Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie taką osobę ktora według was ma życie usłane różami? Ja znam.

Polecane posty

Gość gość
*tzn nie warto porownywac sie do innych

Gość gość
Zebym nie byla zle zrozumiana, to nic zlego miec ,,latwe zycie´´, ale jesli ktos ma ,,trudniej´´ nie znaczy, ze mniej lub wiecej zmartwien od innych. Droga kazdego czlowieka jest po prostu inna, dlatego warto koncentrowac sie na swojej sciezce.

Gość Róża28
Do Gościa z 17.01. Tak, masz rację. Swoją wypowiedzią o mojej znajomej i jej mądrym i pięknym życiu chciałam jedynie zaznaczyć, że jej było łatwiej, bo dostała od razu klucz do ręki. Osoby bez tego klucza mają trudniej, są niczym okręty bez sternika, chociaż dopływają do portu po latach zmagań i wielu próbach. Inni - zaś - tak gładko. Ale masz rację, nie należy się porównywać i w takich trudnych sytuacjach mówić sobie, że nikt nie byłby lepiej będąc na naszym miejscu.

Gość gość
18.17 Tez tak mysle, dobrze to opisalas. Kiedy sie skupimy na swoim celu latwiej bedzie do niego doplynac, porownujac sie z innymi schodzimy niepotrzebnie z kursu, dlatego niczemu to nie sluzy. :)

Każdy ma swoje własne problemy. Osobiście nie znam kogoś takiego.

Moi rodzice oddali swojemu rodzeństwu pola łąki i lasy...za free 😠 i takim sposobem mają tylko tą 9 arową działkę na której stoi ich dom i tyle. Kiedyś do podziału między mnie i moje 2 siostry będzie tylko to. Jestem zły jak fiks, wiedząc że większa część mojego kuzynostwa dostała to czego ja mieć nie będę. 😠

Gość gość
Kobiecykarol- pewnie jakby zapisali Ci działkę zeimi, to bardziej by Ci się to opłacało, ale nie mozesz liczyć w zyciu tylko na rodzinę, licz glownie sam na siebie. Jesli zarabiasz malo pomysl jak to zmienic

Gość gość
Zresztą niezaradny człowiek chocby dostal duze pieniądze w spadku i tak nie zrobi z nich zytku i szybko roztrowoni... Podobno wiekszosc ludzi wygrywajacych na loteriach w ciagu kilku lat traci wszystko to co wygrali

Znam kilka takich osób. Życie bywa na prawdę niesprawiedliwe pod tym względem.

Dużo znam takich osób. Nie warto jednak zazdrościć i należy patrzyć na siebie.

Osobiście unikam kontaktu z takimi ludźmi. Nie jest to regułą, ale często bywają ciężcy w obyciu.

Gość gość
Moi rodzice oddali swojemu rodzeństwu pola łąki i lasy...za free zly.gif i takim sposobem mają tylko tą 9 arową działkę na której stoi ich dom i tyle. Kiedyś do podziału między mnie i moje 2 siostry będzie tylko to. Jestem zły jak fiks, wiedząc że większa część mojego kuzynostwa dostała to czego ja mieć nie będę. zly.gif xx u mnie i u męża dokładnie tak samo, moja matka i jego ojciec nawet nie pojechali do sądu na sprawy spadkowe i pozrzekali się wszystkiego na rzecz kuzynostwa kilkanaście lat temu twierdząc ze po co im ułamki morgów rzekomo nic nie warte, a teraz moje kuzynki i jego kuzyn pobudowali sie na tych działkach, a my kisimy się w blokach. Nigdy im tego nie wybaczę.

W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć taką osobę. Nie wiem czy to dobrze, czy źle.

Wszystko zależy od charakteru konkretnej osoby. Tacy zachowują się przeróżnie.

Gość gość
Znam i to nie jedną. Bardziej mnie by zainteresowało czy znacie kogoś kto ma bardzo ciężko w życiu jak np. osoba niepełnosprawna która nie jest otoczona troską albo nie otrzymuje wsparcia

Gość gość
Też znam. To prezydent USA , rodzina krewska w uk, ogólnie rody królewskie na świecie. Dalej sławni aktorzy, Brat Pitt, albo Sandra bullock albo jakieś muzyczne gwiazdy, bo ja wiem Bon Jovi albo celine Dion, Lewandowscy też mają życie udane różami, albo Ronaldo, albo ten gościu co wymyślił fejsbuka ;)

Życie lubi płatać figle. Teraz mają usłane różami, a jutro może być zupełnie inaczej.

Dobrze, że dzielicie się tymi wszystkimi linkami. Przydadzą się wielu osobom zapewne.

Gość gość
"Nigdy im tego nie wybaczę. " już bez przesady, że mieszkanie w bloku to powód do takich dramatycznych obrażeń jesteś materialistką

Gość gość
Życie lubi płatać figle. Teraz mają usłane różami, a jutro może być zupełnie inaczej. BO nie ma ludzi którzy mają życie usłane różami. ten temat to podpucha. :) Ale nieudacznicy lubią tak sie pociaszac.

Gość gość
a może by tak samemu dążyć do tego by życie było usłane różami ? Proponuje od podnoszenia kwalifikacji : szkoła policealna, medyczna, informatyczna, kosmetyczna i inne. Przy zapisie wiele voucherów, wejściówek i innych prezentów :)!! ul. Krasińskiego 2 w Bydgoszczy facebook.pl/novacebydgoszcz 790400178 NOVA Centrum Edukacyjne

hmm może to zabrzmi trochę bezczelnie ale o sobie tak właśnie uważam