Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie taką osobę ktora według was ma życie usłane różami? Ja znam.

Polecane posty

Gość gość
nie glaskalo mnie życi po glowie nie pijalem ptasiego mleka no i dobrze no i na zdrowie bo tak wyrasta sie na czlowieka!!! Zeby byc w zyciu samodzielnym i silnym musimy parte razy upasc ,zniesc pare porazek sukcesow i miec swiadomosc ze sami budujemy nasze zycie.Ja wiem ze poradze sobie w zyciu ale wiem tez ze rozpieszczony czlowiek nie zdycyplinowany ktory wszystko otrzymal na tacy nigdy tak intensywnie z zycia nie bedzie czerpal bo sie tego poprostu nie nauczyl. Porownywanie jest bez sensu bo kazdy znas ma inne priorytrty.

Gość gość
Matko dziewczyny ciezko sie to czyta...Ciescie sie Swoim zyciem znajdujcie w nim jak najwiecej pozytywow...Jak Wy bedziecie szczesliwe ze Soba pokochacie i zakceptujecie Siebie to wiescie mi tyle jadu w Was naprwno nie bedzie.Nie patrzcie na innych bo w karzdym domu jest zawsze cos...nawet w tym idealnym...tylko Nikt o tym nie wie bo o tym glosno sie nie mowi...Tak wiec moje kochane od dzis zmiana bierzcie zycie takie jakie jest i starajcie sie je ulepszac.Zacznijcie od Siebie a wszystko sie ulozy.POWODZENIA...

Gość gość
Witajcie kochani. Zajmuje sie tworzeniem profesjonalnych portretow astronumerologicznych. Astrologia i nuemerologia to moja pasja. Przygotuję dla Ciebie Twój wlasny portret ,powiem Ci co moze Cie czekac w przyszlosci,do czego masz predyspozycje,jakie sa Twoje zadania karmiczne,Twoj potencjal. Wskaze Ci rowniez to nad czym powinienes popracowac. Przesledze ulozenie planet w chwili Twojego urodzenia,a takze dokonam obliczen zebys mogl poznac co moze Cie czekac w tym roku i na co powinienes uwazac. Opis bardzo szczegolowy i obszerny,kilkanascie stron A4. Cena promocyjna bo tylko 50 zl za calosc. To chyba niewielka kwota,patrzac na korzysci jakie mozesz z tego uzyskac. Prosze pisac na mojego mejla odkryjswojeprzeznaczenie@ gmail.com

Gość gość
Ja może dla niektórych ludzi też mam zycie usłane różami bo mam dość zamożnych rodziców, jestem uważana za ładną i rodzice opłacili mi studia. poza tym mam faceta, który widac,ze o mnie dba. Ale mimo to, wcale tak nie jest bo z wieloma problemami sie w zyciu spotkalam o ktorych ci ludzie nie maja pojecia. A poza tym to nie znoszę ludzi zawistnych bo sama sie z takimi w zyciu nie raz spotkałam i przewaznie chcieli mi gdzies tam podstawic noge, albo byli zlosliwi chociaz nic im nie zrobilam

Gość gość
Tak, taka youtuberka - Urzekająca się nazywa. Jest ładna, ma czworo dzieci, kochającego męża, który chyba zarabia wystarczająco żeby ona siedziała w domu z dziecmi i mogła jeszcze sobie pozwolić na inne przyjemności i ogólnie widać udane życie rodzinne sama też ma kilkoro rodzeństwa a także jej mąż. Strasznie jej zazdroszczę tej rodziny, bo ja sama nie pochodzę ze zbyt fajnej - rodzice po rozwodzie, ja jedynaczka, ogólnie rodzina malutka. Ale nie mam tego Marii za złe, że ma lepsze życie rodzinne od mojego, cieszę się jej szczęściem i wierzę, że w przyszłości założę podobną rodzinę

Gość gość
Ja się często zastanawiam, jak to jest możliwe, że osoba nietaktowna, wścibska, zawistna, zaglądająca wszystkim do portfela i do CV choć sama robi karierę i sama ma dużo kasy, jak to się dzieje, że taki lizus i fałszerz, który słodzi kazdemu do porzygu a za plecami uważa co uważa, jak to się dzieje że ona ma takiego dobrego męża, który tak o nią dba, rodzinę, która ustawiła ją w życiu i ułatwiła jej dalszy rozwój zawodowy (matka siedziała z dzieckiem, wyzbywszy się na dwa lata pracy zawodowej bo pracuje u rodziny więc rodzina jej wystawiała lewe dokumenty że ona w tym miesiący pracowała, a nie pracowała tak naprawdę). ta dziewczyna ma w zyciu dobrze, dzięki swojemu fałszowi i lizusostwie w pracy ma z górki, wszędzie ma z górki. Do tego może zeżreć tonę cukru i i tak jest szczupła jak modelka z wybiegu, ja by to osiągnąć musze ćwiczyc i serio uważać poważnie na to co i kiedy jem. Ona sama opowiada, ile żre, to się w pale nie mieści. Mąż koło niej skacze, kompletnie nie widzi jakie to jest żmijsko które wypytuje innych o ich zarobki wporst i sie porównuje. On taki poczciwy dooopa wołowa ale zarabia krocie i ona na tym korzysta. Do tego kłamczucha i lansiara, w przeszlości podrabiała towary Pandory i puszczała za grubą kase przez neta. otacza się drogimi markami, nie mam pojęcie czy wszystkir są oryginalne, ale faktem jest  że lansi się, a mieszka w średnich warunkach. Ale na pokaz musi byc że ludzie myślą że ona Bóg wie co ma. Powiedzcie mi DLACZEGO taka osoba ma tak w zyciu z gory, nawet rodzina jej meza jest dla niej milsza niz dla innych synowych (bo one nie wazelinują i mówią prawde w oczy)

Znakomicie! Dzięki wielkie za ciekawe porady ;) Z całą pewnością przydadzą mi się one ;)

Gość gość
tak, mamaginekolog.

Gość gość
Bardzo prosze,aby mnie nie ocenic z gory. Tak sie zlozylo,ze materialnie mam wszystko. Dom z pieknym ogrodem,basenem itp. Wiekszosc,co mnie nie zna,myslli,ze jestem leniem,bo tylko pewnie leze i paFne. Prawda jest inna,bo mam chorobe postepujaca,i tego juz nic nie zmieni. Jestem otwarta na kontakty z ludzmi,ale sie nie produkuje od razu,co mnie jest. to jest powod,dlaczego inni odbieraja mnie inaczej. Ktos kto mnie nie zna mysli,ze to ja mam uslane zycie rozami. Roze kocham,mam w ogrodzie,ale wiekszosc czuje ich kolce,a nie zapach. Godzine temu wrocilam z wypadu ,bo sobie cos chcialam kupic. Kupilam duzo,ale poczekam,aby sobie w domku przymierzyc,bo juz mam bole. Ktos z boku pomyslal,ze znowu z zakupami,a ja na to kicham. Ludzie ,ja chce byc zdrowa. Oddam wszystkie kiecki,bluzeczki, za bycie zdrowa. Nigdy nie zazdroscilam niczego,no zdrowia ,ale tak pieknie i zdrowo,to zazdroszcze kazdemu. Ludzie badzcie szczesliwi,nie narzekajcie,bo inni materialnie maja wszystko,to jednak wam zazdroszcza najwazniejszego...ZDROWIA. Badzcie szczeslliwi. Dobranoc.

Gość gość
Ktos chce do mnie napisac,prosze o kontakt.

Gość gość
Jak czytam takie stony to się we mnie gotuje. No i co z tego, że ktoś tam ma więcej nawet jeśli ma to tylko dlatego, że miał troche wiecej szczescia? Skupiajcie sie na swoim zyciu, a nie na tym, że sąsiadka czy koleżanka mają lepszego męża czy pracę :O

Gość gość
Co poradzisz. Zazdrość i zawiść. Miałam taką kolezanke, na szczęście to już czas przeszły. Wszyscy zawsze mieli lepiej od niej, byli zdolniejsi, mieli lepsze znajomosci, lepsza pracę, wyższe pensje, lepsze uczelnie pokonczyli. Laska kompletnie nic nie robiła, aby coś w swoim życiu zmienić. Aż mnie trzęsie jak sobie ptzypomne jej słowa.

Gość gość
Ciekawe czy ty byś nie była zawistna jakby własni rodzice mieli cię od zawsze w d. A obok byłyby osoby kochane przez rodziny, ustawione przez nich do końca życia a ty musisz sama naginać by osiągnąć choć minimum z tego a i to nie wiadomo. Tak że się zamknij bo nie znasz problemu. Nie masz pojęcia co czują tacy ludzie. O ile nie pokazują tej zawiści prosto w oczy to ich święte prawo to odczuwać. Znalazly się święte krowy co nigdy nikomu nie zazdrościly. Akurat. Nie ma takich ludzi, wredne hipokrytki. Dziekujcie losowi że to wy jesteście tymi jedzacymi a nie zjadanymi. I trochę pokory, klamczuchy!

Gość gość
Smucicie,a nikt nie chce pisac.

Gość gość
15;05 Ja juz pisalam kazdy ma odrobine zazdrosci w sobie i nie ma takich ludzi co by nikomu czegos nie zazdroscily. Mam kolezanke ma wszystko dom prawo jazdy studia meza dzieci ja nawet polowy nie mam z tego co ona choc bardzo sie staram i potrafie sie przyznac ze jej troszke zazdroszcze ...

Gość gość
Też nie lubię zazdrośnikow. Temu zazdroszczą, że ma ładniejsze mieszkanie, innemu, że zarabia nie 2000 ale 4000. Koleżance zazdrości męża, siostrze figury, koledze samochodu.... Najgorsze, że ci zazrosnicy myślą, że to wszystko i praca i studia i mieszkanie to samo z nieba spada. Lenie śmierdzacy do roboty y się wzięli a nie zazdroscili i obgadywali innych. Pogonilam takie znajomości z mojego życia i od razu luźnej się zrobiło. Wam też radzę odcinac się od takich wampirów emocjonalnych.

Gość gość
15:05 Ty wstrętna zazdrosna cipo, a nie przyszło ci do głowy, że te osoby którym się teraz się wiedzie, mają dobre stanowiska, zarobki, mają fajne własne rodziny i pokonczyli różne kierunki to miały supr rodziców? A może pochodza z alkoholowych domów, albo wychowywaly ich samotne matki, albo rodzice mieli w d... Jak sobie poradzi ich 5ka dzieci i nie mieli dla nich czasu? Co ty myślisz, że każdy miał kolorowo w domu?????? Jesteś teraz dorosła to wez się do roboty, a nie narzekaj żeś biedna bo to wina rodziców. Do roboty się zabierz leniu śmierdzacy, a nie pracowitym ludziom będziesz żałować tego i tamtego. Ty mały zazdrosniku.

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
wczoraj 19:10 Akurat ja i mąż ciężko pracujemy, zarobki mamy niezłe, ale nie chcemy się obarczać kredytami o racie większej niż 1500 zł miesięcznie. Jesteśmy oboje po dobrych stufiach, pracujemy w Warszawie, nikt nic nam nie dal, nasi rodzice żadnych mieszkań czy kasy nam nie zostawili i DLATEGO TEZ bedzie nas stac tylko na 45 metrow w kijowej okolicy w stolicy, mimo ciezkiej pracy i zdolnosci. natomiast inni podostawali po dziadkach mieszkania w miastach, maja zupelnie inna sytuacje, w zasadzie to są już ustawieni. Rozumiesz juz o jakiej zazdrosci mowie, idiotko, czy masz inteligencję żółwia domowego będącego w stanie zaćmienia umysłu? odezwała się kretynka... Nie dociera do ciebie, że mimo pracy i tak wyzej d..py nie podskoczysz jesli nikt z rodizny ci nie pomógł albo pochodzili z zabitej dechami wiochy i nie mieli żadnych aspiracji by w czasie komuny, kiedy wszyscy masowo uciekali do lepszego zycia, do miasta, urwać się z biedy?

Gość gość
I jeszcze do 19:10 Ale ty masz śmieciowe, rynsztokowe słownictwo, dramat... Ulica cię wychowała, czy przytułek? Nawet tam się lepiej wysławiają. Kto sie chamsko przezywa, sam się tak nazywa, kretynko. A tak cie ruszył moj post zapewne dlatego, że sama jesteś zerem, które płynie tylko dzięki innym, zyje z pracy innych i z owoców tejże pracy. nawet jak jesteś ze słabej rodziny, to twoja chora agresja każe mi myśleć, że coś za bardzo cię mój post zabolał. Zaburzona babiszczko

Gość gość
15:05- nie ja nie mam w sobie negatywnej zazdrosci, takiej zebym zyczyla komus zle, pomimo, ze moje zycie nie jest idealne to zawisc do niczego nie prowadzi, trzeba raczej pracowac nad soba i cieszyc sie z tego co sie ma. Starsznie za to mnie wkurzaja ludzie zawistni bo nieraz takich spotkalam

Gość gość
15:05 A W KTÓRYM MIEJSCU (konkrety proszę!) ja okazuję negatywna zazdrość i źle im życzę? Właśnie życzę im by zawsze mieli tak dobrze. Też bym chciała.

Gość gość
Proszę bardzo, sama przyznajesz sie do tego w zdaniach "ciekawe czy ty byś nie była zawistna", "Nie masz pojęcia co czują tacy ludzie. O ile nie pokazują tej zawiści prosto w oczy to ich święte prawo to odczuwać." Zawiść o ile mi wiadomo raczej nie polega na pozytywnym zazdroszczeniu komuś, raczej wiąże się z tym, że źle się komuś zyczy.

Gość gość
Słownik języka polskiego "zawiść «uczucie silnej niechęci do osoby, której się czegoś zazdrości»"

Gość gość
w takim razie to co ja czuję, nazwałabym zazdrością, ale nie zawiścią. wybacz, myslałam ze to są synonimy

Nie jestem zwolenniczką tego, by koncentrować się na życiu innych ludzi i im czegokolwiek zazdrościć. Zdrowiej skupić się na sobie i cieszyć się z "małych rzeczy".