Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie no ja mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nie urodziłam termin mam na niedziele a już mam dosyć. Wszystko w domu na mojej głowie od sprzątania przez pranie po zmywanie . Nikt nie kwapi się do pomocy a mieszkam z matką i mężem . Stoją brudne gary nikt nie umyje dopóki ja tego nie zrobię . Aż boję się iść do szpitala co zastane po powrocie . Wannę każdy up******i ale nikt nie wpadnie na to żeby wyszorowac ja szorowalam dzisiaj . Krew mnie zalewa chce mi się wyć . Kazdy przechodzi obojętnie myślałam że na męża mogę liczyć zawsze mi pomagał a teraz coś mi spadnie zamiast podnieść bo widzi że mi ciężko to to leży . A przy ludziach udają troskliwych jak to oni o mnie nie dbają . Musiałam się wygadać .

Gość gość
Juz sie wygadalas to teraz wy*pierd*alaj nikt ci nie kazal zaciażać

Gość gość
To nie rób. Proste.

Gość gość
Weź s********j i mnie nie wyzywaj mój temat jak się nie podoba to nara

Gość gość
Olej D Z I W K E bezplodna . Nie rób mówię Ci może masz syndrom wicia gniazda

Gość gość
A kto ciebie wyzywa?

Gość gość
Olej D Z I W K E bezplodna xxx

Gość gość
Chce po prostu żeby było czysto .

Gość gość
Autorko, na spokojnie. Rob tylko tyle co przy sobie a tak to odpoczywaj. Oni wiedzą ze Ty i tak zrobisz, dlatego sami nie zrobią. Ale zrobią jak zabraknie im czystej szklanki, talerza, jak mąż nie bedzie miał gaci. Nie rób, oni mogą? Ty też :). Powodzenia

Gość gość
Tak tylko ze u mnie w domu odkąd zmarła babcia a ja byłam nastolatka zawsze panował syf . Wtedy to zlewalam ale w koncu zaczęłam robić wszystko sama . I oni właśnie wiedzą że ja zrobię bp nie wytrzymam w syfie . Musze mieć czyste i poukladane i to jest to właśnie . Dla nich coś spadnie - niech leży . Ja powinnam odpoczywać mam silna anemie ale nie mogę gdy w domu brud. Nie wiem co się stało z mężem . Zawsze pomagał od kilku miesięcy mieszkamy u mnie w domu i zmienił się strasznie . Coraz gorzej ... a potrafi nieraz z pracy przyjść i powiedzieć ze bałagan tp niech k***a se posprząta. Nie wiem co mu jest na początku ciąży dmuchal i huchal (nie wiem czy dobrze samo h czy ch ) na mnie teraz jakby miał w d***e wszystko . Nie przeszkadza mu mnie ganiac widząc ze mam ogromny brzuch ale jak tylko pojechałam do szpitala to myślałam że sie osra tak się martwił . Wróciłam do domu i znów to samo . Tak jakby zero współczucia . Mówię mu dziś ze mam skurcze dziwne nie przejął się .. poszłam zmywać nawet nie zapytał czy pomoc spadły mi gąbki nawet nie schylil się żeby podnieść wyszłam z kuchni wracam a one leżą na podłodze . No nic ..naprawdę nie wiem co jest bo to zaradny facet i zawsze pomagał we wszystkim .

Gość gość
Nie mogę się go o nic doprosic . Proszę juz drugi tydzień żeby podmalowal sufit w pokoju synka to ciągle ze robi zrobi o g****o robi . Nie wiem kiedy mnie złapie może nawet dziś i co ? I znów będzie nie zrobione tragedia . Albo pn ma jakiś kryzys albo bunt nie mam już pojęcia .

Gość gość
Czy ten mąż to aby nie narzeczony ?

Gość gość
Czy ten mąż to aby nie pseudo mąż?;)

Gość gość
Nie ten mąż to mąż . Od 2 lat :)

Gość gość
Chociaż wolałabym chyba aby był narzeczonym . Może bardziej by się przykładal .

Gość gość
Powiedz wprost że ze wzgeldu na ciaze nie masz juz sily sprzatac i powiedz im delikatnie ale wprost zeby teraz oni przejęli wiekszosc obowiazkow :)

Gość gość
Ale oni sami mówią ze będą sprzątać ze nie mam się przemęczac co zdobyć czego przyjdzie to nikt palcem nie ruszy