędzy na konto, 2) babka wrzeszcząca na marszu kobiet "Precz z dyktatura kobiet" 3) obrośnięty alimenciarz z kucykiem i kolczykami, który potępia nieprzestrzeganie prawa, samemu nie płacąc alimentów 4) ujadająca myszka agresorka niewiedząca o wysokości kwoty wolnej od podatku, 5) muszka wyjąca na mównicy sejmowej "Nie pucz kiedy odjadę" 6) niemrawiec Schetyna skręcający w prawo i naśladujący PiS oraz pomniejsi wspomagacze - obrzydliwie spasiony nieprzytomnie wręcz tłusty jak świniak "amant" i Don Juan Kalisz, nagle nawrócony na PO skoczny koń Giertych czy gnijący na śmietniku historii Paliglup z Bilgoraja wraz z feministka Szczuka ("wpuśćmy imigrantów, będziemy się martwic, ze są terrorystami jak ich już wpuścimy"), Platkowa ("w związkach innej orientacji rodzi się więcej dzieci niż w związkach normalnych") czy pomniejszy feministyczny plankton (słynne: "chodzi o to, zęby zarówno ludzie jak i kobiety mogli żyć w zgodzie")

Gość gość
Całe szczęście mamy jeszcze nielicznych intelektualistów, np Kucharzową Iftar :D

Gość gość
z alkoholizmem jest tak, albo sie podniesiesz sam... ale skończysz na dnie, a finalnie w trumnie. To jest pierwsze prawidło pomocy takiej osobie o jakiej psycholodzy biegli w tej terapii mówią. Jakby panienka wiedziała cokolwiek o tej chorobie, to nie napisalaby podobnej bzdury! I skad wie, że rodzina nie pomagała? Ale jak alkoholik sam nie chce, to nikt nie jest w stanie mu pomóc.